Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg vil bestille meg en caps men ut i fra andre andmelendsene er jeg usikker på denne tiden og dere har heller ikke vært aktiv på en god stund på tiktok hvis dere sier det er klart for å bestille vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastik service när det upptäcktes lite problem med prissättning på hemsidan. Kundtjänst var snabba med att åtgärda problemet utan minsta eftertanke. Dessutom otroligt snabb leverans direkt i brev... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverans i mitten på januari trots lovad leverans föra jul. Absolut ingen respons trots flera mail, försökte under tiden jag väntade byta till annan keps, fick ingen respons på det mailet. Försökte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte cap 31. jan, som skulle komme 2-5 arbeidsdager senere. Ca en uke senere betalte jeg tollbehandlingen og siden har ikke noe skjedd. Capen har fortsatt ikke ankommet, sporing ikke oppd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Kledingwinkel
  3. Hoedenwinkel
  4. Hoofddekselwinkel
  5. Jeugdkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

ONECAP© is a Swedish based company that is focused on making the most unique and exclusive looking headwear on the market. We created our company to fit people that strive for success and happiness in life. We encourage you to make your own path and creating the life you want and have always dreamed of.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

SE UPP

SE UPP!
Höjde priset rejält inför BW !
6/11 17:57 kostade varan 449kr normalpris.
18/11 18:45 799kr men med 400kr i rabatt så ”bara” 399kr

19 november 2025

Extremt lång leveranstid

Extremt lång leveranstid

4 september 2025

Hej Maria!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, även när den är kritisk, eftersom den hjälper oss att bli bättre. Samtidigt vill vi säga att vi verkligen beklagar att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill börja med att ge dig en genuint och innerligt menad ursäkt för den långa leveranstiden. Vi har full förståelse för hur frustrerande det är att behöva vänta länge på en beställning, särskilt när man ser fram emot sin keps och förväntar sig en smidig och tydlig leveransprocess. En sådan väntan påverkar självklart hela köpupplevelsen, och det är inte den känsla vi vill lämna efter oss.

I ditt fall berodde leveranstiden på att beställningen gällde en förbeställning. Det innebär att produkten inte fanns i lager vid köptillfället, utan skickas först efter att den har tillverkats och därefter anlänt till vårt lager. För förbeställningar anger vi en uppskattad leveranstid på 7–60 arbetsdagar, beroende på produktion och leverans från leverantör. Även om leveransen sker inom detta intervall har vi full förståelse för att väntetiden ändå kan upplevas som mycket lång.

Vi informerar om förbeställningar på flera ställen i samband med köpet för att vara så tydliga som möjligt. Produkten är markerad med "PRE-ORDER" i direkt anslutning till köpknappen på produktsidan, leveranstiden framgår i produktinformationen där förbeställningar förklaras mer ingående, och i orderbekräftelsen står det tydligt att produkten är en förbeställning direkt under produktnamnet i ordersammanfattningen. Samtidigt är vi fullt medvetna om att denna typ av information kan vara lätt att missa, och om något upplevts som otydligt tar vi det till oss som mycket värdefull feedback. Det är vårt ansvar att kommunikationen är så tydlig och lättillgänglig som möjligt.

När kepsarna väl anländer till vårt lager uppdateras produktsidan automatiskt till att visa att artikeln finns i lager igen. Samtidigt arbetar vi intensivt med att packa och skicka ut samtliga förbeställningar som inkommit under perioden. Under perioder med mycket hög belastning, då vi hanterar tiotusentals beställningar, kan detta tyvärr innebära att det tar ytterligare några dagar innan alla förbeställningar hunnit skickas iväg, även om produkten vid det tillfället visas som tillgänglig för nya köp. Det är ingen ursäkt, men en förklaring till varför situationen kan ha upplevts som motsägelsefull.

