ONLINE POSTER KOPEN Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Toon meer

Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... Toon meer

De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Toon meer

Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Toon meer

1. Winkel
  2. Ontwerpbedrijf

ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super service

super service, snel geregeld en meteen verzonden

1 november 2024

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Wat fijn om te horen dat je onze service als super hebt ervaren en dat alles snel en soepel is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! creatieve groet ^ Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Top service in alles!

Super service, in alles: van contact tot proefdruk naar perfecte uitvoering. Bedankt! 100% tevreden tot een volgende keer!

2 december 2023

Goede service, mooie posters

De eerste zending was helaas door post nl beschadigd geraakt. Na een enkel mailtje werd dit super goed opgelost en kreeg ik snel een nieuwe zending.
De posters zelf zien er perfect uit.

15 september 2023

Pakje kwam niet.

Mijn pakket kwam niet aan en ik maakte me zorgen. Je hoort zoveel raars over het online bestellen !
Toen we via Instagram contact kregen had ik de volgende dag direct een bezorger aan de deur met een herdruk !! Ontzettend snel en netjes.
Er raken in deze tijd veel pakjes zoek en dan is het fijn om te weten dat je bij een betrouwbaar iemand shopt !!

2 december 2022

Mooi product

Helaas liep het mis met leveren, maar zeer goed opgelost! Prachtig product, erg blij mee! Muurcirkel voor buiten.

11 juli 2022

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor deze mooie review! Hier zijn we erg blij mee! Fijn dat de kwaliteit naar wens is. 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚒𝚎𝚟𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚎𝚝 - 𝙱𝚛𝚒𝚐𝚒𝚝𝚝𝚎 - 𝚎𝚒𝚐𝚎𝚗𝚊𝚛𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙾𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙺𝚘𝚙𝚎𝚗

Bestelling was kwijt bij DHL

Bestelling was kwijt bij DHL, gelijk een nieuwe bestelling gehad en super snel in huis!

24 juni 2022

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedoelde voor deze mooie 5 sterren beoordeling! 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚒𝚎𝚟𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚎𝚝 - 𝙱𝚛𝚒𝚐𝚒𝚝𝚝𝚎 - 𝚎𝚒𝚐𝚎𝚗𝚊𝚛𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙾𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙺𝚘𝚙𝚎𝚗

Poster zag er schitterend uit,net echt

Poster zag er schitterend uit,net echt. Papier erg goed evenals de kleuren!
Groetend,
Ann

31 mei 2022

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor het mooie compliment en de 5 sterren waardering. 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚒𝚎𝚟𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚎𝚝 - 𝙱𝚛𝚒𝚐𝚒𝚝𝚝𝚎 - 𝚎𝚒𝚐𝚎𝚗𝚊𝚛𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙾𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙺𝚘𝚙𝚎𝚗

Goed product en mooi snel verzonden

Goed product en mooi snel verzonden. Aanrader!

25 mei 2022

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor het compliment en deze review! 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚒𝚎𝚟𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚎𝚝 - 𝙱𝚛𝚒𝚐𝚒𝚝𝚝𝚎 - 𝚎𝚒𝚐𝚎𝚗𝚊𝚛𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙾𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙺𝚘𝚙𝚎𝚗

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor het compliment! 𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚒𝚎𝚟𝚎 𝚐𝚛𝚘𝚎𝚝 - 𝙱𝚛𝚒𝚐𝚒𝚝𝚝𝚎 - 𝚎𝚒𝚐𝚎𝚗𝚊𝚛𝚎𝚜𝚜𝚎 𝙾𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚎𝚛 𝙺𝚘𝚙𝚎𝚗