Topservice, Ik vind het ongekend hoe goed dit bedrijf zijn/haar service verleend. Camera opgestuurd omdat hij niet meer werkte, gelukkig iets kleins ik krijg deze terug gestuurd zonder kosten welk... Toon meer
Via een relatie terecht gekomen bij onlinecamershop.nl Er word gelijk contact met je opgenomen en door wat wij hoorde hebben we gelijk een afspraak gemaakt. Èenmaal in onze winkel werd er een goed a... Toon meer
Nieuwe Hemweg 4C, 1013BG, Amsterdam, Nederland
- 0207767788
- info@stetrin.com
- onlinecamerashop.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Perfecte service!!
Zelfs twee jaar na aankoop is de service zeer zeer goed! In ons geval wordt de gehele set vervangen omdat het probleem niet 1,2,3 op te lossen is. Zeer coulant en vriendelijk geholpen! Een echte aanrader dit bedrijf!
Een uitstekend bedrijf.
super kundig en enthousiaste expertise
super kundig en enthousiaste expertise, niets is teveel, alles kan met een vrolijke, komische noot en last but not least met een enorm goede prijs-kwaliteit verhouding. Betrekt hoogwaardig materiaal van ver, soms van dichtbij, kwaliteit staat bij Simon voorop!
absolute aanrader!
Maud & Arthur
Nederlandse trots
Nederlandse trots. Klein particulier bedrijf. Ondersteuning met alle informatie en alle oplossingen. Ik kreeg professionele oplossingen en uitstekende prijzen.

Antwoord van OnlineCameraShop.NL
Een probleem met connectie van mijn POE…
Een probleem met connectie van mijn POE camera werd online opgelost. De technieker (Malek) heeft er zijn tijd voor genomen en alles netjes in orde gebracht.
Een betere service kan ik me niet voorstellen.
Ik ben al vele jaren klant bij onlinecamerashop.nl en weeral hebben ze hun professionaliteit en vakkennis bewezen. Bedankt Onlinecamerashop.nl !
Draadloze camera gekocht voor op onze…
Draadloze camera gekocht voor op onze boot,zeer goed advies gehad telefonisch.
Ze hebben een betere en duurdere camera zonder bijbetaling opgestuurd dan degene die ik gekocht had vanwege langere levertijden!
Na ontvangst kon ik de gebruiksaanwijzing niet meer vinden (denk zelf te goed opgeborgen)
Via videobellen heeft iemand van hun mij geholpen met het installeren van de app en de camera,echt super goede service volgende keer koop ik ook zeker weer bij hun!
Camera teruggestuurd voor reparatie
Camera teruggestuurd ( achteraf een 2.4Ghz) voor reparatie ( ging naar hun leverancier. Niet dus zelf ander software opgezet) maar wel een nieuwe gekregen maar ook deze voldoet niet bv opnames beginnen om een andere tijd dan bv 00.00 uur. Kon deze opsturen ( kosten weer verzenden) zou de oude terug krijgen waarop dezelfde software opstaat als nieuwe dus NEE dan maar geld terug en koop ongedaan maken werd je beschuldigt van de camera mishandelt te hebben. Terwijl je bericht krijgt in goede te hebben ontvangen.Dus geen geld en geen fatsoenlijke camera. En de rest wat ik erover lees ja daar kun je het fijne ook over denken.
Doe er je voordeel mee

Top service.
Deze jongens/mannen hebben service echt in een hoog vaandel staan. Echt mijn complimenten. De eerste keer dat ik een bestelling deed kreeg ik een super tof kado erbij. Eén draadloze powerbank voor mijn iPhone. Wat een handig ding. Nooit eerder zoiets gezien maar super makkelijk.
Bij mijn 2e bestelling was het bedrag klein dus ik had ervoor gekozen om het op te halen. Daar moest ik dan wel even een afspraak voor maken. Voordat ik mijn afspraak had gemaakt belde zij mij op met de vraag of het uitkwam als zij het toch even langs kwamen brengen. Men was namelijk in de buurt. Nou super top. Kosteloos kwamen zij het gewoon afleveren. Hartstikke bedankt mannen. Ga vooral zo door. Top.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk.
Veel verstand van het werk.
Goed geholpen.
Ook na enkele jaren
Ook na enkele jaren, nog steeds service verlenen.
Snelle en deskundige hulp, ook op afstand.
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, geweldige service. Ik kreeg mijn CCTV-systeem zonder stress. Het was handig omdat het dicht bij mij in Amsterdam was.
Uitstekende service
Uitstekende service. De helpdesk bleef ons helpen totdat alles naar behoren werkt, ze doen wat ze beloven.
Vandaag heel fijn geholpen
Vandaag heel fijn geholpen, nadat app LTS niet meer werkt icm de camera. Nu is de recorder overgezet op app Hik connect, waarop het verder hetzelfde werkt!