Vi vill också vara tydliga med att detta inte är något som sker när en produkt finns i lager vid beställningstillfället. Lagerförda produkter skickas normalt inom den angivna leveranstiden 1-3 arbetsdagar, medan förbeställningar erbjuds för att kunder ska kunna säkra och reservera en keps i förväg. Detta är något vi valt att erbjuda efter många önskemål från våra kunder, även om det ibland innebär längre leveranstid. Som tack för tålamodet brukar vi dessutom ofta erbjuda ett lägre pris på förbeställningar.

Vi beklagar verkligen att väntetiden lett till ett så negativt intryck, och vi förstår att det påverkat din upplevelse av oss som företag. Vi tar detta på största allvar och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra rutiner kring leveranser, särskilt under perioder med högt tryck.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Även om det är tungt för oss att läsa, är den här typen av ärlig feedback ovärderlig och hjälper oss att bli bättre. Du är varmt välkommen att kontakta oss igen via mejl: onecap.se@outlook.com, så ordnar vi gärna en personlig rabattkod på 50 % som ett litet sätt att kompensera för besväret – vi värdesätter verkligen alla våra kunder!

9 dagars leveranstid inrikes

9 dagars leveranstid inrikes. Skickar inte ordern förrän man påminner utan något svar tillbaka. Otroligt dålig kundservice.

4 september 2025

Hej kära kund!

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi förstår verkligen din frustration och vill börja med att säga att vi är genuint ledsna över den situation som uppstått. När man som kund upplever att leveransen inte lever upp till det vi själva kommunicerar, är det helt rimligt att känna irritation – och det tar vi på största allvar.

Vi vill framföra en tydlig och innerligt menad ursäkt för den försening som drabbade dina beställningar. Vi är fullt medvetna om att vi marknadsför snabba och smidiga leveranser, och i det här fallet har vi tyvärr inte levt upp till den standard vi själva satt. Det beklagar vi djupt.

Bakgrunden till förseningen är att vi under perioden haft ett ovanligt högt tryck på våra förbeställningar. Vi mottog samtidigt flera tusen kepsar från vår leverantör betydligt senare än planerat, vilket sammanföll med en period av extremt hög ordervolym. Under dessa veckor hanterade vi tiotusentals beställningar, vilket tyvärr påverkade även inrikesleveranser som normalt sett går mycket snabbt. Situationen försvårades ytterligare av ett tillfälligt bristläge på fraktmaterial, vilket skapade ytterligare förseningar i våra utskick. Det är ingen ursäkt – men en ärlig förklaring till varför detta kunde ske.

Vi vill också vara tydliga med att vi har varit i kontakt med dig via mejl och, som en direkt kompensation för den utdragna väntan och den negativa upplevelsen, återbetalat 50 % av beloppet på en av kepsarna. Detta gjorde vi som ett försök att visa vår uppskattning för ditt tålamod och för att mildra frustrationen som uppstått. Vi hoppas verkligen att detta åtminstone kan hjälpa något, även om vi förstår att det inte helt tar bort den irritation du känt.

Vi kan samtidigt se i vårt system att dina kepsar nu har levererats, och vi hoppas innerligt att de levde upp till dina förväntningar när de väl kom fram. Vårt mål är alltid att leverera både produkter och service som kunder kan känna sig trygga med. I det här fallet har upplevelsen tyvärr inte blivit som den borde.

Vi vill vara väldigt öppna med att vi kontinuerligt arbetar hårt för att få ut alla beställningar i tid och förbättra våra rutiner. I enskilda perioder, när trycket blir extremt högt, kan det tyvärr uppstå situationer som denna – men vi tar fullt ansvar för resultatet och tar till oss kritiken. Vi ser redan över våra processer för att minska risken att något liknande händer igen.

Återigen vill vi säga att vi är mycket ledsna över den upplevelse du haft och hoppas att du kan ha överseende med det som inträffat. Vi tar din feedback på största allvar och kommer göra vårt yttersta för att bli bättre framåt.

