Heb ondertussen al 40+ onderbroeken van hen gekregen. Ik weet dat het er heel veel zijn maar tegen dat je aan dit aantal komt, kunnen de eerste in pensioen gaan 😅 Ondertussen mijn vriendin ook in het... Toon meer

Ze adverteren met een “gratis boxer”, maar zodra je een paar keer op “volgende” klikt, blijkt dat je ongemerkt een betaald membership afsluit. Dit stond totaal niet duidelijk aangegeven. Ik had dit... Toon meer

Heel irritant een aanbieding voor onze snufferd gekregen waardoor mijn zoon een xs boxer kon ontvangen voor €0,02 cent per waar bij duidelijk werd aangegeven (als je kunt lezen) dat je hierna vast... Toon meer

Ongewenst een abonnement aan gesmeerd. Zou alleen een gratis exemplaar krijgen, heb nergens toestemming voor gegeven, nou de kwaliteit valt ook tegen. Na 3x wassen is de print al vervaagd. Contact m... Toon meer

1. Herenmode

ON THAT ASS is a boxer shorts subscription service for anyone who doesn't want to wear boring boxer shorts anymore. Every month we deliver a brand new pair of boxer shorts with unique design to our members.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

78K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Voor het eerst een boxershort die niet…

Voor het eerst een boxershort die niet slijt op de bekende plekken bij mannen.
En het draagt gewoon fijner dan andere.
Prijs is redelijk ok, kwaliteit is erg goed.

Hi Heeren,

Thank you for your review!

We’re happy to hear that you’re satisfied with the quality, durability, and comfort of our product.

Helemaal goed prima

19 maart 2026

Hi Lorenzo,

Thank you for your review!

We’re happy to hear that you’re satisfied with our product and service. We truly appreciate your support.

Bh veel te klein

Bh veel te klein . Ik heb geen driehoekjes borsten

3 april 2026

Hoi Marijke,

Bedankt voor je feedback, jammer om te horen dat de bh niet goed past.

We begrijpen dat de pasvorm van een bh heel belangrijk is en dat dit per model en lichaamsvorm kan verschillen. Het is vervelend als dit niet aansluit zoals verwacht.

We helpen je graag met advies over de juiste maat en pasvorm. Om je hierbij te kunnen helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij je past.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Gewoon TOP!

Gebruik ze nu al jaren.
Hele fijne pasvorm.
Altijd leuke prints.
En gaan heel lang mee.
Top product👍

Gabriela | Team ON THAT ASS

Zitten lekker en leuke printen

Hi Rob,

Top product zit fijn

Ze zitten prima.

Gabriela | Team ON THAT ASS

Zoon heeft kunst in his ass

Zo’n leuke motieven. Mijn zoon heeft iedere dag een kunstwerk in his ass🥳 sinds kort ook de sokken erbij.

Perfect zit fantastisch

Gabriela | Team ON THAT ASS

Als je een proef iets besteld krijg je…

Als je een proef iets besteld krijg je gelijk een rekening van 18 euro

Hoi Manuel,

het spijt ons om te lezen over je ervaring en we begrijpen je zorgen over de kosten na het bestellen van een proefproduct.

Het is altijd onze bedoeling om duidelijk te communiceren hoe het introductieaanbod, het lidmaatschap en de eventuele kosten werken, en het spijt ons dat dit in jouw geval niet zo is overgekomen. We begrijpen hoe vervelend het is om onverwacht een rekening te ontvangen.

We willen dit graag voor je nakijken, inclusief je aanmelding en de in rekening gebrachte kosten, om te begrijpen wat er is gebeurd en je hierover duidelijkheid te geven.

Om je hierbij te kunnen helpen, hebben we via Trustpilot een verzoek om informatie gestuurd zodat we dit direct kunnen onderzoeken.

Bedankt voor je feedback.

The briefs are too big

The briefs are too big, my daughter prefers strings

1 april 2026

Hi Els,

Thank you for your feedback, we’re sorry to hear that the briefs are too big.

We understand that fit and style preferences can vary, and it’s good to know that your daughter prefers strings.

Thanks again,

Silvia, Customer Care ON THAT ASS

Goede kwaliteit en zit erg goed

Hi Erik,

Gabriela | Team ON THAT ASS

Opzicht prima boxer alleen gaat snel…

Opzicht prima boxer alleen gaat snel stuk in het midden van de boxer bij de stiknaald. Verders ideale boxer

Hi Bart,

Wat vervelend om te horen dat de boxer losgaat bij de naad, dat is zeker niet de bedoeling.
Ik dien een verzoek in tot je gegevens, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Ik hoor het graag van je.
Fijne avond!

Groet,
Roxy | Team OTA

goede pasvorm

Hi Andre,

Gabriela | Team ON THAT ASS

Goede kwaliteit en pasvorm!

2 april 2026

Hi Jack,

Hele goede boxerchorts

Het zijn hele goede boxerchorts en wij zijn er heel te vrede mee het is een aanrader voor iedereen die boxerchorts zoekt voor een goede prijs en niet de prijs wil betalen voor de merken met een bekdnde naam want dan betaal je 70%voor dd naam en ze zijn niet beter

25 maart 2026

Zitten heerlijk

Zitten heerlijk

Hi Patrick,

Gabriela | Team ON THAT ASS

Pasvorm is prima wel vaak donkere…

Pasvorm is prima wel vaak donkere kleuren en design

Hi Tjeu,

Bedankt voor je review.

Super fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de pasvorm van onze designs. Wat betreft de kleur: we zullen je feedback naar ons designteam sturen. Hartelijk dank voor het delen.

Isabel | ON THAT ASS

Goede pasvorm

Goede pasvorm. Soepel materiaal. Blijft ook goed na vele malen wassen en drogen.

Hi Herman,

Super bedankt voor je positieve review :)

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de pasvorm en het materiaal van onze designs.

Isabel | ON THAT ASS

Hij ziet er gaaf uit