Antwoord van OnlineCameraShop.NL
Wat een waardeloze bedoeling dat…
Wat een waardeloze bedoeling dat bedrijf!
Camera opgestuurd gekregen wat niet werkt bij ons dus retour gestuurd. Na veel bellen en mailen willen ze geen retour label aanmaken en nemen ze de telefoon niet op en reageren ze niet op mijn mail. Nadat ik een slechte review plaatste kreeg ik een mail met de vraag of ik hem wou aanpassen in ruil voor een retour label🤣 terwijl hun ook wisten dat het pakket allang retour was. Vervolgens happen ze heel kinderachtig op alle negatieve reviews met enkel leugens. Ze hebben de camera al een paar weken binnen maar geld terug storten doen ze niet. Meerdere keren over gebeld en dan krijg je als antwoord we zijn druk mail ons maar. Maar ook daar krijg je geen antwoord op en kun je fluiten naar je geld. Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf met een klantenservice van 3 keer niks.
Alvast succes met een kinderachtige reactie geven op mijn review. Want ik pas helemaal niks aan in ruil voor iets.

Topservice,
Topservice,
Ik vind het ongekend hoe goed dit bedrijf zijn/haar service verleend. Camera opgestuurd omdat hij niet meer werkte, gelukkig iets kleins ik krijg deze terug gestuurd zonder kosten welk bedrijf doet dit in deze tijd? Hier kunnen veel bedrijven iets van leren. Mochten jullie deze site bezoeken om wat te willen kopen, dit kun je gerust doen.
Niet geleverd volgens afspraak en vervolgens geannuleerd
Na eerst telefonisch contact dat ik dringend een camera met vaste monitor wilde hebben, werd mij dezelfde dag een camera via e-mail aangeboden. Direct besteld en nog dezelfde dag een orderbevestiging gekregen met de vermelding dat deze camera op voorraad was en dus een levering had van één dag.
Helaas, na een paar dagen gebeld en hij zou direct verstuurd worden. Weer niet. Nu zou hun leverancier uit Hong Kong de zending niet verstuurd hebben. Na een pittige mail na 13 dagen (!) mijnerzijds werd de opdracht opeens eenzijdig geannuleerd. Het vertrouwen is volstrekt weg in deze onderneming, die veel belooft maar kennelijk zijn zaakjes niet op orde heeft.

Antwoord van OnlineCameraShop.NL
Zeer goede en vriendelijke service!!!!
Een groot jaar geleden kochten we een camerasysteem met bijhorende camera's. Alles werd geïnstalleerd en heel goed uitgelegd. Vriendelijke mensen. Het camerasysteem zelf met de app = top!
Nu hadden we een probleem dat we niet meer konden inloggen via tablet, gsm's. Na telefonisch contact kon de meneer via afstand alle problemen oplossen.
We betaalden een uurtje werk zoals afgesproken (wat hij ook nodig had). En nu werkt alles terug prima!
Wij zijn zeer tevreden van hun service!! Kunnen hen enkel maar aanraden!!

Een webshop met service.
Een webshop met service.
Twee tot drie jaar geleden heb ik hier een camera gekocht. Nadat ik thuis van router heb gewisseld was ik de toegang tot de camera verloren. Na wat correspondentie hebben we afgesproken dat ik bij camerashop zelf langs mocht komen. (Ze hebben geen fysieke winkel, maar wel een gehuurde locatie vanuit waar ze opereren).
Hier ben ik uitermate vriendelijk en goed geholpen. Camera hebben ze aan de praat gekregen en ik kon het pand met een glimlach verlaten.
Zelfs na een aantal jaren verlenen ze topservice.

Super ervaring
Super ervaring, na een mailtje zeer vlug een telefonische interventie. Zeer vriendelijk en vakkundig het probleem opgelost. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Besteld maar niets ontvangen !
Op 4 juni een bestelling gedaan maar tot hiertoe nog niets ontvangen ondanks alles op de website in voorraad was. Een mailtje gedaan hoe ver ze stonden en zou aanstaande maandag verzonden worden want mijn powerbank was niet binnen (7 juni dus), momenteel 18 juni en nog steeds niets ontvangen, ook al 2x contact proberen leggen per mail maar zonder antwoord.
EDIT: Telefonisch gecontacteerd door hunzelf met de melding dat het vrijdag (morgen) verzonden zou worden. We blijven dit volgen !