Heb ondertussen al 40+ onderbroeken van hen gekregen. Ik weet dat het er heel veel zijn maar tegen dat je aan dit aantal komt, kunnen de eerste in pensioen gaan 😅 Ondertussen mijn vriendin ook in het... Toon meer

Ze adverteren met een “gratis boxer”, maar zodra je een paar keer op “volgende” klikt, blijkt dat je ongemerkt een betaald membership afsluit. Dit stond totaal niet duidelijk aangegeven. Ik had dit... Toon meer

Heel irritant een aanbieding voor onze snufferd gekregen waardoor mijn zoon een xs boxer kon ontvangen voor €0,02 cent per waar bij duidelijk werd aangegeven (als je kunt lezen) dat je hierna vast... Toon meer

Ongewenst een abonnement aan gesmeerd. Zou alleen een gratis exemplaar krijgen, heb nergens toestemming voor gegeven, nou de kwaliteit valt ook tegen. Na 3x wassen is de print al vervaagd. Contact m... Toon meer

1. Herenmode

ON THAT ASS is a boxer shorts subscription service for anyone who doesn't want to wear boring boxer shorts anymore. Every month we deliver a brand new pair of boxer shorts with unique design to our members.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

78K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tot voor kort supertevreden

Er was gedoe met opzegging! Netjes gedaan maand geleden maar intern niet verwerkt. Na veel heen en weer gemaild te hebben, is het per direct gelukkig opgelost en nu afgesloten.
Dank On That Ass om de rust terug te brengen.

Hoi Maria,

Het spijt ons om te lezen over je ervaring, vooral omdat je aangeeft dat je tot voor kort juist supertevreden was. We begrijpen je frustratie over de incasso’s terwijl je accounts op inactief staan, en de moeite die je hebt moeten doen om dit duidelijk te maken via meerdere e-mails.

Dit is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen hoe verwarrend en vermoeiend het is als je steeds opnieuw moet uitleggen wat er speelt zonder dat het opgelost wordt.

We willen dit graag goed voor je uitzoeken en je accounts in detail bekijken, inclusief de status van beide lidmaatschappen, de incasso’s en de communicatie die je al hebt gehad, zodat we kunnen achterhalen wat hier misgaat en dit voor je kunnen rechtzetten.

Om je hierbij te kunnen helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit direct kunnen oppakken.

Bedankt dat je dit met ons deelt en voor je eerdere vertrouwen in ons.

De allerbeste kwaliteit

Heb ze al sinds maat 146 en hij zit inmiddels in maat M. Nog nooit zulke goede onderbroeken gehad. Elastiek blijft echt fantastisch. Pasvorm ook. Het enige nadeel is dat ze vervagen

Hoi Carla,

bedankt voor je mooie feedback, wat leuk om te horen dat jullie al zo lang klant zijn en zo tevreden zijn over de kwaliteit, pasvorm en het elastiek!

We begrijpen ook je opmerking over het vervagen van de kleuren. Dat is natuurlijk zonde, zeker als de boxers verder zo goed blijven zitten. We nemen dit soort feedback serieus en delen het met ons productteam.

Om de kleuren zo lang mogelijk mooi te houden, kunnen we aanraden om de boxers binnenstebuiten te wassen, op lagere temperaturen en bij voorkeur niet in de droger te doen.

Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen nakijken, helpen we je natuurlijk graag verder. We hebben je ook een informatieverzoek via Trustpilot gestuurd voor het geval je extra hulp nodig hebt.

Bedankt voor je vertrouwen en support!

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Het shop tegoed is nooit in te wisselen…

Het shop tegoed is nooit in te wisselen omdat alles elke keer uitverkocht is, zodat je bijna altijd eindigt met iets wat niet je eerste keus zou zijn. Vervolgens wil je hier vragen over stellen en kom je met de chat bot in een eindeloze loop vast te zitten zonder een echte vraag te kunnen stellen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar! Hoe slecht allemaal. Ben er klaar mee.

Hoi Alexander,

het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je frustratie met betrekking tot het shoptegoed, de beschikbaarheid van producten en het contact met onze klantenservice.

Ons doel is om een prettige en eerlijke shopervaring te bieden, waarbij je je tegoed kunt gebruiken voor items die je echt wilt. We begrijpen hoe vervelend het is als producten (vooral jouw voorkeuren) regelmatig uitverkocht zijn en je daardoor moet uitwijken naar een tweede keuze.

Het spijt ons ook dat je vastliep in de chatbot en geen contact kon krijgen met een medewerker. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We willen dit graag verder voor je onderzoeken en je account bekijken, inclusief je shoptegoed en de beschikbaarheid van producten in jouw maat, zodat we beter kunnen begrijpen wat er speelt en je hierbij kunnen helpen.

