Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service, skrev tidligere en dårlig anmeldelse, da jeg ikke fik noget respons, dette viste sig at være en misforståelse og den aldrig var kommet frem. Medarbejder opdagede det via trust p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt et bælte fra onkel John Det gik super hurtigt med at få det hjem men desværre var det i den forkerte farve. Jeg skriv så til dem omkring problemet en fredag eftermiddag og jeg for så... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

March 5 2026 🇩🇰 I think I just got scammed. Paid and then silence - they don’t reply to email or answer any calls - it goes straight to voicemail 24/7 🤷‍♂️ In Denmark it’s illegal to charge t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen problemer overhovedet. Bestilte fredag aften d. 7 februar klokken ca 18. Og har modtaget ordren idag tirsdag d. 11 Februar. Og det bestilte lever op til forventningerne. Især min søn er gl... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte en trådløs støvsuger til bilen

Redigeret anmeldelse.
Efter jeg (ikke så positivt) anmeldte mit køb af støvsugeren, er jeg blevet kontaktet af Onkel John. De har sendt mig en ny støvsuger da de tidligere havde sendt en forkert/gammel model.. Den nye suger lidt bedre :-) De var hurtige til at reagere 👍

24 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Onkeljohn skrev på deres hjemmeside at…

Onkeljohn skrev på deres hjemmeside at hvis man lavede en ordre inden kl xx den 23. ville gaven nå frem inden jul. Det er nu den 30. december, og min ordre er stadig ikke afsendt. Jeg har forsøgt at ringe, men de har lukket for telefonen, og siger at man i stedet skal skrive en mail. Det har jeg gjort, men de svarer stadig ikke.
Jeg ønsker at annullere min ordre da det var en julegave, men det er jo ikke muligt når de ikke svarer…
Øv handler ikke her igen.

30 december 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte et ur

Opdatering
På grund af en fejl blev e-mailen ikke modtaget. Tak, pengene vil blive tilbagebetalt.

Jeg købte et ur, som desværre ikke var det, min søn ønskede. Inden for de fastsatte 14 dage returnerede jeg varen. Da jeg kontaktede sælgeren via e-mail angående køb af returlabel, fik jeg hurtigt svar og modtog labelen.
Men nu, hvor jeg spørger om tilbagebetaling, har jeg hverken modtaget pengene eller fået noget svar. Det er desværre heller ikke muligt at komme i kontakt med dem telefonisk.
Desværre virker det som om, jeg er blevet snydt – jeg kan ikke anbefale dette firma!

15 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt en knæ maskine

Har bestilt en knæ maskine.
Da den ikke kommer bliver jeg urolig, og kontakter kundeservice. Her får jeg bare af vide, at han vil sige det videre…. Så klogere blev jeg på lige nøjagtig intet ?. Nu er der yderligere gået dage og har stadig intet hørt, og det laves en indsigelse i banken i morgen,
Jeg tror simpelthen varen kommer direkte fra Temu eller noget, så der køber jeg ikke igen. Der står levering inden for 1-3 dage og der er gået lang tid over det, og ingen tilbagemelding om varen, eller hvor den er henne i verden.

25 november 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kina bælte med klik funktion

Købte to bælter med klik funktion, begge bælter kan ikke holde og slipper så snart man tager det på. Generelt virker kvaliteten dårlig og selv samme bælte kan findes i kina til 60 kr.
Kundeservice er meget svær at få fat på.
Venter i spænding på at høre tilbage fra dem.
Kan ikke anbefales.

24 november 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig produktbeskrivelse

Jeg købte 2 stk solcelleplader til opladning af f.eks. mobil. Der stod, at solcellerne kunne lade overalt. Da jeg modtog dem stod, at de dårligt kunne lade gennem glas! Jeg havde selvfølgelig tænkt, at de skulle lade i em vinduskarm! Jeg skrev til firmaet og beklagede mig
Jeg fik først svar efter ca. 1 uge, og der var ingen indrømmelse af, at der var tale om dårlig produktinformation

24 oktober 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.