Xel is er écht voor mij—via e-mail of rechtstreeks telefonisch. Geen eindeloze zoektocht naar contactmogelijkheden, maar direct en persoonlijk contact, van mens tot mens. Geen machines! Binnen... Toon meer
Keer op keer sta ik versteld van de hulpvaardigheid, de duidelijkheid, en de snelheid waarmee het Xel-team mijn requests beantwoordt en, zeer belangrijk, ook oplost. Ikzelf ben geen IT'er en stel da... Toon meer
Wij zijn al een tijd klant bij Xel en zijn telkens tevreden over hun service. Wat ons opvalt, is hoe snel en professioneel ze helpen en altijd met een passende oplossing komen. Vooral Naldo is vri... Toon meer
xel startte met één droom: zonder gedoe je websites online. Nu maken we die elke dag waar, samen met onze klanten. We dragen met trots bij aan het succes van gepassioneerde bloggers, gedreven webwinkelhouders, ambitieuze ondernemers: iedereen met online dromen en ambities. We weten wat je nodig hebt, we zijn net als jij. xel is de plek waar iedereen een website kan maken, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde pro’s. Waar we hoogwaardige technologie toegankelijk voor je maken. Waar we je persoonlijk ondersteunen. Waar we je blijven inspireren om het maximale uit jezelf te halen.
Wilhelminapark 25, 3581NE, Utrecht, Nederland
- 0303200032
- support@xel.nl
- xel.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vriendelijk, behulpzaam en effectief
Vriendelijke service en erg klantgericht. Heel geduldig en behulpzaam. Uiteindelijk zijn alle problemen die wij overigens zelf hebben veroorzaakt tijdens het gesprek volledig opgelost. Echt klasse!
Prettig persoonlijk contact.
Prettig persoonlijk contact.
Allereerst kijkt de persoon of het direct op te lossen is en krijg je aanwijzingen. Als dat niet lukt gaat hij er mee aan de slag, en je krijgt daarover een mail.
Ik kan ook aangeven als hij te snel praat, dat is oké.
Hij laat me niet dom voelen en is attent, ook dat is prettig.
En dan ook de persoonlijke stijl, lijkt zichzelf te zijn.
Deze ervaring gaat over twee laatste contacten die ik had.
Een aanrader. Top bedrijf.
Nu ongeveer 7 jaar met Xel samengewerkt. Zeer goede en fijne communicatie. Altijd goed bereikbaar. De producten en service werken uitstekend.
Ik word altijd meteen doorgeschakeld…
Ik word altijd meteen doorgeschakeld naar een kundig medewerker zonder eerst een heel keuzemenu te moeten doorlopen. Een verademing in deze tijd.
Vervolgens wordt mijn probleem serieus genomen en snel opgelost. Zeer tevreden!
Een dikke 5-ster voor XEL
Een dikke 5-ster voor XEL. Ze reageren snel en efficiënt, en doen altijd dat beetje extra waar je als klant blij van wordt. Ze leveren niet alleen kwaliteit, maar ook een persoonlijke benadering die je graag tegenkomt. Zeker een aanrader!
Zeer fijne samenwerking met XEL
Zeer fijne samenwerking met XEL. Als webbouwer ben ik afhankelijk van goede webhosting voor mijn klanten. XEL biedt de snelheid, support en technische kennis die ik zoek. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je waar ze kunnen.
Snelle service en erg klantgericht!
Snelle service en erg klantgericht!
Ik ben weer tevreden over…
Update: Gelukkig heeft Ronald van Xel gebeld en daarna waren mijn problemen in no time opgelost. Chapeau voor Ronald.
