Duidelijke website, bestelling ging makkelijk. Werd netjes geleverd in degelijke verpakking. Apparaat zag eruit als op het plaatje. Wat even verwarrend was, kreeg via mail de facturen om binnen 2 weke... Toon meer

Door stomme pech moest ik snel een ‘nieuwe’ macbook aanschaffen. Bij Omolo een mooie refurbished gevonden met de specificaties die ik zocht. Hij was op voorraad en de volgende dag in huis door de pro... Toon meer

Totaal incompetent, onbereikbaar. Wat een teleurstelling.. !

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Omolo.nl is gespecialiseerd in Refurbished Apple voor stuntprijzen. Onze reviews, zijn onze visitekaartjes, klanttevredenheid staat voor ons op 1. We hebben een Webshop en een bedrijfspand te Oisterwijk waar iedereen op afspraak onze producten kan komen bekijken. Wij geven graag persoonlijk advies!

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Hulde aan dit bedrijf

Hulde aan dit bedrijf. Ik was in desperate need van een MacBook Pro, want de mijne was gesneuveld in het weekend. Met 1 telefoontje op maandagochtend was ik direct welkom en had ik binnen een uur een nieuwe machine up en running en tegen een toffe prijs. This is the way we roll! Thanks.

27 mei 2019

Goede service, netjes in contact! Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en met Omolo :)

6 mei 2019

Prima geholpen!

Prima geholpen door Dennis bij aankoop van een refurbished macbook pro 15inch. Heldere uitleg en macbook werkelijk in nieuwstaat. Tot zover zeker tevreden over de bestelprocedure, mogelijkheid om het product eerst fysiek te zien, service door oa het installeren van de laatste software maar ook tevreden over de tijd die voor de klant wordt genomen.

4 mei 2019

Via deze site een refurbished Apple…

Via deze site een refurbished Apple laptop gekocht en ik ben er erg tevreden over. Eerst gebeld en duidelijk antwoord gekregen, vervolgens besteld en snelle goede levering gehad. Ik had niet gezien dat de oplader erbij zat en er werd me direct een nieuwe toegestuurd (die ik zelf weer teruggestuurd heb nadat ik de reeds toegestuurde heb aangetroffen). Super service, niets te klagen eigenlijk :)

5 april 2019

MacBook werkt vooralsnog perfect (heb m…

MacBook werkt vooralsnog perfect (heb m nog geen week) en ziet er netjes uit. Ook goed dat er niet overbodig veel verpakkingsmateriaal gebruikt wordt voor de verzending. Wel jammer dat er geen 2e hands laptop hoezen aangeboden worden. Zou wel handig, voordelig en milieubewust zijn

26 maart 2019

Macbook Air, gewoon als nieuw!

Na een goed telefonisch advies heb ik een Macbook Air bij Omolo gekocht, als kado voor mijn vrouw.
De volgende dag werd de laptop al afgeleverd en heb ik hem uitgepakt (hij was overigens goed verpakt) om hem als kado in te pakken. De laptop is echt als nieuw, mijn vrouw is er superblij mee!

24 februari 2019

Omolo.nl is echt een aanrader

Omolo.nl is echt een aanrader! Er wordt snel gereageerd via de de webchat, ook de klantenservice reageert heel snel. Leveringen zijn volgens afspraak. In mijn geval was ik niet tevreden met de eerste zending, contact gehad met de klantenservice, zij dachten met mij mee en vervolgens kreeg ik een ander toestel + een gratis sleeve. Als je twijfelt over op welke website je moet bestellen?; doe gewoon hier, echt topservice en alles volgens afspraak!

17 februari 2019

Fijne service

Ik heb een pracht apparaat toegestuurd gekregen. Heel goed verpakt. De chatfunctie op de website wordt snel bekeken en er wordt goed met je meegedacht. Afspraken worden nagekomen!

25 januari 2019

Bij Omolo een 27"iMac besteld met…

Bij Omolo een 27"iMac besteld met geweldige specs voor een schappelijke prijs. Een computer met het predicaat 'Gold". Bedoeld voor voornamelijk fotobewerking. (klein minpuntje: op de chat werd niet gereageerd). Het pakket werd al snel geleverd. Jammer genoeg was er blijkbaar bij het transport door UPS iets fout gegaan, want het beeldscherm kwam beschadigd. Ik heb meteen contact gezocht via de e-mail om dit te melden. Direct werd ik gebeld door de klantenservice. Fijn om te merken dat het issue serieus werd genomen en mij werd beloofd dat het opgelost zou worden. Snel daarna kreeg ik al een RMA etiket toegestuurd om de iMac (kosteloos) terug te sturen. Dit was op vrijdag. Kort na het weekend kreeg ik de Mac al weer terug met een nieuw beeldscherm! Al met al prima opgepakt door Omolo. Zo zie je maar dat kwaliteit van een bedrijf vooral naar boven als er even iets niet helemaal volgens plan gaat. Fijne klantenservice/ after care! Ik ben een tevreden klant!

19 januari 2019

Prima ervaring met Omolo

Prima ervaring met Omolo. Bestelde Macbook Pro voldeed aan alle verwachtingen. Heb hem net een dag binnen, dus kan nog niet veel zeggen over de werking. Maar so far, so good!

Als extra service van Omolo een sleeve ontvangen omdat mijn macbook niet de volgende dag geleverd is maar een dag later. Voor mij was deze extra dag geen enkel probleem maar wel attent van Omolo om een sleeve erbij te doen! Dank.

11 januari 2019