1. Grafisch ontwerp

Laat ons je helpen, ervaar online comfort. Webdesign, Grafische vormgeving, Social Media Beheer, SEO, Webteksten, Photoshop...

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Visite kaartjes, instagram, logo

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het geweldige werk dat online comfort heeft geleverd. Ze hebben me geholpen bij het maken van mijn Instagram-pagina, visitekaartjes en een logo, en ik ben absoluut enthousiast over het resultaat.
Wat betreft de Instagram-pagina, ze hebben een prachtige visuele esthetiek gecreëerd die perfect past bij mijn merk. De inhoud is boeiend en trekt de aandacht van mijn doelpubliek, en dat heeft geleid tot aanzienlijke groei van mijn online aanwezigheid.
De visitekaartjes die online comfort heeft ontworpen, zijn een waardevolle aanvulling op mijn zakelijke identiteit. Ze zijn professioneel en opvallend, wat een goede indruk maakt op potentiële klanten en partners.
Wat betreft het logo, het is meer dan ik had kunnen hopen. Online comfort heeft mijn visie perfect begrepen en deze omgezet in een logo dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de kernwaarden van mijn merk weerspiegelt.
Als je op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen geweldige ontwerpen levert, maar ook echt begaan is met het succes van hun klanten, dan kan ik online comfort van harte aanbevelen. Ik kijk uit naar verdere samenwerkingen en het realiseren van nog meer successen samen.

Gsm Uden

29 december 2022

professionaliteit En snelheid

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe buitengewoon blij ik ben met de diensten van online comfort. Toen ik dringend een logo nodig had voor mijn nieuwe onderneming, stonden ze paraat om mijn verwachtingen te overtreffen.

Wat me meteen opviel, was de snelheid waarmee ze mijn aanvraag oppakten. In een tijd waarin elke seconde telt in de zakenwereld, was het geruststellend om te zien hoe toegewijd ze waren aan het voldoen aan mijn korte termijn behoeften. Dit getuigt van hun professionaliteit en klantgerichtheid.

Maar het is niet alleen de snelheid die indruk op me maakte. Het logo dat online comfort voor mij heeft ontworpen, is gewoonweg verbluffend. Het weerspiegelt perfect de identiteit en waarden van mijn bedrijf. Ze begrepen mijn visie en wisten deze om te zetten in een prachtig grafisch symbool dat mijn merk naar een hoger niveau tilt.

De creativiteit en vakmanschap van het team bij online comfort zijn werkelijk bewonderenswaardig. Het logo dat ze hebben gecreëerd heeft niet alleen een visuele impact, maar het vertelt ook een verhaal en wekt emotie op - precies wat ik zocht.

Bovendien was het proces van samenwerken met online comfort uiterst soepel. Ze stonden open voor mijn feedback en suggesties, en zorgden ervoor dat ik te allen tijde betrokken was bij het ontwikkelingsproces. Dit niveau van transparantie en klantgerichtheid is ronduit indrukwekkend.

Ik wil online comfort van harte bedanken voor hun uitzonderlijke dienstverlening. Mijn logo is niet alleen een grafische weergave; het is een symbool van mijn bedrijf en mijn passie. Dankzij hen ben ik nu trots om mijn merk aan de wereld te presenteren.

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen uitstekende ontwerpen levert, maar ook met u samenwerkt om uw visie tot leven te brengen, dan is online comfort de juiste keuze. Ik kan ze van harte aanbevelen en kijk uit naar toekomstige samenwerkingen.

Nogmaals hartelijk dank, online comfort voor het overtreffen van mijn verwachtingen en voor het leveren van een logo dat mijn bedrijf onderscheidt van de rest. Jullie zijn echt toppers in jullie vakgebied!

Kuba stukadoorsbedrijf

20 augustus 2023

Online comfort is voor ons het eerste…

Online comfort is voor ons het eerste bedrijf dat zowel de creativiteit als de technische kennis in huis heeft ! Sanne heeft een luisterend maar kritisch oor waardoor ons eindresultaat helemaal naar wens is geworden .

1 augustus 2023
Logo Onlinecomfort.nl

Antwoord van Onlinecomfort.nl

Bedankt voor de positieve woorden! Wij hebben genoten van de samenwerking. :)

Goede communicatie en kennis

Ik was een paar maanden terug opzoek naar een bedrijf die mijn bedrijf een boost kon geven, onderandere voor mijn instagram.
Na een mailtje te hebben gestuurd dat ik hulp nodig had met het in delen van mijn instagram en het maken van bedrijfskaartjes/folders.
Werd al best snel contact met mij opgenomen met de opties en voorbeelden.
Ik ben als volgt geholpen met het indelen van mijn instagram en van het maken van bedrijskaartjes/folders.
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf, zowel over het goede contact en de kennis die ze hebben.

2 december 2022
Logo Onlinecomfort.nl

Antwoord van Onlinecomfort.nl

Beste kuba,
Bedankt voor jouw mooie feedback! Wij hebben genoten van de samenwerking en zijn blij dat je zo over ons werk te spreken bent.
Groetjes,
Team Online Comfort