Tack för att du tog dig tid att dela detta. Även om det är tufft att läsa är det väldigt viktigt för oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min keps kom aldrig och de har gått…

Min keps kom aldrig och de har gått flera veckor

Hej Arvid!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi värdesätter all feedback, även när den är kritisk, eftersom den hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Samtidigt vill vi uppriktigt beklaga att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill börja med att framföra vår genuina ursäkt för att leveranstiden upplevdes som så lång. Vi har full förståelse för att det är frustrerande att behöva vänta i omkring flera veckor på en keps, särskilt när man ser fram emot sin beställning. Hade leveransen gått snabbare hade helhetsupplevelsen självklart varit en helt annan, och det har vi stor respekt för.

När vi tittar närmare i vårt system kan vi se att din beställning lades den 5 augusti 2025 och att kepsen levererades till dig den 10 september 2025, vilket innebär en leveranstid på 35 dagar. Detta ligger inom den angivna tidsramen för förbeställningar som vi kommunicerar, men trots det vill vi vara tydliga med att vi förstår att väntetiden ändå kan kännas lång – och för det vill vi återigen be om ursäkt.

I ditt fall berodde leveranstiden på att beställningen avsåg en förbeställning. Det innebär att produkten inte fanns i lager vid köptillfället, utan skickas först efter att den har tillverkats och därefter anlänt till vårt lager. För förbeställningar anger vi en uppskattad leveranstid på 7–60 arbetsdagar, beroende på produktion och leverans från leverantör. Förbeställningar erbjuder vi för att kunder ska kunna säkra och reservera en keps i förväg, något vi fått väldigt många förfrågningar om – även om det ibland innebär en längre leveranstid jämfört med lagerförda produkter. Som tack för tålamodet brukar vi dessutom ofta sänka priset på förbeställningar.

Vi vill samtidigt vara mycket tydliga med att detta aldrig händer när en keps finns i lager. Lagerförda produkter skickas normalt inom den angivna leveranstiden 1-3 arbetsdagar, och det är endast vid förbeställningar som denna typ av väntan kan förekomma.

Vi informerar om förbeställningar på flera ställen i samband med köpet – bland annat genom märkningen "PRE-ORDER" i direkt anslutning till köpknappen på produktsidan, i produktinformationen där förbeställningar förklaras mer utförligt, samt i orderbekräftelsen där det tydligt framgår att produkten är en förbeställning direkt under produktnamnet. Samtidigt är vi fullt medvetna om att denna information kan vara lätt att förbise, och om något har upplevts som otydligt tar vi det till oss som mycket värdefull feedback. Det är vårt ansvar att kommunikationen är så tydlig och lättillgänglig som möjligt.

Vi kan som sagt nu se att kepsen är levererad, och vi hoppas innerligt att den levde upp till dina förväntningar när den väl kom fram. Vi vill också passa på att tacka dig för din beställning hos oss – vi är genuint tacksamma för att du valde OneCap, även om upplevelsen inte blev så smidig som den borde ha varit.

Som ett sätt att visa vår uppskattning för ditt tålamod och ännu en gång be om ursäkt för väntetiden vill vi gärna erbjuda dig 50 % rabatt på ditt nästa köp. Om du vill ta del av detta är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl, så ordnar vi en personlig rabattkod till dig.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Ärlig feedback som denna är ovärderlig för oss och hjälper oss att förbättra både vår kommunikation och våra rutiner framåt. Vi hoppas verkligen att vi får möjligheten att ge dig en betydligt smidigare och bättre upplevelse vid ett framtida tillfälle.

Jag fick vänta i EN MÅNAD för en keps

Jag fick vänta i EN MÅNAD för en keps

8 september 2025

Hej Arvid!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar all feedback, även när den är kritisk, eftersom den hjälper oss att bli bättre. Samtidigt vill vi säga att vi verkligen beklagar att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill börja med att be om en uppriktig ursäkt för att du behövde vänta omkring en månad på din keps. Vi har full förståelse för att detta känns som alldeles för lång tid, särskilt när man ser fram emot en beställning och förväntar sig en smidig leverans. Hade leveransen gått snabbare hade helhetsupplevelsen självklart varit en helt annan, och det har vi full respekt för.

