Xel is er écht voor mij—via e-mail of rechtstreeks telefonisch. Geen eindeloze zoektocht naar contactmogelijkheden, maar direct en persoonlijk contact, van mens tot mens. Geen machines! Binnen... Toon meer

De service van Xel is buitengewoon goed! Nooit eerder had ik zo'n fijne klantervaring. Het was snel, ontzettend vriendelijk en van hoge kwaliteit. Ik belde voor het koppelen van mijn e-mailadres aan m... Toon meer

Wij zijn al een tijd klant bij Xel en zijn telkens tevreden over hun service. Wat ons opvalt, is hoe snel en professioneel ze helpen en altijd met een passende oplossing komen. Vooral Naldo is vri... Toon meer

1. Webhostingbedrijf

xel startte met één droom: zonder gedoe je websites online. Nu maken we die elke dag waar, samen met onze klanten. We dragen met trots bij aan het succes van gepassioneerde bloggers, gedreven webwinkelhouders, ambitieuze ondernemers: iedereen met online dromen en ambities. We weten wat je nodig hebt, we zijn net als jij. xel is de plek waar iedereen een website kan maken, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde pro’s. Waar we hoogwaardige technologie toegankelijk voor je maken. Waar we je persoonlijk ondersteunen. Waar we je blijven inspireren om het maximale uit jezelf te halen.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Top service

Snel geholpen door support. Ben al jaren klant en zeer tevreden over de service. Ook beheerpagina is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Aanrader

5 augustus 2025

Dat Xel-Team bestaat enkel uit toppers!

Keer op keer sta ik versteld van de hulpvaardigheid, de duidelijkheid, en de snelheid waarmee het Xel-team mijn requests beantwoordt en, zeer belangrijk, ook oplost. Ikzelf ben geen IT'er en stel dan waarschijnlijk ook de meest idiote vragen, maar ze worden telkens zeer professioneel beantwoord met de nodige tekst en uitleg.
Heel fijn om op deze manier zaken te doen.

1 augustus 2025

Super service en support bij Xel

Vooral Naldo is vriendelijk, denkt goed mee en reageert snel en duidelijk. Heel prettig om met hem samen te werken.

17 juli 2025

XEL een geweldig bedrijf

Telefonische ondersteuning bij een probleem op de website maar ook problemen bij de mail worden heel adequaat en serieus opgepakt. Het is fijn om te weten dat je er als leek niet alleen voor staat en XEL kunt bellen om je te helpen en altijd met succes.

10 juli 2025

Top service!!

Zodra ik een vraag heb of ergens niet uitkom staat iedereen bij xel voor je klaar. Je krijgt echt binnen een paar uur antwoord op je e-mail en je wordt zelfs gebeld (wat ik zelf echt fijn vind). Heb al meerdere domeinen voor mijn klanten via xel aangemeld en echt een topservice!! Mocht je een website/domein nodig hebben, dan raad ik Xel echt aan!

1 juli 2025

top!

Vriendelijk, prettige stem en gelijk adequaat geholpen, probleem was direct opgelost

25 juni 2025

Fantastische helpdesk!

Ook nu ben ik weer fantastisch geholpen! Xel heeft een zeer goede helpdesk, waar je terrecht kan als er een probleem is met je website. Echt een aanrader!

19 juni 2025

zorgvuldig en deskundig

zorgvuldig, super klant gericht, jip en janneke procestaal. Geholpen door Jimmy A. dat mag gezegd worden. Nam ruim de tijd en gaf niet op bij het leggen van onze puzzel. En uiteindelijk alles gelukt.

17 juni 2025

Fijne communicatie

Sinds 2017 klant bij Xel Media. Ik zou absoluut weer terug komen bij Xel media als ik weer een website nodig heb. De communicatie is helder, goede bereikbaarheid, aardig aan de telefoon, behulpzaam en ook werkte het met hen fijn voor mij als technische leek. Dus supertevreden!

5 april 2025