Ominimo Sverige Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verkar bra. Smidigt att teckna, har inte varit i kontakt med kundtjänst ännu, men de hade ett svenskt telefonnummer. Vilket för mig är otroligt viktigt då jag loggade in och såg att det inte är så myc... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd. Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan. Snabbt hanterat utan några problem. Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nyss bytt till detta försäkringsbolag, har ännu ingen upplevelse gällande försäkringsärende. Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Letade annan försäkring för bilen hos Compricer och kom över Ominimo. Allt frid å fröjd enkelt att teckna och mycket bra pris men, då får jag mail (troligtvis automatiskt) om att det kommer dras p... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Det finns roligare saker än att tänka på bilförsäkring. Därför försöker vi åtminstone göra den billigare. Genom ett smartare sätt att bedöma risk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga premier, samtidigt som du får tryggheten från Zurich Insurance Group – ett av Europas största försäkringsbolag. Välj trafik-, halv- eller helförsäkring och få ett skydd som passar både bilen och vardagen. Och eftersom du redan är på Trustpilot, varför inte berätta vad du tycker om oss? Fem stjärnor uppskattas alltid, men ärlig feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

147 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

The payment system has not been…

The payment system has not been working. They have take to much money on my account and after that they have take away my insurance . So lots of problems . Most call them lots of times. But now ihope the fix the problems

11 augustus 2026

Hi Glenn,

We are very sorry to hear about the issues you've experienced with the payment system and your insurance policy. Please know that this is not a regular occurrence for our service, and we completely understand your frustration with having to call multiple times.

We would like to personally review your account to ensure that all issues have been completely fixed and that any necessary refunds have been processed. Please email us directly at tillganglighet@ominimo.se so we can double-check everything for you.

Best regards,
The Ominimo Team

service and price

11 augustus 2026

Hi Lars,

Thank you so much for the rating!
We are thrilled to hear that you are happy with our service and pricing.

Best regards,
The Ominimo Team

priset and service is v good

priset and service is v good

10 augustus 2026

Hej Oscar,

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår service och våra priser.

pris,enkelhet

10 juli 2026

Hej Andres,

Lätt att beställa

Lätt att beställa, bra kvalitet på strumporna!
Mycket nöjd!

6 augustus 2026

Hej Hans,

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med oss, och tack så mycket för ditt fina omdöme!
Om du behöver hjälp med något är vi alltid glada att kunna hjälpa till.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och billig försäkring Jag…

Bra och billig försäkring Jag rekommenderar denna försäkring

9 augustus 2026

Hej Nidhal,

God service kommer til tiden

God service kommer til tiden

22 juli 2026

Hej Aftab,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kundtjänst under all kritik.

Kundtjänst under all kritik.
Dåliga svar på frågor och nästan omöjligt att komma i kontakt med dem.

15 juli 2026

Hej Marcus,

Tack för din feedback – vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi vill att du ska veta att vi arbetar aktivt med detta.
Som ett ungt och växande företag utbildar vi löpande vår kundtjänstpersonal så att de kan svara snabbare samt ge tydligare och mer hjälpsamma svar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gick snabbt och smidigt

Det gick snabbt och smidigt, både vad det gäller information och olika alternativ som man kan välja. Väldigt nöjd!

29 juli 2026

Hej Samir,

Om du behöver hjälp med något är vi alltid glada att kunna hjälpa till.

Bra pris bra

Bra pris bra. Mycket enkelt och försäkra.

1 augustus 2026

Hej Ferdi,

Bra med allt 👍

Hej Soz,

Hej.till Ominimo.

Hej.
Jag fick min svar och han var snäll och hjälpsam.
Lycka till

Hej Hamid,

Tack för din recension – det är därför vi finns här!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej en så länge enkelt och billigt

Hej en så länge enkelt och billigt , men vi får se om en år eller två ;

Hej Akobia,

Tack för din recension – det är därför vi finns här!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag köpte försäkring för min bil

Jag köpte försäkring för min bil, beloppet dras från mitt konto två gånger. Jag ringde tjänsten, ingen vet varför detta händer, de säger att systemet behöver startas om. De sa att det kommer att beräknas om och att de överbetalda pengarna kommer att återbetalas, men ingenting händer. En bil är avställd men de drar av hela försäkringsbeloppet för den. Jag är inte nöjd med hur allt går.

25 juni 2026

Hej Erikas,

Tack för att du hörde av dig och vi beklagar verkligen dubbeldragningen. Som standard räknas eventuellt överbetalt belopp av mot din nästa premie. Om du hellre vill få pengarna direkt återbetalade kan vi ordna det åt dig.
Kontakta oss gärna på tillganglighet@ominimo.se så hanterar vi det personligen.

Bra pris för en försäkring

Bra pris för en försäkring

Hej PeO,
Tack för din fina recension! Att erbjuda ett bra och konkurrenskraftigt pris är precis vad vi strävar efter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick inbrott i bilen med skadegörelse…

Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd.

Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan.

Snabbt hanterat utan några problem.

Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa rekommendationer.

Utöver detta är de billigast, vilket även detta är viktigt för mig.

3 augustus 2026

Hej Adam,

Stort tack för dina vänliga ord och din varmaste rekommendation! Vi är glada att skadeärendet hanterades snabbt och smidigt, och att du ser oss som ett pålitligt företag.

Team Ominimo

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hej Jimmy,

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att vår prissättning inte upplevdes som tillräckligt tydlig. Om du har några frågor är du varmt välkommen att ringa vår kundservice på +46 10 337 31 14 eller mejla oss på tillganglighet@ominimo.se – vi hjälper dig gärna att gå igenom detaljerna.

Om du någon gång jämför oss med andra försäkringsbolag kommer du dessutom att se att Ominimo har bland de mest konkurrenskraftiga priserna i Sverige, samtidigt som vi erbjuder den högst betygsatta produkten på marknaden enligt Konsumenternas.

En duktig

En duktig, trevlig och verkligen hjälpsam person jag fick prata med.

7 juli 2026

Hej Sam,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi ska se till att din feedback når fram till kundservice!

Team Ominimo

Dit is Trustpilot