I ditt fall berodde leveranstiden på att beställningen gällde en förbeställning. Det innebär att produkten inte fanns i lager vid köptillfället, utan skickas först efter att den har tillverkats och därefter anlänt till vårt lager. För förbeställningar anger vi en uppskattad leveranstid på 7–60 arbetsdagar, beroende på produktion och leverans från leverantör. Din leverans hamnade inom detta intervall, men vi har full förståelse för att det ändå kan upplevas som en väldigt lång väntan.

Vi informerar om förbeställningar på flera ställen i samband med köpet – bland annat genom märkningen "PRE-ORDER" i direkt anslutning till köpknappen på produktsidan, i produktinformationen där förbeställningar förklaras mer ingående, samt i orderbekräftelsen där det tydligt framgår att produkten är en förbeställning direkt under produktnamnet. Samtidigt är vi medvetna om att denna typ av information kan vara lätt att missa, och om något upplevts som otydligt tar vi det till oss som värdefull feedback. Det är vårt ansvar att kommunikationen är så tydlig och lättillgänglig som möjligt.

Vi är däremot väldigt glada över att kepsen till slut nådde fram, och vi hoppas innerligt att du är nöjd med själva produkten. Samtidigt vet vi att en bra produkt inte fullt ut väger upp för en lång och frustrerande väntan.

Som ett sätt att be om ursäkt och visa vår uppskattning för ditt tålamod vill vi därför erbjuda dig 50 % rabatt på ditt nästa köp. Om du vill ta del av detta är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl, så ordnar vi en personlig rabattkod till dig.

Tusen tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Ärlig feedback som denna är ovärderlig för oss och hjälper oss att förbättra både vår kommunikation och våra rutiner framåt. Vi hoppas verkligen att vi får möjligheten att ge dig en betydligt smidigare och bättre upplevelse vid ett framtida tillfälle.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har väntat lite väl länge

Har väntat lite väl länge, det står 1-3 dagars leveranstid, det står att den finns i lager. Hade jag vetat detta hade jag beställt någon annanstans ifrån då sonen verkligen vill ha sin keps nu! Kepsen ser shysst ut och sonen ville bara ha den så åt ju tråkigt då man inte blir sugen på att beställa fler om det ska vara såhär. Ingen mer information har kommit sen vi beställde den. Konstigt. Har skrivit men ej fått någon återkoppling. Otroligt missnöjd än så länge, får se om dom kan vända det.

Hej kära kund!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi är verkligen ledsna över att läsa om din frustration, och vi vill börja med att säga att detta självklart inte är den upplevelse vi vill att någon av våra kunder eller deras barn ska behöva ha.

Vi förstår fullt ut hur stressande och frustrerande det är när man beställer en keps som är efterlängtad, särskilt när det gäller ett barn som verkligen ser fram emot att få sin keps. Att då uppleva att leveransen drar ut på tiden, trots att det anges 1–3 dagars leveranstid och att produkten visas som i lager, är naturligtvis både förvirrande och väldigt tråkigt. För det vill vi ge en uppriktig ursäkt.

Eftersom recensionen är anonym har vi tyvärr ingen möjlighet att se vilken beställning det gäller, eller att följa upp ärendet direkt. Det gör det svårt för oss att ge ett specifikt svar kring just din orderstatus. Vi vill därför väldigt gärna att du hör av dig till oss igen via mejl: onecap.se@outlook.com, så att vi kan titta på ditt ärende i detalj och hjälpa dig så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi vill också nämna att vi under den aktuella perioden haft en mycket hög belastning, med tiotusentals beställningar och förbeställningar som skulle packas och skickas ut under kort tid. Samtidigt kan det i vissa fall hända att mejl till eller från oss hamnar i skräppostfiltret, vilket kan göra att återkoppling tyvärr missas trots att vi har svarat. Det är givetvis inget som ska drabba dig som kund, men vi vill ändå nämna det som en möjlig förklaring om du inte sett något svar från oss.

