Bestilte henholdsvis 3 billetter til Borussia Mönchengladbach - Mainz og 3 billetter til Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Der var god information omkring begge kampe inden. Alle billetter kom... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Allting funkade som det ska. Bra kommunikation med info från OLKA. Hade kanske varit bra med lite förtydligande information att själva Hospitalitydelen var placerad i en annan del av arenan och at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt fungera bra, mail med matchbiljetterna kom i god tid. Enda lilla minus var att jag fick ringa upp för att få reda på vilken tid som pitchside visningen som ingick i biljetten var. Stod det skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag var orolig inför att boka ett paket med resa, boende och biljetter i ett, men det flöt på väldigt bra. Informationen före resan var väldigt lätt att ta del av och i de fall jag behövde kontakta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over OLKA Sportresor
Geschreven door het bedrijf
Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Contactgegevens
Masthamnsgatan 5, 413 29, Göteborg, Zweden
- 031-137400
- info@olka.se
- olka.se
Vraagt klanten om een review
Ett väldigt bra planerat läger
Ett väldigt bra planerat läger, allt funkade och var super bra. Tydlig reseplan innan samt bra kommunikation och hjälp från er:)

Uforløst potensiale
Arenaen er fin med tanke på at rom, spiseplass og treningsarena er i samme bygg.
Vi var ikke imponert over maten. 15 min av treningstiden vår på morgenen gikk bort på å vente på at lyset ble slått på.
Spesielt å måtte legge igjen førerkort i resepsjon for å få låne nøkkel til banen, og mange av personalet var heller ikke spesielt serviceinnstilt.

Antwoord van OLKA Sportresor
Förutom att upplevelsen på Emirates och…
Förutom att upplevelsen på Emirates och av Arsenals spel var en 10 i sig så hade vi bra platser. Trevligt med bar och dryck. Om jag skulle säga något så kändes matbiten och drycken lite mycket snabb "utfodring". Hade uppskattat lite mer lugn och ro och kanske lite bättre mat. Bra kommunikation med er innan och leverans av biljetter.

Olka levererade
Håller allt som lovas och fyller upp förväntningarna alltifrån bokning till resan.
Vi är mer än nöjda men sen underlättar det oxå att resultatet på matchen blev som vi ville.

Antwoord van OLKA Sportresor
Bästa resan och bästa upplevelsen… vi…
Bästa resan och bästa upplevelsen… vi fick exakt det som utlovades

Uppfyller förväntningarna
Tydlig hemsida. I grunden lite nervöst att man inte får biljetterna förrän någon dag innan själva matchen, men har fungerat bra varje gång (Manchester och Barcelona).

Antwoord van OLKA Sportresor
Det är fint när man har en rak…
Det är fint när man har en rak kommunikation. Vår första fakturan ville de att vi skulle justera själva med att dra av en summa som redan var inbetald. Känns inte helt bra. Då skiljer sig originalfaktura mot inbetald faktura. Efter kommunikation fick vi en faktura på den verkliga summan.
Den primära kontakten var bra. Vi hade många ändringar på vägen. De hade tålamod med oss. Vi fick en ny kontakt efter Vi verifierat att vi skulle åka med OLKA.
Det blir vilseledande när hotell anges ha buffé. Visserligen kallas det buffe när man själv hämtar nat från en uppställningsplats för mat. Men för oss betyder buffé att det även finns olika mat att välja på. Det var vara tydligt vad deras hotell har för alternativ.
Våran resa var ändå toppen! Vi gjorde det Vi gillar mycket och hade goda förutsättningar för det i Vila Rel, Portugal. Vi sprang. Fina skogsvägar. Underbar arena som kostade i inträde med även fina styreträningsmöjligheter.
Utan OLKA hade vi inte hittat dit!

Antwoord van OLKA Sportresor
Biljetterna både flyg och match kom…
Biljetterna både flyg och match kom till lovad tid. Vouchers fungerade lätt.

Antwoord van OLKA Sportresor
Alt levert som bestilt som vanlig
Alt levert som bestilt som vanlig. God informasjon men du venter på levering av billetter.
Snabb och bra service.
God service och smidig bokningsprocess
God service och smidig bokningsprocess. Vi är mycket nöjda med OLKA Sportresor!

Antwoord van OLKA Sportresor
Alt var planlagt til minste detalj og…
Alt var planlagt til minste detalj og gjorde opplevelsen til en behagelig og hyggelig seanse, veldig god service og enkelt å bestille ønsket event.

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra information från er och enkelt att…
Bra information från er och enkelt att boka platser. Biljetterna kom några dagar innan matchen så man behövde inte oroa sig för att det skulle vara något fel med dom .
Dit is Trustpilot