ONLINE POSTER KOPEN Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Toon meer

Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... Toon meer

De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Toon meer

Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Toon meer

1. Winkel
  2. Ontwerpbedrijf

ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ik vond de prijs-/kwaliteit verhouding…

ik vond de prijs-/kwaliteit verhouding van de posters niet super. voor een tientje per stuk had ik ze zelf ook kunnen uitprinten

1 februari 2021

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze beoordeling! Jammer om te lezen dat ons premium papier van 250 grams in vergelijk is genomen met een A4 papier kwaliteit en printkwaliteit.
Creatieve groet Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging, goed verpakt!

9 januari 2021

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Heel hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn om deze positieve ervaring te lezen.
Creatieve groet Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Fijne service geboden

Wij waren minder enthousiast over de poster. De pixels waren onderin minder scherp. Maar we hebben geen contact gezocht met de klantenservice. Nadat poster online contact zocht met ons is het super opgelost en zijn wij blij met de service die poster online ons heeft kunnen geven.

23 december 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de reactie en fijn om te lezen dat we het naar wens konden oplossen!
creatieve groet ^ Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Anders verwacht

Viel me gewoon erg tegen, niet zoals verwacht.
Er is niks fout gegaan, alleen andere verwachting. Niks wat ik de verkoper kan kwalijk nemen.

17 december 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Dank voor de review. Wat jammer dat er geen mail is gestuurd om dit te laten weten, zodat we mogelijk konden kijken of er bij de productie van de poster is fout is gegaan of wat de reden is waarom het tegen is gevallen. Mail ons gerust met foto's om alsnog te laten weten wat niet na verwachting is!

Goeie service

Goeie service! En snelle levering.

16 december 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor de lovende review!

creatieve groet, Brigitte ^ eigenaresse Online Poster Kopen

Goede service. Snelle verzending. Goed verpakt. Prettige communicatie.

19 september 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Creatieve groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Product was beschadigd door de…

Product was beschadigd door de bezorgdienst. Ik kreeg een mail dat er een nieuwe voor me werd opgestuurd uit eigen intiatief.Heel netjes afgehandeld. Daar kan menig bedrijf wat van leren.

8 juli 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Bianca. Wij van Online Poster Kopen gaan voor tevreden klanten en als de bezorgdiensten onze mooie producten beschadigen willen wij alsnog die blije lach zien als je bestelling er is. Dus we hebben met liefde voor onze producten en nieuwe geleverd.
creatieve groet, Brigitte - Online Poster Kopen

👌👌👌👌👌

👌👌👌👌👍👍👍👍👏👏👏👏👏

1 juli 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling! Creatieve groet, Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Top 👌🏻

Snelle levering in koker
Goede prijs
👍🏻

30 juni 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat onze verpakking ook als pluspunt is benoemd. Creatieve groet, Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Mooie & snel

Mooie kwaliteit, snel geleverd.

28 juni 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling. Fijn dat de kwaliteit aan de verwachting voldoet. Creatieve groet, Brigitte eigenaresse Online Poster Kopen

Poster op maat!

Een mooie poster op maat kunnen laten afdrukken. Van goede kwaliteit en vriendelijk geholpen. Daarnaast ook een snelle levering en was de poster goed verpakt en geen beschadigingen. Een absolute aanrader.

20 juni 2020

Beste Kars,

Met veel plezier heb ik deze custom made opdracht geleverd. Heel veel succes met de tafels. Hopelijk kunnen de leerlingen met veel plezier de tafels leren.
Bedankt voor de mooie review.

creatieve groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Mooie posters en goede service .

17 juni 2020

Beste Carla,
Heel hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van je muurdecoratie.
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Goede service en blij met het product!

17 juni 2020

Dag Marcia
Fijn dat we een 5 sterren beoordeling van je mogen ontvangen. Ik wens je veel plezier van de poster en maak er een mooie muurdecoratie van.
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Heel erg blij met mijn cirkelposter aan…

Heel erg blij met mijn cirkelposter aan de muur
Ook heb ik de afbeelding welk online stond afgebeeld in zwart wit opgevraagd en besteld en dit was geen probleem!
Erg blij met het eindresultaat hiervan.
Hij hangt er zeer mooi bij.

16 juni 2020

Beste Amy
Wat een mooie beoordeling! Dank je wel! Ik heb met veel plezier een custom made product voor je verzorgd! Ik hoop dat je nog lang plezier zult ervaren van de muur cirkel!

Prima geregeld!

13 juni 2020

Beste Marion,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we deze 5 sterren mochten ontvangen.
creatieve groet, Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen

Mooie posters

Hartstikke leuke posters en snel in huis. Goede kwaliteit en mega veel keus

12 juni 2020

Antwoord van ONLINE POSTER KOPEN

Beste Barbara Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Onze kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dus ik ben blij te lezen dat deze ook aan de verwachting voldoet.
creatieve groet, Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen

Super service

Wat een super leuke site. Mooi aanbod en goede service! Wat ik erg prettig vond was het snelle persoonlijke contact. Enorm bedankt voor de prachtige posters

9 juni 2020

Beste Renske
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat het bestellen en het persoonlijke contact als prettig is ervaren. Veel plezier van je muurdecoratie.
creatieve groet Brigitte Baan - eigenaresse Online Poster Kopen

snelle levering en mooie kwaliteit

2 juni 2020

Beste Linda

We danken je hartelijk voor deze mooie review. Fijn dat de kwaliteit naar wens is. Veel woonplezier van de aankoop.

Creatieve groet
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Top!

Zeer netjes geleverd. Aardig contact. De volgende keer bestel ik hier zeker opnieuw!

1 juni 2020

Beste Anita,
Hartelijk dank voor de 5 sterren review en heel fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier van de muurdecoratie. Kom gerust nog eens snuffelen in de webshop.