Vi er virkelig glade for vores nye bordplader – de er blevet super flotte og passer perfekt til vores terrasse. Kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger, og resultatet er bare blevet s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk service, hurtig svartid på mail og Kasper har hele vejen igennem kommet med kompetent og gennemsigtig rådgivning. Vi har købt en dekton bordplade, som blev målt op med all-risk. Abs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra. Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse. De er super hjælpsomme, når man kontakter dem. De har nogle rigtige gode videoer på deres hj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger! At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse! Personligt engagement fra Jesper fra dag 1! Super support... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Onlinebordplader er ganske simpel – bordplader til køkken og bad produceret i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitetsbordplader efter mål optil 25-45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik. Vi har ligeledes samlet Danmarks lækreste kvalitets-tilbehør til køkken og bad, så vi sikrer, at alt passer sammen, når du køber hos os, en særlig principsag for os. Vasken skal passe til armaturet og dit brusesæt skal passe til bruseafskærmningen. Altsammen noget vi er eksperter i og meget gerne vil hjælpe dig med. Vi glæder os til at betjene dig.
Dalbrinken 21, 6900, Skjern, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service, og hjælp vi fik af Kasper. Han hjalp os hele vejen igennem, og fik sikret os at vores stålbordplade var helt perfekt når den ankom. Monteringsteamet var også helt utrolig dygtige og der er ikke en finger at sætte på noget som helst. KÆMPE ANBEFALING.

Kasper fra onlinebordplader.dk
god behandling samt levering til den rette tid
på de rette mål efter aftale.
Prisen for pladen var ok. billig i forhold til andre.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Kasper fra Onlinebordplader.dk og deres leverandør har ydet en service i særklasse i forbindelse med levering og montering af bordplade i 5mm massiv rustfrit stål til vores nye køkken ø. Han har udvist kompetence for produktet og forståelser for de ændringer der kom i tidsplanen ifm. vores byggeri og vi nåede i mål præcis på datoen og alt passede på milimeteren.
Vi valgte all-risk og kunne ikke have været mere tilfredse.
Jeg googlede rundt og endte med at bestille fra deres hjemmeside. De virkede til at have et godt produkt, hjemmesiden var let at finde rundt på og ikke så meget salgsnak. Varen ankom så bestilt, flot indpakning. Alle delene var med, fint, forventet kvalitet og utroligt let at samle sammenholdt med manualen, alle kan være med her. Det virker som forventet og til prisen.
Efterfølgende knækkede et stykke plastik og jeg sendte en mail, hurtigt respons at de uden beregning sendte mig en ny del. Ankom efter et par dage, dog var det den forkerte, øv
Ny mail, bum så ankom den rigtige del efter et par dage. Det er service som det skal være, jeg er fuldt tilfreds med leverede vare og service da jeg fik brug for den.
Onlinebordplader.dk fralægger sig alt ansvaret for opmåling til trods for at vi havde valg All Risk til knap kr. 11.000,- ekstra.
Vores plade er ikke de rigtige mål og flugter ikke med vægen som ønsket.
Firmaet yder absolut ingen kundeservice, og havde vi kunne vælge mindre end 1 stjerne havde vi gjort dette.
Vi har haft besøg af deres servicemontør, som anbefaler at vi ikke får det udbedret, da der så vil opstå problemer andre steder.
OPDATERING !!!!!!
Som forventet skriver I jer endnu engang ud af jeres ansvar. Hvad skulle ideen være med en All Risk-pakke, når I løber fra det hele?!
Pladen flugter jo ikke, så du kan umuligt sige, at det er tilfældet! Og så er jeg egentlig ligeglad med jeres tolerancenormer, når pladen er 5 mm for kort!!
Målene er ikke som aftalt, og det har intet med om køkkenet var/er i vatter eller ej. Det har jeres servicemontør også bekræftet.
Jeres servicemontør siger intet om, at det er perfekt. Han siger at samlingerne er perfekte, og at han ikke kan lave disse ligeså flotte igen, hvis han skal prøve rykke pladerne..
Det er ikke i samråd med min kone, men efter hans anbefaling, at vi vælger ikke at får ændret på det, da han oplyser, at resultatet risikerer at blive dårligere.

Hvis jeg havde kunne 0 stjerner, havde jeg gjort dette,
Deres kunde service er det dårligste jeg længe har oplevet.
De fra lægger sig ansvaret for at bordpladerne ligger dårligt, selvom man har betalt rigtig mange penge for All Risk.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Vi havde en god kommunikation med Online Bordplader.
Vi fandt frem til den sten vi gerne ville have og fik en super god pris.
Hele processen forløb godt og vi er meget glad for resultatet.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Vi har været meget glade for onlinebordplader.dk, som leverandør af vores flotte Dekton bordplader. Fra start til slut en kompetent, professionel og imødekommende oplevelse. God vejledning, grundig opmåling, punktlig levering og flot flot montering. Alle aftaler overholdt. Vi kan klart anbefale onlinebordplader.dk

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Super hurtig respons på reklamation! Virkelig positiv oplevelse og HØJT serviceniveau. Nem og overskuelig hjemmeside at bestille fra! Kan bestemt anbefales, og vi vender helt sikkert tilbage en anden gang. Produktet er også virkelig fint! Virkelig positiv oplevelse at være kunde her alt i alt :-)

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Vi har købt skydedøre og garderrobeskabe fra onlineskydedoere.dk og kan varmt anbefale. Det er god kvalitet og super service.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Super flotte låger har jeg købt 😊👍 hos jer !
Kan kun anbefales…
Kan kun give onlineskydedøre de bedste anbefalinger, fik hurtig et godt tilbud og alt har virkelig levet op til vores forventninger. Virkelig god service og levering til tiden.
Vores projekt var atypisk, da de bestod af 3 vægge med med ialt 9 låger.
Hvide med sorte lister, både i top og bund. Ser virkelig fantastisk ud.
God dialog, god vejledning, og rigtig godt tilbud. Vi endte ikke med et køb, men det havde intet med firmaet at gøre. Vil til enhver tid anbefale firmaet.
Deres skydedøre er fine, ingen problemer her.
De 2 stjerner er givet idet jeg også købte skabsindretning. Aldrig har jeg set en kvalitet der er ringere end det der blev leveret. Samlingen af de moduler der blev leveret, er af utrolig ringe kvalitet.
De fremhæver spånplader med en tykkelse på 22mm, men disse plader er af en så ringe kvalitet at beslagene der medlevers ikke kan holde hjørner sammen. Bestilte en 40 & 60 cm enhed og samlingen af 40 cm lykkes, men at montere en 60 cm enhed der samles med 2 beslag i top og bund lykkes. Har besluttet at smide pladerne væk og bestille ny indretning på jysk.dk, den kvalitet de levere er lang…t bedre en det der leveres fra onlineskydedoere.dk

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Super god service og kommunikation - vi fik endda vores flotte vaskeplade FØR aftalt levering!
Super produkt til en virkelig god pris. Hurtig levering af præcis det aftalte. Kan varmt anbefale.
Virkelig god hjælp igennem hele fasen fra bestilling til levering. Kan klart anbefales.
Jeg har købt flere sæt skydedøre hos Jens
Dørene fungerer perfekt og firmaet yder en fantastisk service
Klart 5 stjerrner herfra