I vissa fall kan även en beställning som upplevs som i lager vid ett senare tillfälle ursprungligen ha lagts som en förbeställning. Förbeställningar innebär att produkten skickas först när den tillverkats och anlänt till vårt lager. När varan väl kommer in uppdateras produktsidan automatiskt till att visa i lager, samtidigt som vi arbetar med att packa och skicka samtliga förbeställningar i den ordning de inkommit. Under perioder med mycket hög belastning kan detta tyvärr leda till viss fördröjning, även om vi arbetar så snabbt vi bara kan.

Vi informerar om förbeställningar på flera ställen på hemsidan - bland annat genom märkningen "PRE-ORDER" i direkt anslutning till köpknappen vid beställningstillfället, i produktinformationen samt i orderbekräftelsen där det tydligt framgår om en produkt är en förbeställning. Samtidigt är vi fullt medvetna om att sådan information kan vara lätt att missa, och om något upplevts som otydligt tar vi det på största allvar.

Det gör extra ont för oss att läsa att du känner dig så missnöjd att du tvekar inför att beställa igen. Det är precis det motsatta vi vill uppnå. Vi vill att du ska känna dig trygg, informerad och väl omhändertagen genom hela köpprocessen, och här har vi uppenbarligen inte levt upp till det.

Vi vill därför verkligen uppmana dig att kontakta oss igen via mejl med ditt ordernummer, så att vi kan hjälpa dig personligen och försöka vända detta till en bättre upplevelse. Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta en lösning och ta hand om våra kunder på bästa möjliga sätt.

Tack för att du delade din feedback. Även om det är tufft att läsa, är den ovärderlig för oss och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas innerligt att vi får chansen att reda ut detta och ge dig och din son, en betydligt bättre upplevelse.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har beställt en Vit trucker keps (LAS…

Har beställt en Vit trucker keps (LAS vegas) för ett bra tag sedan, det står att kepsen finns i lager men den skickas aldrig. De har endast lagt till beställningen i PostNord men inget mer, väntat nu i ca 3 veckor

Hej Ludvig!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss - det uppskattar vi verkligen. Det betyder mycket för oss att få ta del av hur våra kunder upplever både produkten och hela köpprocessen, även när allt inte blivit helt perfekt.

Vi vill börja med att be om en uppriktig ursäkt för att leveransen tog längre tid än vad du hade förväntat dig. Vi har full förståelse för hur frustrerande det är att vänta på en beställning man ser fram emot, särskilt när det upplevs som att leveransen borde vara på väg. Den känslan tar vi på största allvar.

I ditt fall påverkades leveranstiden av att beställningen gällde en förbeställning. Det innebär att produkten inte fanns i lager vid köptillfället, utan skickas först efter att den har tillverkats och anlänt till vårt lager. För förbeställningar anger vi en uppskattad leveranstid på 7–60 arbetsdagar, beroende på produktion och leverans från leverantör.

När kepsarna väl anlände till vårt lager efter produktionen uppdaterades produktsidan på hemsidan direkt till att visa att artikeln åter fanns i lager. Detta sker automatiskt i samband med att varorna registreras hos oss. Samtidigt befann vi oss i en period med mycket hög belastning, där vi packade och skickade tiotusentals andra beställningar och förbeställningar som kommit in under samma period. Vårt fokus låg då på att så snabbt som möjligt få ut samtliga förbeställningar till våra kunder i rätt ordning.

I praktiken innebar detta tyvärr att vissa förbeställningar, trots att produkten nu syntes som i lager på hemsidan, ännu inte hade hunnit skickas iväg. Vi förstår fullt ut att detta kan upplevas som motsägelsefullt och skapa osäkerhet, särskilt när man som kund ser att produkten är tillgänglig men den egna beställningen fortfarande inväntar utskick. Vi vill verkligen beklaga att detta inte kommunicerades tydligare under processen.

