Ominimo Sverige Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verkar bra. Smidigt att teckna, har inte varit i kontakt med kundtjänst ännu, men de hade ett svenskt telefonnummer. Vilket för mig är otroligt viktigt då jag loggade in och såg att det inte är så myc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd. Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan. Snabbt hanterat utan några problem. Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nyss bytt till detta försäkringsbolag, har ännu ingen upplevelse gällande försäkringsärende. Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Letade annan försäkring för bilen hos Compricer och kom över Ominimo. Allt frid å fröjd enkelt att teckna och mycket bra pris men, då får jag mail (troligtvis automatiskt) om att det kommer dras p... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Det finns roligare saker än att tänka på bilförsäkring. Därför försöker vi åtminstone göra den billigare. Genom ett smartare sätt att bedöma risk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga premier, samtidigt som du får tryggheten från Zurich Insurance Group – ett av Europas största försäkringsbolag. Välj trafik-, halv- eller helförsäkring och få ett skydd som passar både bilen och vardagen. Och eftersom du redan är på Trustpilot, varför inte berätta vad du tycker om oss? Fem stjärnor uppskattas alltid, men ärlig feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

143 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Easy and good prices

Easy and good prices , use them on my second car now 😁

25 augustus 2026

Hi Bengt!

Thank you for your great review, and welcome back with your second car! We're so glad to have you as a returning customer.

Best regards,
The Ominimo Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

dåligt med kontakt å jätte dålig…

dåligt med kontakt å jätte dålig hemsida att man inte kan logga in å se sina försäkringar!!!

30 juli 2026

Hej Ana,

Vi vill be om ursäkt för besväret vi har orsakat dig, detta är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill att du ska veta att vi just nu arbetar intensivt med att förbättra vår kundportal, vilket mycket väl kan vara orsaken till problemet du stötte på. Vi tar detta på fullaste allvar och gör allt vi kan för att åtgärda felet så snart som möjligt.

Du är varmt välkommen att ringa vår kundtjänst på +46 10 337 31 14 så hjälper vi dig omgående med information om din försäkring.

Återigen, vi är verkligen ledsna för besväret.

Ominimo

Det gick mycket snabbare

Det gick mycket snabbare

24 augustus 2026

Hej Ahmad,

Tack för din recension! Kul att höra att allt gick snabbt och smidigt för dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Akta er för detta bolag!!

Passa er för dessa!!

När man väl behöver hjälpt eller att prata med de om något viktigt så lägger de på telefonen i örat på en…

Jag har avslutat min försäkring men ändå fortsätter de med att dra pengar från mitt konto…

De är totalt värdelösa…

24 augustus 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Adam,

Tack för att du delar detta med oss. Vi vill verkligen titta närmare på situationen och skulle uppskatta möjligheten att reda ut det direkt med dig. Ring oss gärna på +46 10 337 31 14 (mån–fre, 9–17), eller mejla oss på tillganglighet@ominimo.se så att vi kan gå igenom ditt ärende specifikt.

Vi är verkligen ledsna för det du beskriver, det är inte den standard vi vill stå för, och vi vidtar åtgärder för att säkerställa att det inte händer igen.

Säg till om du vill att jag postar detta svar, eller om du vill justera något först.

Simple and good ingo

Simple and good information

21 augustus 2026

Hey Farah,

Thank you for your review. We're happy the process was simple and the information clear.

Kind regards,
The Ominimo Team

Bra bemötande bra info

14 augustus 2026

Antwoord van Ominimo Sverige

Tack så mycket för din fina recension. Vi är glada att höra att allt flöt på smidigt hos oss.

Lätt att teckna försäkring

Lätt att teckna försäkring

28 juli 2026

Hej Tina,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt,snabbt svar via mail när ja…

Enkelt,snabbt svar via mail när ja behövde hjälp,var tveksam först då ja inte hört talas om det,men man får mycket för pengarna!!
Och jag är tacksam!

3 augustus 2026

Hej Jaqueline,

Så fint att läsa, tack för dina vänliga ord. Vi uppskattar ditt förtroende.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hyfsat lätt att teckna en försäkring

Hyfsat lätt att teckna en försäkring. Mkt bra pris.

18 augustus 2026

Hej Helene,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Vi är glada att du är nöjd med vår service och våra priser.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp – vi finns alltid här för dig.

Nice prize,and easy to

Nice prize,and easy to get insurence.

19 augustus 2026

Hi Ronny,

Thank you so much for your great review. We're thrilled to hear you had a smooth experience with us.
Remember, we're always here if you need anything in the future!

Kind regards,
Ominimo Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har minst 15 påminnelser att betala…

Jag har minst 15 påminnelser att betala trots att jag betalat i tid. Jag har till och med fått att jag ska betala till trafikföreningen 900kr för att jag kört utan försäkring!

11 augustus 2026

Hej Disa,

Tack för att du hörde av dig, och vi ber verkligen om ursäkt för den oro det här har orsakat dig. Våra betalningspåminnelser är tänkta som en vänlig påminnelse för att hjälpa er som kunder, inte för att störa eller stressa er.

Vi tar det du beskriver på stort allvar, både påminnelserna och beskedet om avgiften för körning utan försäkring. Vi kommer personligen att gå igenom ditt ärende och se till att det blir rättat.

Man får hjälp direkt

Man får hjälp direkt
Bra bemötande via telefon

17 juni 2026

Hej Lena,

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att vår tjänst var snabb och enkel för dig – vi uppskattar verkligen rekommendationen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tog det på nätet mycket smidigt