OnlineCameraShop.NL Reviews

4,5

Zelfs twee jaar na aankoop is de service zeer zeer goed! In ons geval wordt de gehele set vervangen omdat het probleem niet 1,2,3 op te lossen is. Zeer coulant en vriendelijk geholpen! Een echte aanra... Toon meer

Topservice, Ik vind het ongekend hoe goed dit bedrijf zijn/haar service verleend. Camera opgestuurd omdat hij niet meer werkte, gelukkig iets kleins ik krijg deze terug gestuurd zonder kosten welk... Toon meer

Via een relatie terecht gekomen bij onlinecamershop.nl Er word gelijk contact met je opgenomen en door wat wij hoorde hebben we gelijk een afspraak gemaakt. Èenmaal in onze winkel werd er een goed a... Toon meer

Camera teruggestuurd ( achteraf een 2.4Ghz) voor reparatie ( ging naar hun leverancier. Niet dus zelf ander software opgezet) maar wel een nieuwe gekregen maar ook deze voldoet niet bv opnames beginn... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel erg tevreden. Zeker aan te bevelen.

Ik heb bij onlinecamerashop.nl op de site een adapter camera besteld welke voor 14 euro op de website werd aangeboden. Deze dus besteld en direct via ideal betaald. Hierop volgde mooi een bestel en betaal bevestiging. Gezien ik de dag erna geen verzendbevestiging ontvangen had keek ik nogmaals op de site en tot mijn verbazing zag ik dat de adapter camera nu een stuk duurder was. Nu bleek dat bij het plaatsen van de aanbieding een 5 in de prijs vergeten is. Had 145 euro moeten zijn. Na contact met de verkoper gehad te hebben, hebben ze als tegemoetkoming 25 euro korting gegeven en er nog een gratis cadeautje bij gegeven. Heel erg netjes opgelost. Na de levering kreeg ik zelfs nog de vraag of alles naar wens was en dat ze klaar stonden om te helpen als er vragen zouden zijn. Zeer tevreden over het gekochte produkt en de service welke ze bij onlinecamerashop.nl bieden. Mijn volgende camera aankoop zal weer daar zijn.

28 augustus 2018

Top service,

Top service,
Wij hebben een bewakingssysteem besteld bij onlinecamerashop. Hierbij hadden wij problemen met het inloggen. Na het bellen kregen we deze niet opgelost. Er is meteen een nieuwe recorder opgestuurd. Deze doet het prima!

Simon heeft ons heel fijn geholpen, en bij deze raad ik de shop aan.

10 juli 2018

Geweldig bedrijf

Inlichting gevraagd,perfect voorgelicht product laten opsturen,andere dag in huis gemonteerd.en ja hoor geweldig.

24 september 2014

Eindelijk

Beste Ocs.

Ik ben al geruime tijd aan het onderzoeken wat krijg ik nu eigenlijk voor mijn geld wanneer ik een camerasysteem aanschaf. Wanneer ik een willekeurige aanbieding van een camerasysteem zie staan valt het me op dat er zelden of geen specificaties vermeld worden en over mogelijkheden en de verschillen in beeldkwaliteit word al helemaal niet gesproken.

Op uw site is het me (wel na heel veel gelezen te hebben) helemaal duidelijk geworden hartelijk dank daarvoor.

P.

(Appartement Amsterdam centrum ik kocht het Hdcvi systeem)

25 juli 2014

meer dan een online webshop

Reeds twee maal heb ik bij onlinecamerashop een bestelling geplaatst , goede kwaliteit tegen een héél scherpe prijs , snelle levering (zelfs in belgie) en vooral een uitmuntende service , een online shop die advies op maat geeft ! zelden gezien ! top , doe zo voort ,
Cédric

25 juli 2014
Logo OnlineCameraShop.NL

Antwoord van OnlineCameraShop.NL

Beste Cedric,

Bedankt voor uw review dit waardeer ik en zal ten alle tijden de beste service aan u blijven geven, mocht u na hoeveel jaar dan ook problemen ervaren neem dan direct contact met ons op.

Groetjes,

Simon van Rooij

recensies op deze site onbetrouwbaar

Product is op tijd geleverd en werkt. Ik heb een recensie van het product geschreven met enkele minpunten. Deze recensie werd niet geplaatst. Toen ik wat recensies van andere producten bekeek bleek dat alle recensies van alle producten, allemaal 5 sterren hebben op alle onderdelen. Vreemd.