Vi informerar om förbeställningar på flera ställen – bland annat på produktsidan där artikeln är markerad som PRE-ORDER i direkt anslutning till köpknappen vid beställningstillfället, i produktinformationen där förbeställningar förklaras, samt i orderbekräftelsemejlet där det tydligt framgår att det rör sig om en förbeställning direkt under produktnamnet. Samtidigt är vi fullt medvetna om att sådan information kan vara lätt att missa, och om något i kommunikationen har upplevts som otydligt tar vi det till oss som mycket värdefull feedback. Det är vårt ansvar att informationen är så tydlig, transparent och lättillgänglig som möjligt.

Vi vill också vara tydliga med att vi under denna period aktivt arbetade med att få ut samtliga förbeställningar så snabbt som möjligt. Trots detta uppstod förseningar som påverkade din upplevelse, och det beklagar vi verkligen. Även om det finns förklaringar till vad som hände, tar vi fullt ansvar för slutresultatet.

Vi är däremot väldigt glada över att du har sett fram emot att få din keps, och vi hoppas innerligt att den lever upp till dina förväntningar när den väl är på plats och att du kommer att bli riktigt nöjd med produkten.

Vi vet också att en längre väntetid påverkar helhetsupplevelsen, även om slutresultatet blir bra. Därför vill vi gärna göra något litet för att visa vår uppskattning för ditt tålamod. Som ett sätt att be om ursäkt erbjuder vi dig 50 % rabatt på ditt nästa köp. Om du vill ta del av detta är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl, så ordnar vi en personlig rabattkod till dig.

Tack igen för din feedback och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är med hjälp av våra kunders synpunkter som vi kan fortsätta utvecklas, förbättra våra rutiner och bli tydligare i vår kommunikation. Vi hoppas verkligen att vi får chansen att ge dig en ännu smidigare och bättre upplevelse nästa gång.

VAT and Customs not included in the price 👎🏻

Customs not included in the price 👎🏻

15 augustus 2025

Hei Ulrika!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi setter stor pris på å høre fra kundene våre, også når det gjelder forhold som kan skape frustrasjon og påvirke totalinntrykket av kjøpet.

Vi vil starte med å gi deg en oppriktig og helhjertet unnskyldning for at capsen til slutt ble betydelig dyrere enn du hadde forventet, som følge av toll og avgifter ved utlevering. Vi forstår veldig godt at dette kan oppleves både overraskende og frustrerende – spesielt når man allerede har gledet seg til bestillingen sin.

Siden Norge ikke er medlem av EU, påløper det dessverre toll og merverdiavgift når varer sendes fra Sverige til Norge. Disse avgiftene fastsettes av norske tollmyndigheter og transportøren, og er dessverre noe vi som avsender ikke har mulighet til å påvirke eller forutsi.

På nettsiden vår informerer vi om dette under vår Shipping Policy, hvor det blant annet står:

"6.Customs and Import Duties:

1. For international orders, customs and import duties may be applied by the destination country's customs office.

2. Any additional charges for customs clearance must be borne by the recipient; we have no control over these charges and cannot predict their amount.

3. Customs policies vary widely from country to country; please contact your local customs office for further information."

Vi deler denne informasjonen for å være så åpne og tydelige som mulig, men vi er samtidig fullt klar over at dette kan være lett å overse i bestillingsprosessen. Dersom disse kostnadene kom uventet på deg, tar vi det som verdifull tilbakemelding og vil se på hvordan vi kan gjøre denne informasjonen enda tydeligere før kjøp.

Vi håper likevel at capsen, til tross for den ekstra kostnaden, lever opp til forventningene dine når det gjelder kvalitet, passform og helhetsfølelse. Som et lite tegn på vår takknemlighet – og for å vise at vi virkelig verdsetter deg som kunde – vil vi gjerne tilby deg 50 % rabatt på ditt neste kjøp hos oss. Ta bare kontakt med oss på e-post, så ordner vi en personlig rabattkode til deg.

Takk igjen for at du delte opplevelsen din. Vi tar all tilbakemelding på største alvor og jobber kontinuerlig for at kundene våre skal føle seg trygge, informerte og godt ivaretatt gjennom hele kjøpsopplevelsen.

