Vi er virkelig glade for vores nye bordplader – de er blevet super flotte og passer perfekt til vores terrasse. Kvaliteten lever fuldt ud op til vores forventninger, og resultatet er bare blevet s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt fantastisk service, hurtig svartid på mail og Kasper har hele vejen igennem kommet med kompetent og gennemsigtig rådgivning. Vi har købt en dekton bordplade, som blev målt op med all-risk. Abs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra. Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse. De er super hjælpsomme, når man kontakter dem. De har nogle rigtige gode videoer på deres hj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger! At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse! Personligt engagement fra Jesper fra dag 1! Super support... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Onlinebordplader er ganske simpel – bordplader til køkken og bad produceret i Danmark, i den bedste kvalitet, så du kan få kvalitetsbordplader efter mål optil 25-45 % billigere end hvis du køber dem i en køkkenbutik. Vi har ligeledes samlet Danmarks lækreste kvalitets-tilbehør til køkken og bad, så vi sikrer, at alt passer sammen, når du køber hos os, en særlig principsag for os. Vasken skal passe til armaturet og dit brusesæt skal passe til bruseafskærmningen. Altsammen noget vi er eksperter i og meget gerne vil hjælpe dig med. Vi glæder os til at betjene dig.
Dalbrinken 21, 6900, Skjern, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Onlineskydedoere.dk skal have et stort cadeau her fra.
Kvaliteten af deres produkter er i høj klasse.
De er super hjælpsomme, når man kontakter dem.
De har nogle rigtige gode videoer på deres hjemmeside, som forklarer hvordan man skal gøre, når man ønsker at designe sit egen gaderobeskab. Jeg synes også prisen var god/rimelig.
hilsen Troels

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jeg bestilte væg til væg skabs arrangement med skydelåger fra gulv til loft.
Virkeligt godt tegne/design program.
Super service med hurtig svar på mail.
Levering til den aftalte tid.
Super flotte skydelåger.
Kan kun give de bedste anbefalinger :-)

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Tak for super service, flot produkt og levering til tiden af vores dekton bordplader. Vi er meget glade for resultatet!
Fornuftig pris også

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jeg bestilte 2 stk. skydedøre til garderobeskabe. Fin service. Leveret som aftalt. God kvalitet, og målene passede perfekt.
Firmaet kan anbefales.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Virkelig god kunde service.
Havde selv fået lavet en fejl ved bestilling, og der var ingen problemer Jens og co fik hjulpet mig.
Svare med det samme når der har været spørgsmål på mail.
Ikke sidste gang jeg handler hos onlineskydedøre.dk

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Skulle egentlig bare have en bordplade, men endte med både komplet køkken og bad. Både pris og service var i top og overlevering samt installation gik upåklageligt. Kan anbefales.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jeg er godt tilfreds med servicen, leverancen og kvaliteten som er ydet af Onlineskydedøre.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Fremragende service gennem hele processen.
Godt tegneprogram gør det nemt at lave forslag til garderobeskab, og herefter starter den gode kundeservice oplevelse. Meget hjælpsomme med råd og vejledning inden bestillingen, præcis leveringsdato, der blev overholdt.
Helt igennem en god oplevelse, kan klar anbefale alle at handle her

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Har ofte været mistroisk mht. online handel af større produkter/løsninger!
At handle med OLSD har givet os en super positiv oplevelse!
Personligt engagement fra Jesper fra dag 1!
Super support og opfølgning!
Har før handlet med UnoForm, Svanekøkkenet, og de har begge noget af lære!
Tak for en rigtigt Go oplevelse

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jeg skulle tilpasse en køkkenbordplade til et meget lille køkken. Kundeservice tog sig tid til at hjælpe med at tegne oplæg flere gange, og resultatet er helt unikt.
Tak for hjælpen. Jeg kan give jer den bedste anbefaling.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Super service, kom med gode råd og behjælpelig med vejledning til momtering - tak:-)

Service der vil noget!
Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Onlineskydedøre, og her handler jeg med garanti fremover!
Helt igennem fantastisk service og til en formidabel pris. Og så fik jeg leveret mit nye klædeskab før tid 😀

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jeg har haft en god dialog omkring løsninger på et projekt. Hurtig respons på henvendelser, hurtig levering og varerne er i orden.
Alt i alt en god oplevelse.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Jesper var fra start dedikeret til vores projekt, kom med ideer og forsalg, super rådgivning om materialer. Han tabte os ikke, og blev ved med at være der, selvom vi ændrede meninger osv. undervejs. På intet tidspunkt i forløbet følte vi, at vi ikke var velkomne. Bordpladen vi fik leveret (på under ca. 10 dage) var super fed, og var lige hvad vi ønskede ! Tilmed passede alt, og den var lige til at montere.
5 Stjerner herfra, jeg vil klart anbefale onlinebordplader.dk til venner og bekendte og vil absolut selv bruge dem igen.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Virkelig god rådgivning, leverance, service og pris. Tak for det! Var igennem mange forespørgsler og muligheder hos andre; pas på: det er et farligt marked, men Online bordplader er kvalitet hele vejen igennem

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Super service og lynhurtig betjening. Alt var som aftalt.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Onlinebordplader.dk kan virkelig anbefales...
Vi bestilte rigtig mange dele fra onlinebordplader.dk
Vi oplevede:
Lækker kvalitet
Rimelige priser
Der var nogle få problemer undervejs, men servicen har været helt i top. Specielt tak til Jesper som til dato er den mest servicemindede medarbejder jeg er stødt på.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
Købte en New York brusevæg til en rigtig god pris.
Kundeservice svarer hurtig tilbage på mine spørgsmål.
Lynhurtig levering. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Onlinebordplader.dk Onlineskydedoere.dk ApS
En betjening og service ud over det sædvanlige. Hurtig levering. Kan klart anbefales