Om je account te kunnen vinden en je verder te ondersteunen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit direct kunnen onderzoeken.

Bedankt voor je feedback.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Wat een super slechte klantenservice

Woensdag 13 mei 2026, wederom een pakketje wat niet voor ons was en weer voor dezelfde persoon, mooi geweest gaat rechtstreeks de vuilnisbak in, ben er klaar mee

Wat een super slechte klantenservice, vai de site alleen een robot en verder zijn ze niet te bereiken
Paketje ontvagen maar we hebben niets besteld en de persoon aan wie het geadreseerd is is niet bekend
Nou we wachten wel af of er iemand komt en anders hopla de vuilnisbak in

Hoi Rob,

Het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen met betrekking tot het ontvangen van een pakket dat je niet hebt besteld, evenals je ervaring met onze klantenservice.

Ik heb zojuist opnieuw contact met je opgenomen om wat meer informatie over de levering met je te delen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Isabel, Customer Care ON THAT ASS

ON THAT ASS(HOLES) 😡

Gratis ondergoed….. LET OP! Voor dat je het weet zit je vast aan een abonnement!!! 1CENT NIET AF LATEN SCHRIJVEN! stiekem zit je dan na twee weken bedenktijd vast aan een abbo van onbepaalde tijd als je je niet via een te maken account af meldt.

Hoi,

het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen met betrekking tot het abonnement en hoe dit is overgekomen.

Het is altijd onze bedoeling om duidelijk te communiceren hoe het introductieaanbod, het lidmaatschap en het aanmeld- en opzeggingsproces werken, en het spijt ons dat dit in jouw geval niet zo is ervaren. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als je het gevoel hebt ergens aan vast te zitten zonder dat dit je bedoeling was.

We willen je account graag in detail bekijken, inclusief de aanmelding en de huidige status van het lidmaatschap, om beter te begrijpen wat er is gebeurd en om je hierbij te helpen.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Abonnement opgezegd krijg ik alsnog een…

Abonnement opgezegd krijg ik alsnog een aantal verzoeken tot betaling. De helpdesk bestaat niet, dat is een robot en Facebook is ook een robot... en mailen gaat niet...

19 maart 2026

Hoi Marco,

Het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je frustratie over de betalingsverzoeken nadat je je abonnement hebt opgezegd, evenals de moeilijkheden om contact te krijgen met onze klantenservice.

Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen hoe vervelend het is als je blijft worden benaderd voor betalingen terwijl je ervan uitgaat dat je abonnement al beëindigd is, en je geen gehoor krijgt via de beschikbare kanalen.

We willen dit graag voor je uitzoeken en je account in detail bekijken, inclusief de opzegging en de betalingsverzoeken die je hebt ontvangen, om te begrijpen wat er is misgegaan en dit voor je op te lossen.

Om je hierbij te kunnen helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit direct kunnen onderzoeken.

Bedankt voor je feedback.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

probeer al weken contact op te nemen om…

probeer al weken contact op te nemen om mijn abonnement op te zeggen wegens ontevredenheid over product, geen reactie en ik kan mijn account niet in aangezien er wat mis gaat elke keer en mails met wachrwoordwiizigingen komen niet binnen. nu blijven er facturen komen. ik probeer het maar via hier aangezien jullie hier wel reageren zie ik.

Hoi Puck,

het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen met betrekking tot het niet kunnen inloggen, het uitblijven van reacties en de facturen die blijven komen terwijl je probeert op te zeggen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen toegang hebt tot je account of geen reactie ontvangt wanneer je contact probeert op te nemen. We begrijpen hoe frustrerend het is als je hierdoor je abonnement niet kunt beheren en er ondertussen kosten blijven doorlopen.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen en je account in detail bekijken, inclusief je inlogproblemen, contactverzoeken en facturatie, om te begrijpen wat er misgaat en dit voor je recht te zetten.

Om je account te kunnen vinden en je direct te helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oppakken.

Bedankt dat je dit via deze weg onder onze aandacht brengt.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Eerst misleiden ze je met een GRATIS set...

Eerst misleiden ze je met een GRATIS vrijblijvende set. Vervolgens smeren ze je een lidmaatschap ongemerkt aan en voor je het weet halen ze geld van je rekening af zonder dat je het GRATIS set hebt ontvangen. Dan zeg je het lidmaatschap op en vervolgens stellen ze het GRATIS set constant uit om het uiteindelijk te cancelen omdat je geen lid bent. Betaald voor niks dus. Probeer dan maar eens contact met hen op te nemen. Veel succes.

Hoi Robin,

Het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen met betrekking tot het introductieaanbod, het lidmaatschap en het niet ontvangen van de set die je noemt.