Vorig bericht:
Ik was ooit zeer te spreken over Xel.nl. Helaas heb ik toch vervelende ervaringen met ze gehad de laatste dagen. 1. Ze updaten mijn website terwijl ik duidelijk heb gevraagd dat NIET te doen, omdat ik graag zelf zaken in eigen hand houd. Zodat ik storingen snel kan oplossen. 2. Mijn website is mobiel online niet zichtbaar, omdat "oh ja, de cache van de browsers moeten leeggemaakt worden". Nadat ze dus ongevraagd mijn site hebben geupdate. 3. Ze blokkeren mijn inlog op de mijnxel website. Eerst vanwege de authenticatie die erop zit. Daarna omdat ik te vaak ingelogd zou hebben. En ook nog omdat ik zogenaamd met het verkeerde mailadres inlog. 4. Aanbevolen actie was om het wachtwoord aan te passen, maar hun mails op "wachtwoord vergeten" komen niet aan in mijn mailbox. 5. "Half uurtje wachten en dan werkt het". Alsof ik daar tijd en zin in heb! Ik heb meer te doen vandaag!
Mijn eerste review ooit!
Mijn eerste review ooit!! Maar dit moet me echt even van het hart. Wat een vervelende ervaring met XEL. Behalve niet werkende hosting, ook een tenenkrommende service. Een persoon aan de helpdesk die enkel herhaalt wat ik zeg en om de pot draait. Had me veel frustratie, tijd en geld kunnen besparen!
Opzeggen is het probleem bij Xel.
Opzeggen is het probleem bij Xel.
Na zien van factuur voor ong 10 domeinnamen, eens "om mij heen gekeken" en vond duidelijk lagere prijzen. Na opzeggen en vragen om autorisatie codes, komen de problemen. De kleine lettertjes van het contract (maand voor datum opzeggen etc) en overstappen dus niet mogelijk. Dit maakt hen niet de partner waar ik in toekomst nog mee wil werken. Mogelijk is dit bij vele registrars (zij weten exact de contracten waarvoor je getekend hebt) en dat maakt deze markt een "zieke markt" en dus erg uitkijken.
Xel biedt uitstekende communicatie
Xel biedt uitstekende communicatie, goede service, snelle oplossingen en heeft veel expertise. Een aanrader! 🌟🌟🌟🌟
Misleidt de consument
Bedrijf dat niet transparant communiceert over hun opzegwijze, een manier om de consument te misleiden en zo nog verplicht te zijn een jaar langer vast te hangen aan hun gebrekkige dienstverlening.
Topper
Hij hielp me aan de telefoon, stap voor stap, alsof hij aan mijn zijde stond. Hij was erg geduldig met me. Hij legde alles uit wat ik moest weten. Top dank u.
Erg tevreden!
Ik word snel geholpen bij mijn vragen! Erg blij met de service en het contact is positief. Zo worden de problemen op mijn website/mail snel verholpen en kan ik weer verder.
Boven alle verwachtingen - buitengewoon goede service!
De service van Xel is buitengewoon goed! Nooit eerder had ik zo'n fijne klantervaring. Het was snel, ontzettend vriendelijk en van hoge kwaliteit. Ik belde voor het koppelen van mijn e-mailadres aan mijn Gmail account en dit was via Teamviewer binnen een minuutje geregeld. Daarna nam Jimmy rustig de tijd om andere vragen te beantwoorden, en hing ik onverwachts op met gratis tips, adviezen en optimalisaties! Ik voel me onwijs geholpen en gesterkt in het verder bouwen aan mijn website. Dankjewel!!
Altijd een snelle terugkoppeling, concrete informatie en hulp. Prettige wijze van communiceren.
Snel antwoord gekregen op mijn vraag.
Super service
De service die Xel bied stelt nooit, maar dan ook nooit teleur! Ik heb al 2 jaar een abonnement inclusief service en ik ben nog steeds super tevreden.
Bedrijfszekerheid en adequate hulp
De bedrijfszekerheid, maar ook de altijd adequate en snelle reacties op onze vragen in de jaren dat Xel onze website heeft gehost en de hulp bij problemen, ook als we ze min of meer zelf hadden veroorzaakt, maakt Xel voor ons de ideale provider voor hosting van onze Wordpress website.
Ben al een paar jaar klant en tot nu…
Ben al een paar jaar klant en tot nu toe heel tevreden. Vriendelijke, vakkundige service ontvangen. Wat ik ook heel belangrijk vind is het snel telefonisch met een echt persoon en geen 5 tot 20 minuten in een wacht riedeltjes terecht komen.