Once We Were Warriors Reviews

4,6

Nederlands top merk, goeie kwaliteit..met overzichtelijke site, goeie service en snelle levering. Telefonisch klantvriendelijk personeel. Alleen de maten zijn soms een beetje wisselend ik draag altij... Toon meer

Snelle levering, goed verpakt. Enthousiast over de stijl. Niet 5/5 omdat de maten niet doorsnee zijn en je moet wel de retourkosten zelf betalen. 80% van mijn bestelling moest terug in verband met de... Toon meer

1. Streetwearwinkel
  2. Kledingmaker
  3. Herenmode
  4. Damesmodewinkel

Official account of ONCE WE WERE WARRIORS. Based in Amsterdam. Our collections have been created for modern warriors around the world who share the Samurai’s ideals.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede levering

Goede levering. Wat mij betreft zou de mailing wel in het Nederlands mogen aangezien het bedrijf en de bestelling ook uit Nederland komt!

Verder prima kwaliteit kleding!

6 november 2023

Zeer goed

Zeer goed, namen snel contact op over de bestelde maten en gaven goed advies hierover!

2 november 2023

Superb

Altijd mooie en aparte kleding. Goede kwaliteit. Snelle levering.

6 juli 2023

Wauw!

Wauw!! Love it! Super snelle levering! Super mooi merk! De maten kloppen ook precies. Erg blij mee!!

27 juni 2023

Ik bestel iets en dan is de maat er…

Ik bestel iets en dan is de maat er ineens niet meer

26 juni 2023

Antwoord van Once We Were Warriors

Het complete verhaal is dat de oorspronkelijke order niet is afgeleverd en voor een nieuwe vervangende zending 1 artikel uitverkocht is, waarop wij u in kennis hebben gesteld en voorgesteld de retourzending af te wachten. Wij betreuren de situatie, maar wij hebben geen invloed op het functioneren van DHL

Kwaliteit, mooi ontwerp en draagcomfort

Kwaliteit en onderscheidend ontwerp. Tijdloos design. Ik hen een Haku jack aangeschaft. Typisch een kledingstuk dat ik lang ga dragen. Het draagcomfort, pasvorm, ontwerp en materialen zijn zelfs boven verwachting goed. Ik hoop dat het Haku model in verschillende uitvoeringen lang in de collectie blijft. Levering was supersnel. 100% tevreden.

4 januari 2023

Dikke 10 voor de service

Dikke 10 voor de service! Wilde traditiegetrouw voor kerst, kado van owww voor onder de boom.Door tech storing op site kon ik niet bestellen, in paniek gemaild kreeg direct antwoord en oplossingen!! Met alle geduld en uitleg van hun kant is t ook dit jaar weer gelukt! Helemaal top en dik tevreden. Zowel met de kleding als met de service dus dikke 10. 👍

19 december 2022

Goede en snelle levering en mooie…

Goede en snelle levering en mooie kleren 👌

5 mei 2022

Hi Rico,

Bedankt voor je review 👌

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering & onze producten.

Veel plezier met je nieuwe items en graag tot ziens!

snelle levering-mooie kwaliteit-zeer…

snelle levering-mooie kwaliteit-zeer tevreden

4 mei 2022

Hi Philip,

Bedankt voor je review.

Nice om te horen dat je tevreden bent over onze producten & de snelle levering.

Veel plezier met je nieuwe items.

Fijne dag toegewenst en graag tot ziens!

Eerste bestelling wordt onverwachte teleurstelling

Erg jammer dat de kleuren van de afgebeelde hoodie niet overeenkomen met het daadwerkelijke produkt! De veter in de hoodie hoort zwart/wit gevlochten te zijn maar helaas blijkt het helemaal zwart te zijn. Hierdoor krijgt de (voorkant van de) hoodie een hele andere vibe qua uiterlijk en zou ik het willen terugsturen.

En nu komen we aan bij de hoofdreden dat ik niet meer dan 2 sterren kan geven; ik betaal aan verzendkosten een belachelijk hoog bedrag van € 6,95 (voor 1 hoodie) EN dan wordt er ook nog geëist dat ik de retourkosten betaal terwijl zij mij een produkt leveren dat NIET overeenkomt met wat er op de website wordt afgebeeld. Om allerlei hoofdpijn (en hogere kosten) te voorkomen, heb ik ‘gekozen’ het produkt te houden.

Aangezien O3W details en dergelijk zo hoog in het vaandel heeft staan, slaan ze hier enorm de plank mis v.w.b. hun filosofie.

4 maart 2022

Beste klant,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat het product niet naar wens is. Zou je contact met onze klantenservice kunnen opnemen?: info@o3w.amsterdan, ons team staat graag voor je klaar om samen een passende oplossing te vinden.

Betreft de opmerking over de retourkosten:

Once We Were Warriors hecht veel waarde aan een schone samenleving voor iedereen. Hier komt een maatschappelijke verantwoordelijkheid bij kijken, om deze reden hebben wij er voor gekozen om de retour verzendkosten voor rekening van de koper te hanteren. Hiermee hopen wij onnodige retourzendingen en daardoor extra uitstoten te voorkomen.

Wij hopen hierbij op begrip vanuit onze klanten. Voor verdere vragen rondom het retourneer proces verwijzen wij graag naar ons retourbeleid https://oncewewerewarriors.com/faq/

Zeker mijn stijl

Zeker mijn stijl . Ken het merk al jaren . Kocht vroeger bij Mansion in alkmaar owww kleding . Ben er helemaal gek op . Broeken ,jassen ,'t shirts en trainingspakken . Ik heb een kast vol . Snelle levering . Eigenlijk binnen 24 uur . Zeer betrouwbaar en hoge kwaliteit .

18 februari 2022

Hi Robert Jan,

Bedankt voor je review, het betekent veel voor ons.

Super tof om te horen dat je zo gek bent op ons merk! Thanks voor de good vibes :)

Graag tot een volgende keer. Fijne dag toegewenst!