Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er virkelig glade for vores nye bordplader – de er blevet super flotte og passer perfekt til vores terrasse. Kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger, og resultatet er bare blevet s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk service, hurtig svartid på mail og Kasper har hele vejen igennem kommet med kompetent og gennemsigtig rådgivning. Vi har købt en dekton bordplade, som blev målt op med all-risk. Abs... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra. Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse. De er super hjælpsomme, når man kontakter dem. De har nogle rigtige gode videoer på deres hj... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger! At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse! Personligt engagement fra Jesper fra dag 1! Super support... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aanrechtwinkel
  2. ook in
  3. Keukenvernieuwer
  4. Keukenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Onlinebordplader er ganske simpel – bordplader til køkken og bad produceret i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitetsbordplader efter mål optil 25-45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik. Vi har ligeledes samlet Danmarks lækreste kvalitets-tilbehør til køkken og bad, så vi sikrer, at alt passer sammen, når du køber hos os, en særlig principsag for os. Vasken skal passe til armaturet og dit brusesæt skal passe til bruseafskærmningen. Altsammen noget vi er eksperter i og meget gerne vil hjælpe dig med. Vi glæder os til at betjene dig.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Onlineskydedoere.dk er et godt valg.

Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra.
Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse.
De er super hjælpsomme, når man kontakter dem.
De har nogle rigtige gode videoer på deres hjemmeside, som forklarer hvordan man skal gøre, når man ønsker at designe sit egen gaderobeskab. Jeg synes også prisen var god/rimelig.
hilsen Troels

15 februari 2021

Kære Troels,

Rigtig mange tak for din fantastiske anmeldelse af Onlineskydedore.dk, den er vi bare SÅ glade for, det betyder alt for os at kunder får de bedste produkter til de bedste priser.

Vi er SÅ glade for at du nævner vores kvalitet, som vi er så kendt for. Især vores kraftige 22 mm indmad skiller sig bare ud som en super gode kvalitet.

Og hvor er vi bare så glade for, at vores videoer hjælper vores kunder til, at forstå vores produkter og vores tegneprogram.

Ja helt sikkert, hos Onlineskydedøre.dk prøver vi altid at have de bedste pris og vi forsøger altid, at have Danmarks Bedste Kundebetjening.

Garderobeskab med skydelåger

Jeg bestilte væg til væg skabs arrangement med skydelåger fra gulv til loft.
Virkeligt godt tegne/design program.
Super service med hurtig svar på mail.
Levering til den aftalte tid.
Super flotte skydelåger.
Kan kun give de bedste anbefalinger :-)

11 februari 2021

Kære Marianne,

Rigtig mange tak for din fantastiske anmeldelse af Onlineskydedoere.dk, den er vi bare SÅ glade for.

Vi har leveret et skydedørssystem til jer til over kr. 25.000 uden I har set produktet fysisk, det er bare virkelig SUPER tilllid mellem jer og os.

Vi vil gerne takke for den super god proces igennem hele indretningsdelen, det har været vigtig for os, at kunne hjælpe jer med den bedste indretning.

Tilfredse kunder betyder ALT for os hos Onlineskydedøre.dk.

Dekton bordplader

Tak for super service, flot produkt og levering til tiden af vores dekton bordplader. Vi er meget glade for resultatet!
Fornuftig pris også

9 februari 2021

Kære Jane,

Mange tak for din fantastisk anmeldelse, 5 stjerner betyder rigtig meget for hele vores team som hver dag arbejder stenhårdt for, at vores kunder er tilfredse.

Super flotte DEKTON bordplader I har fået - og tak for dine fine billeder du har sendt til os, af dine flotte nye bordplader:-)

KÆMPE TAK for de 5-stjerner og vi glæder os til at servicere til igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 stk. skydedørs arrangementer.

Jeg bestilte 2 stk. skydedøre til garderobeskabe. Fin service. Leveret som aftalt. God kvalitet, og målene passede perfekt.
Firmaet kan anbefales.

6 februari 2021

Mange TAK,

5 stjerner det er vi virkelig glade for:-)

Dejligt I nævner vores gode kvalitet og at alle de mål som vi havde bekræftet i ordrebekræftelsen, var som aftalt:-)

Tak for jeres anbefaling af os og de 5 stjerner.

Virkelig god kunde service

Virkelig god kunde service.
Havde selv fået lavet en fejl ved bestilling, og der var ingen problemer Jens og co fik hjulpet mig.
Svare med det samme når der har været spørgsmål på mail.
Ikke sidste gang jeg handler hos onlineskydedøre.dk

5 februari 2021

Kære Thomas,

Rigtig mange tak for din fantastiske anmeldelse af Onlineskydedore.dk, den er vi bare SÅ glade for, det betyder alt for os, at kunder får de bedste produkter til de bedste priser.