24 juli 2014

super service

defecte recorder na een maand, vervangen door duurder model zonder meerprijs, helpdesk is ook super, installatie geen probleem ze helpen je overal doorheen

24 april 2014

Ik heb via de email contact gezocht en kreeg gelijk antwoord. Bij een andere online camera winkel wacht ik na een maand nog steeds op een reactie. OCS reageert dus snel en netjes. Ook de verzending is goed verlopen en je kon goed bijhouden wat de stand van zaken is m.b.t. Je bestelling.
Zou hier gerust nog wat kopen.

24 april 2014

Betrouwbaar goede service scherpe prijs.

Ik ben zeer tevreden .
Geholpen met de keuze welke voor mij het juiste product zou zijn.
Altijd bereikbaar voor vragen of hulp.
Ik ben zelfs persoonlijk geholpen op mijn adres waar het systeem geinstaleerd moest worden.
OnlineCameraShop.nl heel veel service en een lage prijs.

23 april 2014

Aanrader in het begin, nu al wat minder!

Kwalitatief goede cameraset aan een scherpe prijs!
Goede service is er ook bij, alleszins in het begin....

nu wat problemen en wacht al weken op een oplossing....zonder reactie!

23 april 2014

correct en stipt

ik heb camera's en kabel besteld , deze zijn de dag zelf nog verzonden , 2 dagen later thuis geleverd (Belgie) , top !!

13 april 2014

Heel erg goed

Ik vind hert contact watt ik heb gehad omtrent mijn probleem heel goed en ik denk dat ik zeker te weten nog een keer een beroep hun op expertise doe. Ik ben alleen maar positief. Ik heb weinig vertrouwen in mensen en dit is nu even weer een positieve inpuls.

9 april 2014

Snelle service & Goed advies

Voor de beveiliging van onze wasstraat & wasboxen zijn wij lang op zoek geweest naar een betrouwbaar camera systeem welke ook in vochtige omstandigheden uitmuntend functioneerd en ook nog eens betaalbaar is. Via een zoektocht op internet kwamen wij uit bij onlinecamerashop. Mede dankzij het deskundige advies en een geweldige technische ondersteuning hebben wij inmiddels voor een betaalbare prijs een geweldig camera systeem draaien. Mede dankzij het systeem zien wij de vandalisme cijfers in de afgelopen periode sterk afnemen. Inmiddels is de verdere uitbreiding van het systeem inmiddels al weer bij onlinecamerashop besteld.

Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf welke goed advies & goede after sales service verleent dan is onlinecamerashop zeker een aanrader.

7 april 2014

ontzettend vriendelijk!

Dvr kastje besteld ( donderdag avond) De volgende dag (vrijdag) belde ik alleen maar om te vragen of het kastje ook op zaterdag geleverd zou worden. Werd erg netjes te woord gestaan. Maar het mooiste is dat het diezelfde dag nog geleverd werd!! Hij moest hier toch in de buurt zijn werd me verteld!! Precies, dat gebeurt eigenlijk nooit bij andere bedrijven. Top, top, top!

4 april 2014

goede service

We zijn heel goed geholpen en als iets het niet doet wordt het heel goed opgepakt. Kortom echt een aanrader om hier te kopen!!

2 april 2014

Een goede kwaliteit met een snelle servise en een goede uitleg. Ga zo door.

Ik heb er al verschillenden dingen gekocht en ben zeer tevreden over Online Camera Shop.
Omdat ik een camera zocht op internet kwam ik ook een hoop adressen tegen.
Ik heb ze ook gebeld en gezegd wat ik eigenlijk zocht.
Maar zij adviseren mij camera's waarvan ik dacht, ik heb toch geen beveiliging 's bedrijf.
En ze zijn groot en ook nog duur.
Nu bij dit Online Camera Shop kreeg ik wel een goed gevoel over me omdat die persoon goed luisterde en uitleg gaf en wat ik moest doen en waarom.
Ik heb nu nog die camera met alles er op en er aan zoals ik het wilde hebben en het werkt uitstekend.
Conclusie koop bij Online Camera Shop voor een product en service wat belangrijk is en goed advies en kom je niet helemaal uit één belletje en ze helpen meteen en kom je dan nog niet uit dan komen de hulptroepen er aan.

2 april 2014