Onderdelenplanet Reviews

4,6

Hoewel het een verouderd apparaat betrof, heeft men er binnen een dag alle mogelijkheden aangewend om te zien welk onderdeel het betrof. Helaas was het onderdeel niet meer beschikbaar.

snelle en correcte informatie over het gevraagde onderdeel spijtig geneoeg was het door ons gevraagde onderdeel niet (meer) beschikbaar maar we werden daar efficient en snel van op de hoogte gebrach... Toon meer

Al een paar keer onderdelen besteld. En ook al een keer hebben ze onderdelen uitgezocht die niet op de side te vinden waren. Ook kontoleren ze of je het goede onderdeel heb. Helemaal top

Ik had deurrubbers besteld voor mijn vriezer. Paste wel, maar loste mijn probleem niet op. Vriezer bleek ander probleem te hebben. Zonder problemen het rubber kunnen retourneren dankzij behulpzame... Toon meer

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste service

Mijn Miele stofzuiger was de motor niet in orde,een nieuwe motor besteld bij Onderdelenplanet.

Na een paar keer mijn stofzuiger gebruikt te hebben met de nieuwe motor,ging de toerental raar doen.

Contact gehad met Bas,en stuurde mij een nieuwe motor toe,zonder de andere retour te sturen,die hoeft niet terug.

De stofzuiger werkt als de beste!,terwijl het vermogen veel lager ligt dan de originele,maar wel dezelfde zuigkracht!

Bedankt Bas voor de goede service,en als ik weer iets nodig heb,jullie website staat al bij mijn favorieten.

17 juni 2026

Fijne klantenservice

Jammer genoeg was het onderdeel niet op voorraad en is er wel naar alternatief gezocht. Heb alsnog een fijne klantenservice ervaren! Dank je wel aan Gijs.

18 juni 2026

Geweldige service

Deze mensen denken mee, helpen supersnel en zijn zeer vriendelijk.

Geweldig, ik zou ze zelf meteen inhuren als medewerkers.

17 juni 2026

Top Service!

Top Service! Twee producten besteld waarvan één niet paste. Samen naar het probleem gezocht en een nieuwe toegestuurd gekregen. Foutieve product gratis retour.

Zeker een aanrader!

10 juni 2026

Goede communicatie

Goede communicatie, responsief.
Nog niets besteld. Hetzelfde onderdeel bleek op DirectRepair ca.45€ goedkoper...

Webshop krijgt op andere site uitmuntede score: trstd.com

10 januari 2026

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site. Zocht voor twintig jaar oud Braun scheerapparaat een nieuw scheerblad en kop. Na een foto van het apparaat te hebben opgestuurd, bleken er nog onderdelen te koop. Twee dagen later draait de oldtimer weer als een zonnetje. Goede klantenservice!

15 oktober 2025

Topservice

Duidelijke website om onderdelen te zoeken.
Van het gezochte onderdeel waren meerdere varianten beschikbaar (origineel, voordelig en budget)
Snelle levering en goede klantenservice

31 juli 2025

Top top top

Top top top! Nadat ik een koelmat in het flessenvak van de koelkast had gepropt zei die krak. Hier een nieuwe gevonden die een dag later al werd bezorgd en zelfs beter is dan het origineel. Het merk is nog steeds Bosch dus geen kopie.

10 juli 2025

vlot en helder

In de middag onderdeel voor fornuis besteld. Volgende ochtend al geleverd! Originele onderdeel was pakweg 30% voordeliger dan fabrikant Smeg. Heldere informatie over het bestelproces en verzending

25 november 2021