At vores kunder deler deres gode erfaringer med kommende kunder er vi ekstremt glade for - TAK.

Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig til en løsning som du er rigtig tilfredse med.

At vi svare vores kunder hurtig på mail alle ugens 7 dage, er et værdisæt hos os. Det gør vi vores bedste for at leve op til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bordpladen der blev til køkken & bad

Skulle egentlig bare have en bordplade, men endte med både komplet køkken og bad. Både pris og service var i top og overlevering samt installation gik upåklageligt. Kan anbefales.

10 november 2020

Hej Lars,

Vi er glade for, at vi kunne levere inventar til hele dig super flotte hus i Risskov.

At levere en total leverance af køkken, bryggers, 3 badeværelser og skydedørsgarderober kræver en super veltilrettelagt proces sammen med jer som kunder og det har bare fungeret super godt.

I passer perfekt til vores koncept - god kvalitet og høj service til super gode priser!

Tilfredse kunder betyder ALT for os - MANGE TAK.

Jesper Enevoldsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er godt tilfreds med servicen

Jeg er godt tilfreds med servicen, leverancen og kvaliteten som er ydet af Onlineskydedøre.

9 november 2020

Kære Lotte og Ove,

Mange tak for jeres dejlige anmeldelse - det betyder rigtig meget for os og vores kunder.

Vi forsøger hver dag, at gøre en helt unik forskel for vores kunder, så vores kunder får lige præcis den løsning som passer allerbedst til dem og som de bliver glade for i rigtig mange år.

At købe for over kr. 20.000 online, som I har gjort, i en custom made løsning, med et tilfredsstillende resultat - betyder ganske enkelt ALT for os og det er vi utrolig stolte af - tak for tilliden.

Mvh.

Fremragende service

Fremragende service gennem hele processen.
Godt tegneprogram gør det nemt at lave forslag til garderobeskab, og herefter starter den gode kundeservice oplevelse. Meget hjælpsomme med råd og vejledning inden bestillingen, præcis leveringsdato, der blev overholdt.
Helt igennem en god oplevelse, kan klar anbefale alle at handle her

25 augustus 2020

Hej Søren,

Mange tak for dine 5 stjerner dem er vi rigtig glade for.

Vi er meget glade for at de vejledninger som vi har givet dig har været nyttige.

Tak fordi du vil anbefale os til andre fremtidige kunder.

Mvh.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har ofte været mistroisk mht

Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger!

At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse!
Personligt engagement fra Jesper fra dag 1!
Super support og opfølgning!
Har før handlet med UnoForm, Svanekøkkenet, og de har begge noget af lære!
Tak for en rigtigt Go oplevelse

19 augustus 2020

Kære Henrik,

Mange tak for en super fantastisk og meget rammende anmeldelse af, hvad vi forsøger at gøre for vores kunder hver eneste dag - nemlig at give dem en super positiv oplevelse.

Du har købt for over kr. 45.000 hos os, uden vi nogensinde har mødt hinanden face to face eller at du har set eller mærket produktet fysisk - ren tillid. Det stiller enormt store krav til os som online forhandler, så du har kunnet føle dig tryg og velbehandlet hele vejen igennem købsprocessen.

Det personlige engagement som du beskriver ramme spot on og det gør vi alt for at give alle vores kunder hver eneste dag!

Fantastisk, at blive vurderet over så store ikoniske danske mastodonter som UNOFORM og SVANE - mange TAK - er sikker på de kunne lære noget af os!

Vi glæder os til at byde, kunder fra dit netværk velkommen hos os.

Danish Design Group ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle tilpasse en køkkenbordplade…

Jeg skulle tilpasse en køkkenbordplade til et meget lille køkken. Kundeservice tog sig tid til at hjælpe med at tegne oplæg flere gange, og resultatet er helt unikt.
Tak for hjælpen. Jeg kan give jer den bedste anbefaling.

Kære Ole,

Rigtig mange tak for din fantastiske anmeldelse af Onlinebordplader.dk, den er vi bare SÅ glade for.

Dejligt I er tilfredse med jeres nye stålbordplade og fantastisk vi kunne hjælpe jer med hurtig levering af bordpladen og den isvejsede vask og til en super god pris - faktisk lige efter vores koncept:-)

Onlinebordplader.dk 7196 9500

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, kom med gode råd og behjælpelig med vejledning til momtering - tak:-)

Kære Niels,,

Mange tak for din super fine anmeldelse af os, den er vi virkelig glade for.

