Onlinedecoraties

Hetzelfde overkomen als de reviews hieronder. Even gelijk een tip. Meld het bij de fraude helpdesk. Heb je betaald met je creditcard, dan kan de creditcard maatschappij je misschien nog verder helpen.... Toon meer

Een schilderen op nummer van eigen foto besteld. De levertijd zou maximaal 14 werkdagen zijn maar toen ik na ruim 3 weken nog niks had ontvangen ben ik gaan mailen. De dame van de klantenservice blee... Toon meer

Ik heb in maart besteld en nooit iets ontvangen. Aantal keer gemaild waarbij ik dit antwoord kreeg van ene Carla: 'Het spijt ons verschrikkelijk voor de vertraging. Uw bestelling had nu al geleverd... Toon meer

Lange levertijd meer dan 3 weken maar als klap op de vuurpijl zeer slecht verpakte schilderijen aan beide zijden in elkaar verfrommelde doeken nou ik ga hier NOOIT MEER BESTELLEN!!!!! Geen telefoon... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit aangekomen

Nooit aangekomen! 4x gemaild nadat ik 17 december mijn product heb besteld en betaald. Ze e-mailen mij wederom terug dat ze het net op de post hebben verstuurd en dat de wacht tijd langer duurt ivm kerst. We zijn tenslotte al bijna in maart! Als ik de e-mail open staat het dat deze al is bezorgd. Maar helaas nog steeds niets ontvangen. Nogmaals een e-mail gestuurd dat er niets is binnen gekomen. Geven ze terug als e-mail Dat ze hem net op de post hebben gedaan.
Nog steeds niets ontvangen. Vraag om mijn geld terug ? Het pakket is net op de post gedaan. Ze sturen telkens een standaard e-mail terug. Erg jammer. Ellende!

17 februari 2021

Heb me bestelling 17 december gedaan en…

Heb me bestelling 17 december gedaan en heb nog steeds niets binnen . Ook word er op mijn mailtjes niet geantwoord . Ben daarom ook helemaal niet blij vooral omdat ik dit besteld heb voor een zieke vrouw en zij er elke dag op zat te wachten . Wat een teleurstelling !!!!!!!

17 februari 2021

Niet tevreden

In november een bestelling geplaatst en vandaag eindelijk binnen gekregen. Hij was gekreukeld en er leek waterschade op te zitten. Niet tevreden. Ik heb mijn geld terug gevraagd en wacht nu op de reactie daar op.

16 februari 2021

Januari bestelling geplaatst

Januari bestelling geplaatst. Ondertussen al langer dan een maand aan het wachten en nog niks duidelijker geworden. Had ik maar eerst reviews opgezocht over online decoraties.

13 februari 2021

Heb een vraagje

Heb een vraagje, kan mij iemand zeggen hoe je de kreukels in het doek er uit krijgt? doordat het opgerold is bezorgd zitten er toch aardig wat kreukels in!!!
Hoop op leuke en nuttige reactie;s,
Gr.

10 februari 2021

Zeer slecht

Zeer slecht, geen reactie op mails en komen afspraken niet na. Zou een nieuw canvas krijgen omdat het mijne beschadigd is binnen gekomen, niks ontvangen. Weg geld, weg hobby.

10 februari 2021

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf. Krijg geen orderbevestiging. En vervolgens duurde de levering ook erg lang. Toen bestelling eindelijk werd geleverd bleek dat het afkomstig is uit China. Hoogstwaarschijnlijk bestellen zij ook weer via Alie Express en maken er een dikke winst op. Sommige potjes verf waren helemaal uitgedroogd. En er ontbraken zelfs twee kleuren. Ik nam vervolgens contact met ze op en ze zouden het oppakken, na 2 weken nog steeds geen reactie dus ik stuurde weer een reminder waarop er werd gezegd mail is doorgestuurd naar betreffende afdeling. Het is inmiddels een maand later en nog steeds geen bericht. Ik heb ook geklaagd op facebook en toen werd er gevraagd of ik een mail wilde sturen. Het mocht niet baten. Dus mensen bestel niet bij dit bedrijf!!!

6 februari 2021

Zeer slechte partij!. Bedenk goed voordat je hier een bestelling doet.

Na een tijd contact proberen te zoeken toch een slechte review afgeven.
Deze partij komt afspraken niet na en geeft meer dan eens het gevoel dat we niet serieus worden genomen.

Onlinedecoraties.nl ('Sara') bestellen de bestelling gewoon in China via bijv Aliexpress. Niet meer dan dat. Daardoor zijn de prints die standaard zijn prima (maar bestel ze gewoon op Ali. Goedkoper en hetzelfde product). Het gaat fout als je een eigen print upload.
Wij hebben een portret van een familielid die onlangs is overleden besteld; na een lange tijd de print binnen gekregen. Bij openmaken bleek dat de foto 'in elkaar' gedrukt was en dus smaller was gemaakt en de kleuren kwamen totaal niet overeen met de werkelijke foto.
Contact gezocht per mail omdat bellen geen mogelijkheid is. Antwoord; probeer het gewoon en als het echt niet klopt laat het dan weten. Hierna een foto gedeeld van de print met verf en de foto met hierin een overduidelijke fout.
Kleur en formaat klopt echt niet. Maar hierna is Onlinedecoraties.nl niet meer te vinden.
Talloze mails gestuurd met sporadisch een antwoord dat het wordt nagevraagd bij de leverancier en excuus. Antwoord zou volgen.

Inmiddels ca 2 tot 3 maanden mailen maar geen enkel antwoord.

Geef hier alsjeblieft niet je geld uit. Dit is een tussenpartij die bestellingen direct via China laat bezorgen en geen enkele vorm van aftersales of service.
Ook een gesprek is niet mogelijk omdat er geen nummer wordt verstrekt.
Overigens ben ik aan het mailen met een Sara maar heb het gevoel dat er heel iemand anders aan de chat zit.

Super

Zeer tevreden over de schilderijen , het duurde wat langer maar het wachten was het zeer waard. Klant vriendelijk als je contact opneemt en snelle reactie

4 februari 2021

ik ben erg teleurgesteld.

Ik ben erg teleurgesteld en niet tevreden.
4 dec. heb ik een bestelling geplaatst en het is nog steeds niet binnen.
De communicatie is erg slecht en ik word voor mijn gevoel een beetje aan het lijntje gehouden.
Ik zou het niet aanraden hier iets te bestellen.

Geweldig en leuk om te doen,

Geweldig en leuk om te doen,
En dat het lang duurt voordat het binnen is,dat snap ik helemaal.de mensen zitten thuis door de Corona,dus zijn er veel meer mensen die dit soort dingen gaan doen.wees geduldig en alles komt goed.

Niet hier bestellen!

29 november 2020 besteld, nog steeds niks binnen gekregen. Volgens de website staat dat het bezorgd is. Moeilijk contact te krijgen en na wat speurwerk kwam ik er achter ze over bepaalde dingen niet eerlijk zijn geweest. Liegen is echt een no go. Uiteindelijk heb ik gezegd aangifte te doen van fraude en toen pas kreeg ik mijn geld terug. Ze vertelde dat ik alsnog mijn pakket binnen zou krijgen. Niet gebeurd!

30 januari 2021

Ik heb het pakket binnen gekregen

Ik heb het pakket binnen gekregen. Alles wat ik nodig had was aanwezig.
Ik heb genoten van het schilderen van mijn hondje. Het is heel erg mooi geworden. Ik heb inmiddels alweer een nieuwe bestelling geplaatst.

29 januari 2021