Het is altijd onze bedoeling om duidelijk te communiceren hoe de proefactie, het lidmaatschap en het leveringsproces werken, en het spijt ons dat dit niet jouw ervaring is geweest. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om je misleid te voelen, vooral als je het product niet hebt ontvangen en er toch kosten zijn afgeschreven.

We willen graag je account in detail bekijken, inclusief je aanmelding, de status van de gratis set, de opzegging en eventuele kosten, om beter te begrijpen wat er mogelijk is gebeurd en om duidelijkheid of hulp te bieden waar nodig.

Om je account te kunnen vinden en je verder te helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit direct kunnen onderzoeken.

Gratis levering

Slip en bh apart verstuurd slip in eerste instantie niet ontvangen keurig opgelost. Was gratis zending. Vond slip niet bij bh passen. Beide apart wel mooi maar geen setje

Hoi Els,

bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat de levering uiteindelijk netjes is opgelost en dat je de producten hebt ontvangen.

We begrijpen je opmerking over het feit dat de Bralette en Hipster apart zijn verzonden en niet echt als set bij elkaar passen. Dat kan inderdaad minder ideaal zijn als je juist op zoek bent naar een matchend setje.

We waarderen je feedback hierover en zullen dit meenemen, omdat we begrijpen dat dit voor veel klanten belangrijk is.

Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen nakijken in je account, helpen we je natuurlijk graag verder. We hebben je alvast een informatieverzoek via Trustpilot gestuurd, zodat we je indien nodig direct kunnen ondersteunen.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Triest bedrijf doet aan oplichting

Blijkbaar verkopen hun onderbroeken zo slecht dat ze oplicht praktijken moeten gaan introduceren. Eerst bieden ze een gratis boxer short aan als je registreert. Er staat nergens dat het om een abonnement gaat. €12 verder probeer ik te cancelen, staat er alleen maar pauzeren groot. Dus ik klik daar maar op. Moet ik om het abonnement echt te beëindigen het weer activeren. En dan wordt er weer €12 in rekening gebracht omdat ze een opzegtermijn van een maand hanteren. Triest bedrijf

Hoi Thijs,

het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen met betrekking tot het abonnement, het opzeggingsproces en de kosten die je noemt.

Het is altijd onze bedoeling om duidelijk te communiceren hoe het introductieaanbod, het lidmaatschap en het opzeggingsproces werken, en het spijt ons dat dit niet jouw ervaring is geweest. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als het abonnement niet duidelijk was en als het opzeggen verwarrend aanvoelt of leidt tot onverwachte kosten.

We willen graag je account in detail bekijken, inclusief je aanmelding, de pauze- en opzeggingsacties en de facturatie, om beter te begrijpen wat er mogelijk is gebeurd en om duidelijkheid of hulp te bieden waar nodig.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

krijgt een paar gratis bh’s en…

krijgt een paar gratis bh’s en ondergoed, en de stof voelt zacht aan, maar tijdens het dragen blijkt de kwaliteit toch niet echt goed te zijn.

Het is natuurlijk mijn eigen fout dat ik niet goed heb gelezen dat het om een abonnement ging. Maar ik ben alsnog kosten in rekening gebracht, terwijl ik het abonnement al had opgezegd.

Dus, let op, als je denkt dat je een paar gratis items hebt gekregen, vergeet dan niet om het abonnement meteen op te zeggen.

Daarnaast vind ik €12,99 veel te duur voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.

30 maart 2026

Hoi,

bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat de stof in eerste instantie zacht aanvoelde, maar we begrijpen je zorgen over de kwaliteit tijdens het dragen, het abonnement en de kosten na opzegging.

Het is altijd onze bedoeling om duidelijk te communiceren hoe het introductieaanbod en het lidmaatschap werken, en het spijt ons dat dit in jouw ervaring niet volledig duidelijk was. We begrijpen ook hoe frustrerend het kan zijn als er nog kosten worden gerekend terwijl je dacht dat je al had opgezegd.

We willen graag je account bekijken, inclusief je opzegging en de kosten die je noemt, om beter te begrijpen wat er mogelijk is gebeurd en om duidelijkheid of hulp te bieden waar nodig.

We waarderen ook je feedback over de prijs en kwaliteit en zullen dit delen met ons productteam voor verdere evaluatie.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Trap er niet in, Abonnement push bedrijf.