Med vennlig og takknemlig hilsen,

Dyrt

Dyrt. Måtte betale toll/avgift for å hente ut pakken. Caps ble plutselig en 1000 krs caps

3 augustus 2025

Hei Hildegunn!

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på å høre fra kundene våre, også når det gjelder opplevelser som kan være frustrerende og påvirke helhetsinntrykket av kjøpet.

Vi vil aller først beklage oppriktig at capsen til slutt ble langt dyrere enn forventet, som følge av toll og avgifter ved utlevering. Vi har full forståelse for at dette kan oppleves både irriterende og skuffende – spesielt når man allerede har sett frem til bestillingen sin.

Ettersom Norge står utenfor EU, påløper det dessverre merverdiavgift og eventuelle tollgebyrer når varer sendes fra Sverige til Norge. Disse kostnadene fastsettes av norske tollmyndigheter og fraktselskapet, og er dessverre utenfor vår kontroll som avsender. Vi har verken mulighet til å påvirke beløpene eller forutsi størrelsen på dem.

"6.Customs and Import Duties:

Vi deler denne informasjonen for å være så åpne og transparente som mulig, men vi er samtidig klar over at dette kan være lett å overse i bestillingsprosessen. Dersom disse kostnadene kom overraskende på deg, tar vi det som verdifull tilbakemelding og vil se på hvordan vi kan gjøre denne informasjonen enda tydeligere før kjøp.

Vi håper likevel at capsen, til tross for de ekstra kostnadene, svarte til forventningene dine når det gjelder kvalitet og utførelse. Som et lite tegn på vår takknemlighet og for å vise at vi setter stor pris på deg som kunde, ønsker vi gjerne å tilby deg 50% rabatt på ditt neste kjøp hos oss. Ta gjerne kontakt med oss via e-post, så ordner vi en personlig rabattkode til deg.

Takk igjen for at du delte opplevelsen din. Vi tar alle tilbakemeldinger på største alvor og jobber kontinuerlig for at kundene våre skal føle seg trygge, godt informerte og ivaretatt gjennom hele kjøpsprosessen.

Med vennlig og takknemlig hilsen,

Långa leveranstider

Efter extrem lång leveranstid jag fick min keps 4 veckor efter utlovad leveranstid på 1-3 arbetsdagar.
Bristande återkoppling och information från kundtjänst. De svarade mig trevligt men jag fick inte svar om jag inte var tvungen att skicka påminnelse mejl till dem om svar.
Rekommenderar er inte att handla här om ni inte vill ha er keps till vintern.

30 juni 2025

Hej Linda!

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Vi uppskattar det verkligen, även om vi naturligtvis hade önskat att din upplevelse varit betydligt smidigare redan från start.

Vi vill börja med att ge dig en uppriktig och innerlig ursäkt för den långa väntetiden. Vi förstår precis hur frustrerande det är att förvänta sig en leverans inom 1–3 arbetsdagar och istället behöva vänta ytterligare omkring fyra veckor. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska få, och vi beklagar verkligen att det blev så i ditt fall.

Bakgrunden till förseningen är att din beställning avsåg en förbeställning – det vill säga en produkt som inte fanns i lager vid köptillfället, utan som skickas först efter att den har tillverkats och anlänt till vårt lager. För förbeställningar anger vi en uppskattad leveranstid på 7–60 arbetsdagar. Denna information fanns angiven på flera ställen på vår hemsida: produkten var markerad som "PRE-ORDER" i direkt anslutning till köpknappen, leveranstiden framgick i produktinformationen där förbeställningar förklaras, samt i ditt orderbekräftelsemejl där det tydligt stod ”Förbeställning” direkt under produktnamnet i ordersammanfattningen.

Samtidigt vill vi vara helt ärliga: även om informationen fanns där, så var den uppenbarligen inte tillräckligt tydlig eller lätt att uppmärksamma. Om du upplevde att detta inte framgick klart och tydligt, så är det vårt ansvar – och det tar vi fullt ut på oss. Din feedback är viktig och hjälper oss att se var vi behöver bli bättre.

