onderwaterhuis.nl Reviews 12

TrustScore 4 uit 5

4,1

1. Fotowinkel

Ruim 23 jaar gespecialiseerd in onderwater fotografie en onderwaterfilmen. Werkelijk alle benodigdheden van de beste merken hebben wij in huis. Denk daarbij o.a. aan Nauticam, Gates, INON, WeeFine, AOI, Keldan, Isotta, T-housing, Sea&Sea, Sealife, Divevolk, BigBlue, Backscatter en Retra maar ook aan Qysea en Chasing voor onderwater drones en ROV's. Een team van 10 personen zit voor je klaar om je zo snel mogelijk aan de juiste informatie en producten te helpen. Wij hebben veel op voorraad en verzenden dezelfde dag. Tevens een grote showroom die 6 dagen per week geopend is. Onderwaterhuizen, onderwater flitsers, onderwater lampen, accessoires: wij hebben het allemaal. We fotograferen en filmen zelf ook onder water. Vele prijzen gewonnen inmiddels op Nederlandse en Wereldkampioenschappen Onderwaterfotografie. We weten precies wat onder water handig is! Onze technische dienst heeft de beschikking over een professionele druktank voor het testen van onderwaterhuizen en een klimaatkamer om bijvoorbeeld dome-elementen van lenzen te vervangen. Ook voor onderhoud, service en reparaties bent u bij ons daarom aan het juiste adres. Voor merken als Nauticam, INON, Weefine, Ikelite en AOI zijn we geautoriseerd service-center. Van deze leveranciers krijgen we regelmatig bijscholing, zodat we ook service kunnen verlenen voor de nieuwste producten!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super tevreden met toegepaste garantie,en communicatie

Steeds zeer goede en vriendelijke ontvangst, er word de nodige tijd genomen voor uitleg over je gekozen product,of probleem,dat is mijn persoonlijke ondervinding.
Ik had 2 Blackscatter HF1 filtsers gekocht 5 maanden geleden waar ik super tevreden mee ben,, helaas ging er 1 defect,,,Maar het team zorgde er voor dat ik een nieuwe kreeg in garantie,, waarvoor mijn oprechte dank,, want bij jullie iets aankopen is steeds iets met vertouwen en de juiste uitleg die gegeven word.
Onderwaterhuis.Nl een top bedrijf voor onderwater fotografie /video.
Een aanrader dus ook voor de beginnende onderwater fotograaf of filmer.

19 mei 2026

Antwoord van onderwaterhuis.nl

Heel erg bedankt voor de mooie review. We nemen graag de tijd voor onze klanten en vinden het oprecht heel fijn om te lezen dat onze service zo goed gewaardeerd wordt!

Top service

De mensen van onderwaterhuis.nl hebben mij (amateur) nu al meerdere keren erg goed geholpen. De laatste keer was ik natuurlijk weer rijkelijk laat met bestellen, en hadden ze niet alles op voorraad. Ze hebben bergen verzet, advies gegeven, zelf rondgebeld, missende onderdelen ge-3d-print, etc, maar de avond voor vertrek op mijn reis had ik alles wat ik nodig had in huis. Ver voorbij wat je redelijkerwijs van een winkel mag verwachten. Bedankt heren (en dames).

Ik zal in de toekomst proberen een makkelijkere klant te zijn.

31 juli 2025

Ik ben ernorm blij met de advies die ik…

Ik ben ernorm blij met de advies die ik krijg snelle service enthousiaste medewerkers ze staan klaar voor een klant en zijn geïnteresseerd in de klant

14 juni 2025

Antwoord van onderwaterhuis.nl

Bedankt voor de complimenten en de 5-sterrenbeoordeling! Top om te lezen dat onze service en enthousiasme zo goed gewaardeerd wordt.

Top service en heel veel kennis van (onderwater) fotografie

In december 2024 hier een TG7 Tough camera met onderwaterhuis en accessoires + boek gekocht.

Iets erna nog wat zaken online aangeschaft.
TOP service en heel veel kennis bij dit bedrijf.

Hele fijne fysieke en online winkel. Heel veel kennis van zaken en een goede uitleg over de spullen die men verkoopt. Geven echt een ("ouderwets") advies dat gericht is op de klant en niet op eventjes "snel/duur" verkopen. Personeel is zelf ook enthousiast actief duiker/fotograaf of geweest. Dat merk je als je met ze praat. Veel praktische kennis.

Ook online een hele goede en snelle service.

Prijzen zijn, zeker gezien bovenstaande, erg scherp.
Wellicht dat je hier en daar iets online, marginaal, goedkoper kan vinden, maar dan mis je wel de uitstekende service.

Een service die niet stopt nadat je de deur uit bent gelopen met je product. Ook achteraf helpt men je graag.

Vanuit Rotterdam ben je er binnen een ruim half uur.

Als je toch in de buurt bent ook leuk te combineren met de iets verderop gelegen Roosendaal Outlet.

31 december 2024

Klantvriendelijk bedrijf.

Toffe aanbiedingen tegen goede prijzen.
Duiklamp met beugel als set gekocht.
Probleem met vastzetten van de lamp.
Na contact met een van de medewerkers een prima voorstel ontvangen onder garantie.
Jullie denken mee met jullie klanten.
Topper.

27 november 2024

Antwoord van onderwaterhuis.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling Koen.
Leuk mo te lezen!
Nogmaals heel veel plezier met je lamp.

flip11 filterhouder

Ik heb er een flip filterhouder met bijpassende filters gekocht voor mijn Gopro. Ze reageren snel en ik werd zelfs gebeldom extra advies te geven wat erg gewaardeerd werd. De verzending/levering was snel en ik heb inmiddels veel plezier gehad van mijn aankoop. Al met al ben ik zeer tevreden en kan dit Onderwaterhuis.nl van harte aanbevelen.

29 april 2023
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)