Xel is er écht voor mij—via e-mail of rechtstreeks telefonisch. Geen eindeloze zoektocht naar contactmogelijkheden, maar direct en persoonlijk contact, van mens tot mens. Geen machines! Binnen... Toon meer
Keer op keer sta ik versteld van de hulpvaardigheid, de duidelijkheid, en de snelheid waarmee het Xel-team mijn requests beantwoordt en, zeer belangrijk, ook oplost. Ikzelf ben geen IT'er en stel da... Toon meer
De service van Xel is buitengewoon goed! Nooit eerder had ik zo'n fijne klantervaring. Het was snel, ontzettend vriendelijk en van hoge kwaliteit. Ik belde voor het koppelen van mijn e-mailadres aan m... Toon meer
Wij zijn al een tijd klant bij Xel en zijn telkens tevreden over hun service. Wat ons opvalt, is hoe snel en professioneel ze helpen en altijd met een passende oplossing komen. Vooral Naldo is vri... Toon meer
xel startte met één droom: zonder gedoe je websites online. Nu maken we die elke dag waar, samen met onze klanten. We dragen met trots bij aan het succes van gepassioneerde bloggers, gedreven webwinkelhouders, ambitieuze ondernemers: iedereen met online dromen en ambities. We weten wat je nodig hebt, we zijn net als jij. xel is de plek waar iedereen een website kan maken, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde pro’s. Waar we hoogwaardige technologie toegankelijk voor je maken. Waar we je persoonlijk ondersteunen. Waar we je blijven inspireren om het maximale uit jezelf te halen.
Wilhelminapark 25, 3581NE, Utrecht, Nederland
- 0303200032
- support@xel.nl
- xel.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
20 jaar dienstverlening
Dit jaar neem ik de diensten af van Xel media. Er is geen bedrijf dat me zo goed en prettig van dienst is geweest als dit bedrijf. Ik heb het nog nooit zelf moeten uitzoeken als de vraag waar ik mee zit ook maar enigszins verbonden is met hun geleverde diensten. Waar ik overal op digitaal gebied stress oploop ontspan ik hier bij het nemen van hobbels op dit gebied.
Dank initiatiefnemers en medewerkers van Xel!
Fijn persoonlijk contact
Persoonlijk contact, snelle reacties, altijd bereid om te helpen. Superfijne partij om mee te werken!
Prima klantenservice!
Prima klantenservice! De afgelopen vijf jaar altijd een snelle en adequate reactie gehad. Vriendelijk, steeds bereid om mee te denken en om dingen uit te zoeken. Echt top!
Xel is bereikbaar en komt meteen in actie
Binnen één dag kreeg ik al een reactie, en men begreep meteen waar ik mee zat.
De dag erna was ik al geholpen en was mijn probleem volledig opgelost.
Ik ben ontzettend tevreden met Xel als dienstverlener. Als er meer van dit soort klantvriendelijke bedrijven zouden zijn, zou samenwerken overal een stuk prettiger worden. Ik ben er superblij mee!
Top Bedrijf
Top Bedrijf. Ik host hier al enkele jaren een aantal websites. Omdat alles automatisch update heb je daar dan geen omkijken meer naar. En wanneer er eens een probleem is, zoals te veel spam via een contactformulier, dan helpen ze je daar dezelfde dag nog mee. Niet met opnieuw een stappenplan of een linkje, maar door zelf aan de achterkant van je site plugins goed te zetten etc. Dat bespaart echt superveel tijd. Heel fijn!
Jimmy zette door
Jimmy had heel veel geduld, zette door tot hij het probleem helemaal had opgelost, legde alles duidelijk en helder uit en was steeds goed verstaanbaar door de telefoon. Bedankt Jimmy, ik ben blij!
Medewerker Jimmy heeft me erg goed…
Medewerker Jimmy heeft me erg goed geholpen, veel tijd in het onderzoek gestoken en de communicatie was erg prettig. Het probleem is nog niet helemaal opgelost, maar het blijkt niet bij Xel, maar KPN te liggen.
Super service!
Hicham en Jimmy hebben me echt fantastisch geholpen. Mijn email werkte niet - dat lag niet aan xel maar een combinatie van Wix en Google workspace. Ze hebben uitgezocht wat het probleem was en me geholpen de mail weer via Xel servers te laten lopen. Bedankt beiden!
Altijd betrouwbare en behulpzame hostingpartner
Ik ben jarenlang klant geweest bij Xel en altijd erg tevreden geweest over hun service. Niet de allergoedkoopste op de markt, maar wel altijd bereikbaar, behulpzaam en professioneel. Bij vragen kreeg ik steeds snel en duidelijk antwoord, wat ik enorm waardeerde. Als ik ooit opnieuw hosting nodig heb, kies ik zonder twijfel opnieuw voor Xel. Een aanrader!
Mailbox was verdwenen met alle…
Mailbox was verdwenen met alle verzonden mails, gelukkig konden ze bij XEL alles weer terughalen.
Zoals altijd goede service
Zoals altijd, als ik ze nodig heb, zijn ze er en weten vaak meteen een oplossing aan te dragen. Deze keer duurde het langer dan gebruikelijk voordat ze mijn verzoek in behandeling konden nemen, maar dat is eerder uitzondering dan regel.
Voor mij maken ze nog steeds de beloofde service meer dan waar.
Oprecht klantvriendelijk
Ik denk dat ik bijna 10 jaar gebruik heb gemaakt van de diensten van Xel en ik heb in deze jaren een aantal keer vragen gehad van verschillende aard (het lukt niet met inloggen, wat betekent deze dienst precies) en ik ben altijd snel en zeer vriendelijk beantwoord. Ik ben iemand die dat zeer waardeert, een oprecht klantvriendelijke reactie maakt de dag toch weer net een beetje mooier.
Xel : dikke aanrader !!
Ben nu 11 jaar bij Xel, en kan niet anders zeggen dan een TOP bedrijf voor de hosting van onze websites. Staan altijd telefonisch klaar, en lossen issues adequaat op. Dikke aanrader !
Nette prijs en ze sturen netjes een…
Nette prijs en ze sturen netjes een reminder inzake verlenging die gaat komen zodat je tijdig kunt annuleren indien nodig.
Vriendelijk en snel contact bij vragen
Vriendelijk en snel contact bij vragen. Wanneer iets niet duidelijk is, helpen ze je op weg. Al jaren vaste klant bij XEL.nl :-)
Goed en snel en eerlijk geholpen
Wat een topbedrijf!
Wat een topbedrijf. Altijd goed bereikbaar, spot on advies, meedenken, en duidelijke uitleg. Goede consultants, waaronder Jimmy die enthousiast de tijd voor je neemt en je meeneemt in de processen. Kortom: Aanrader als een webhostingbedrijf zoekt.
Hele goede klantenservice 👊👊👊👊
Top Service!
Mijn dank is groot: vanmiddag heeft een medewerker van XEL mij zoooo goed geholpen! Ik ben weer uit de brand en kan weer met een gerust hart door met waar ik gebleven was. Een grote opluchting dat er een echte vakman voor me klaarzat. Hij nam me helemaal achter de schermen mee en bij alles wat hij deed om het probleem op te sporen legde hij alles heel geduldig aan me uit. TOP!
Niets dan lovende woorden
Niets dan lovende woorden. De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ze hebben me de afgelopen jaren goed geholpen. Het platform waar je vanuit werkt is helder en duidelijk.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!