Vi vill även be om ursäkt för att återkopplingen från vår kundtjänst inte skedde så snabbt och konsekvent som den borde ha gjort. Under perioden i fråga hade vi en ovanligt hög belastning i kombination med interna systemförändringar, vilket tyvärr ledde till att vissa ärenden inte hanterades i den takt vi strävar efter. Det är självklart inte acceptabelt att du behövde påminna oss för att få uppdateringar kring din beställning. Oavsett anledning är det vårt ansvar att säkerställa tydlig och löpande kommunikation, och här brast vi – något vi uppriktigt beklagar.

Vi hoppas innerligt att när kepsen väl kom fram så levde den upp till dina förväntningar när det gäller själva produkten. Samtidigt vet vi att en bra produkt inte väger upp för en frustrerande väntan. Därför vill vi, som ett litet men uppriktigt försök att gottgöra dig, erbjuda dig 50 % rabatt på ditt nästa köp. Hör gärna av dig till oss via mejl, så ordnar vi en personlig rabattkod till dig direkt.

Vi kan inte göra det som hänt ogjort, men vi kan lova att vi tar din feedback på största allvar. Vi arbetar redan aktivt med att förtydliga informationen kring förbeställningar på hemsidan samt förbättra vår kommunikation vid eventuella leveransförseningar. Du ska kunna känna dig trygg och välinformerad genom hela köpprocessen – och det är vårt ansvar att säkerställa att det fungerar bättre framöver.

Tack ännu en gång för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Ärlig feedback som denna är ovärderlig för oss och hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Vi hoppas verkligen att vi får möjligheten att ge dig en betydligt smidigare upplevelse nästa gång.

Med varmaste hälsningar och största tacksamhet,

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I just personally think that if it had…

I just personally think that if it had come a little faster it would been an easy 6 star but since I live in Norway it maybe takes longer but I’m so excited to get my cap:)

3 juli 2025

Hello Abdulqadir!

Thank you very much for taking the time to share your experience with us, we truly appreciate it. It means a lot to us to hear how our customers experience both the product and the overall ordering process, even when everything hasn’t been completely perfect.

First of all, we would like to sincerely apologize that the delivery took longer than expected. We fully understand your point of view – had the cap arrived a bit faster, the overall experience would of course have felt even better. When you’re looking forward to something, it’s only natural to want it as soon as possible.

In your case, the delivery time was affected partly because the order was a pre-order, meaning the product was not in stock at the time of purchase and was shipped only after it had been produced and arrived at our warehouse. For pre-orders, we state an estimated delivery time of 7–60 business days, depending on production and delivery from the supplier. Additionally, deliveries to Norway can sometimes take a bit longer due to international shipping and handling, which we completely understand can feel frustrating.

We do provide information about pre-orders in several places such as on the product page where the item is clearly marked as PRE-ORDER next to the purchase button, in the product information where pre-orders are explained, and in the order confirmation email where it clearly states “Pre-order” directly under the product name. That said, we fully understand that this information can be easy to miss, and if anything felt unclear, we sincerely apologize. Clear and transparent communication is our responsibility, and we truly value your feedback.

At the same time, we are very happy to hear how excited you are to receive your cap – that genuinely means a lot to us. We sincerely hope that it lives up to your expectations once it arrives and that you will be very pleased with the product itself.

We also know that a longer waiting time affects the overall shopping experience, even if the final result is good. For that reason, we would like to do something small to make up for the inconvenience. As a gesture of apology and appreciation for your patience, we would like to offer you 50% off your next purchase. If you would like to take advantage of this, please feel free to contact us by email and we will arrange a personal discount code for you.

Thank you once again for your feedback and for sharing your experience with us. It is through our customer's input that we are able to continue growing and improving. We truly hope we get the opportunity to give you an even smoother and faster experience next time.

Kind and grateful regards,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.