Ik spreek namens mijn zoon Arjan van A.van Dijk-Bouw die sinds 2010 de module rittenadministratie heeft. Eind 2013 wat problemen gehad met het GPS-kastje, wat prima opgelost is. Daarna mocht... Toon meer

Alle respect voor het geduld die ze hebben met problemen. Aantal keren telefonisch contact gehad.alles stap voor stap uitgelegd. In het begin van het jaar een kennis gevraagd of die mijn probleem kon... Toon meer

Jaarlijks gebruiken wij de Track & Trace voor ons evenement cycle for Hope. Met veel gemak kunnen we onze renners volgen maar vooral de service en behulpzaamheid die Nedsoft ons bied is de reden va... Toon meer

Heb sinds 3 maanden het nedtrack systeem draaien om onze auto's te kunnen volgen. Na een prima inbouw door een monteur aan huis werkte het systeem gelijk en kon ik mijn 3 auto's direct live volg... Toon meer

1. Telematicadienst
  2. Gps-leverancier
  3. Softwarebedrijf

De slimste tracking solutions voor je wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele medewerkers.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen, netjes afgewerkt en kundig geïnstalleerd. Ritregistratie moest overgezet worden naar nieuwe auto. Zeer tevreden.

6 januari 2021

De ritregistratie nu al bijna een jaar…

De ritregistratie nu al bijna een jaar in bezit. Onlangs een nieuwe auto gekocht en wist niet goed hoe ik dit online om moest koppelen. Dit is met 1 mail met instructie video weer opgelost. Wij zijn erg tevreden over dit product. Leest alles nauwkeurig uit. De tijden, straat, km’s worden goed weer gegeven. Zodat je bijna geen werk hebt aan je administratie.

13 juli 2020

Herstel (oude) installatie na een complete reset van apparatuur

Medewerker begreep goed en adequaat wat het probleem was (herinstallatie zowel op server als op desktopniveau) waardoor programma-software als accessoires (Mipper) niet meer functioneerden. Hielp met herstel hiervan (was wat verouderd allemaal), maar functioneerde prima ná deze hulp. Heeft ook geholpen de binaire backup terug te zetten, zodat alles weer piekfijn werkte. Was daarnaast empathisch en klant-gericht genoeg om te snappen dat er inhoudelijk een thema was wat je niet - alleen - technisch moet aanvliegen. Kortom, heb hem overtuigd dat ik "blij met hem/jullie helpdesk was". Chapeau en ga zó door!

25 oktober 2019

problemen met de gps recorder

mijn mobile gps recorder deel niets meer, dus heb ik nedsoft een mailtje gestuurd .
Ik kreeg snel antwoord met een eventuele oplossing. Het werkte. Ik ben blij met de snelle afhandeling.

2 oktober 2019