Via een andere website kreeg ik een gratis boxershort aangeboden, ik was oprecht benieuwd naar het product.
Nu bleek na 2 weken dat ik blijkbaar een abonnement had afgesloten en er al geld (€13 euro voor 1 boxer) werd afgeschreven.
Ik sluit nooit abonnementen af voor dit soort producten.
Na contact... (Overigens alleen via mail) kreeg ik te horen dat ik minimaal 1 maand opzegtermijn heb... Wat al helemaal van de gekke is omdat ik niet eens 1 dag zogenaamd lid was.
Na nog 2 onbevredigende 1e lijn contact heb ik me erbij neergelegd en besloten een OPRECHTE review te schrijven.
TRAP ER NIET IN, blijkbaar heeft dit bedrijf deze manier van handelen/marketing nodig...
Het product zelf viel klein uit en is matig van kwaliteit.
Omdat ik me genaaid voel verdient dit bedrijf wat mij betreft de titel In the Ass ipv On that Ass....

18 maart 2026

Hi Ron,

Het spijt ons om te horen dat u dit zo heeft ervaren, en we nemen uw feedback serieus.

We kijken dit graag verder voor u na en lichten de situatie toe waar nodig. We hebben u via Trustpilot een bericht gestuurd en willen u vriendelijk vragen om daar aanvullende informatie met ons te delen.

Zodra we uw reactie hebben ontvangen, komen we hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Kiek | Team ON THAT ASS

Geen contact gegevens zeer onbetrouwbaar

Ik krijg steeds herinneringen maar de betaling lukt nooit.
Ze zijn niet bereikbaar.
Geen email, telefoon etc.
Zeer verdacht

30 maart 2026

Hi Dirk,

Wat vervelend om over je negatieve ervaring te lezen. We begrijpen je frustratie over de klantenservice en de mislukte betalingen.

We vinden het jammer dat je ons niet hebt kunnen bereiken zoals verwacht. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We willen jouw account en de huidige status graag bekijken om beter te begrijpen wat er is gebeurd en om dit voor je op te lossen.

We hebben je meteen een mailtje gestuurd. We kijken uit naar je reactie! :)

Groetjes,
Kiek | Team ON THAT ASS

Hele mooie en fijne onderbroek!

Hele mooie en fijne onderbroek!

Hi Jaap,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit!
We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt.

Fijne dag gewenst!

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. . Klantenservice???? Dat kennen ze niet . Bedrijf is NIET telefonisch of per mail te bereiken . Zonder toestemming geld afschrijven doen ze WEL !!
Ik heb ondertussen RADAR en KASSA ingeschakeld om er van af te komen !!
Trap er NIET in

25 maart 2026

Hi,

Wat vervelend om over je negatieve ervaring te lezen. We begrijpen je frustratie over de klantenservice en de onterechte afschrijvingen.

We hebben je meteen een mailtje gestuurd. We kijken uit naar je reactie! :)

Groetjes,

Good Quality

Good Quality, but I prefer boxers with short pipes and one color.

27 maart 2026

Hi,

We can switch your membership perhaps.

An email by Trustpilot has been sent to you and through this we would like to receive more information from you.

We will then email you back as fast as possible.

Kind regards,
Iris | Team ON THAT ASS

Heel goede boxer

Heel goede boxer. Ik had gedacht dat dit zo een oplichterij ging zijn ma ik heb deze boxer al 3 keer gewassen en hij blijft heel comfortabel en lekker zitten. Ik ga er zowiezo nog meer kopen in de toekomst.

27 maart 2026

Hi Liam,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boxershorts en leuk dat je er nog meer wilt kopen in de toekomst!

Fijne dag gewenst :).

Zit heerlijk

Zit heerlijk

Hoi Jennie,

Bedankt voor je feedback, fijn om te horen dat het zo heerlijk zit!

We zijn blij dat je tevreden bent met het comfort van onze boxers, daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Bedankt voor je support!

Al jaren klant

Al jaren klant, laatste jaar is kwaliteit echt achteruit gegaan. Krimpen snel in wasmachine en scheuren ook sneller aan de naad. Ik beeindig het abonnement en op zoek nast betere kwaliteit vpor betere prijzen.

26 maart 2026

Hoi Tammy,

Bedankt voor je review en voor je loyaliteit als klant door de jaren heen.

Het spijt ons om te horen dat je vindt dat de kwaliteit het afgelopen jaar is achteruitgegaan en dat de producten sneller krimpen en scheuren. We begrijpen dat dit invloed heeft op je beslissing om je abonnement te beëindigen.

We waarderen je eerlijke feedback, omdat dit ons helpt om te blijven verbeteren.

Als je wilt, kunnen we je account en de items waar je naar verwijst nog bekijken. We hebben je via Trustpilot een informatieverzoek gestuurd zodat we je eventueel verder kunnen helpen.

Perfect fit

26 maart 2026

Hi Marco,

Thank you for your review. We’re glad to hear that the fit is just right for you.

We appreciate you taking the time to share your feedback.

Kind regards,