Dejligt I var glade for vores service og at I er tilfredse med hele oplevelsen hos os generelt.

Og super dejligt vi kunne hjælpe med lidt fif til monteringen:-)

Vores koncept er præcis - god kvalitet og høj service til super gode priser!

Service der vil noget!

Service der vil noget!

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Onlineskydedøre, og her handler jeg med garanti fremover!

Helt igennem fantastisk service og til en formidabel pris. Og så fik jeg leveret mit nye klædeskab før tid 😀

Kære Stine,

Og super dejligt vi kunne overraske jer med levering før tid:-)

Vores koncept er præcis - god kvalitet og høj service til super gode priser!

Hurtig respons

Jeg har haft en god dialog omkring løsninger på et projekt. Hurtig respons på henvendelser, hurtig levering og varerne er i orden.
Alt i alt en god oplevelse.

Kære Lars,

Rigtig mange tak for din super fine anmeldelse af os, den er vi virkelig glade for. Du har jo bestilt to gange ved os og det er vi meget glade for.

Dejligt, at I synes, at kvaliteten er god og at vi er hurtige med vores respons på jeres henvendelser.

Og ikke mindst at vi fik leveret hurtig til jer begge gange:-)

KLAR ANBEFALING !

Jesper var fra start dedikeret til vores projekt, kom med ideer og forsalg, super rådgivning om materialer. Han tabte os ikke, og blev ved med at være der, selvom vi ændrede meninger osv. undervejs. På intet tidspunkt i forløbet følte vi, at vi ikke var velkomne. Bordpladen vi fik leveret (på under ca. 10 dage) var super fed, og var lige hvad vi ønskede ! Tilmed passede alt, og den var lige til at montere.
5 Stjerner herfra, jeg vil klart anbefale onlinebordplader.dk til venner og bekendte og vil absolut selv bruge dem igen.

6 juli 2020

Kære Morten,

Dejligt I er tilfredse med jeres nye bordplade og fantastisk vi kunne hjælpe jer med hurtig levering af bordpladen og den underlimede vask og til en super god pris - faktisk lige efter vores koncept:-)

Og vi glæder helt vildt til at servicere jeres venner og bekendte:-)

Klart bedste leverandør!

Virkelig god rådgivning, leverance, service og pris. Tak for det! Var igennem mange forespørgsler og muligheder hos andre; pas på: det er et farligt marked, men Online bordplader er kvalitet hele vejen igennem

25 mei 2020

Kære Eva,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af Onlinebordplader.dk, den er vi bare så glade for og du skal bare vide at den betyder rigtig meget for os og vores fremtidige kunder.

Dejligt du er tilfreds med dine nye Linoleumsbordplader med underlimede vaske:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og lynhurtig betjening

Super service og lynhurtig betjening. Alt var som aftalt.

30 april 2020

Kære Jonas,

Mange tak for din positive anmeldelse:-)

Vi var rigtig glade for, at kunne hjælpe dig med en ny bordplade med underlimet vask og et køkkenarmatur.

Hurtig betjening og super service for vores kunder er meget vigtig for os, så derfor er vi ekstra glade for, at du specielt roser os på vores service og betjening - herligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Onlinebordplader.dk kan virkelig anbefales...

Onlinebordplader.dk kan virkelig anbefales...
Vi bestilte rigtig mange dele fra onlinebordplader.dk
Vi oplevede:
Lækker kvalitet
Rimelige priser
Der var nogle få problemer undervejs, men servicen har været helt i top. Specielt tak til Jesper som til dato er den mest servicemindede medarbejder jeg er stødt på.

20 maart 2020

Kære Jens,

Mange tak for din positive anmeldelse, den betyder meget for os.

Service for vores kunder er meget vigtig for os, så derfor er vi glade for, at du specielt roser vores service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, gode priser og hurtig levering.

Købte en New York brusevæg til en rigtig god pris.
Kundeservice svarer hurtig tilbage på mine spørgsmål.
Lynhurtig levering. Kan varmt anbefales.

27 februari 2020

Kære Bodil,

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse, den er vi meget glade for.

Dejligt at vi sammen kunne finde den bruseniche som passer præcis til dit badeværelse, til en rigtig god pris og med hurtig levering.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En betjening og service ud over det…

En betjening og service ud over det sædvanlige. Hurtig levering. Kan klart anbefales

14 februari 2020

Kære Merete,

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Dejligt vi kunne hjælpe jer med hurtig levering af bordpladen/vasken og til en god pris.