Betaalverzoeken die ONVZ stuurt komen niet overeen met nota's in de persoonlijke omgeving. Je moet een hele administratie bijhouden om te zien welke bedragen je betaald hebt en niet. Bovendien zijn ze... Toon meer
Helaas heb ik de reviews hier niet gelezen toen ik overstapte. In hun marketing uitingen hebben ze het over eerste klas zorgverzekering. En je kunt overal terecht. Voor het eerst in mijn leven dat ik... Toon meer
Ik betaal bij ONVZ voor de tandfit module b 33,25 euro per maand, dus 399 euro per jaar. Nu blijkt mij dat ze maximaal maar 500 jaar aan tandzorg vergoeden en dat ook nog onder bepaalde voorwaarden. I... Toon meer
Fysiotherapie bij artrose heup wordt 12 keer per 12 maanden vergoed uit de basisverzekering. Maar dan moet de factuur wel precies zo zijn opgesteld zoals ONVZ dat graag ziet. Als er iets niet klopt d... Toon meer
Over ONVZ
Een collega reageert zo snel mogelijk op uw ervaring.
Nederland
- onvz.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Denk goed na
Jammer dat ik afgelopen januari niet ben overgestapt.
En jammer dat ik deze beoordelingen niet heb bekeken., 1ster is nog teveel.
Aanvullend verzekerd. Wereldfit, wat kan er misgaan?, nou heel veel!.
Dochter ook goed verzekerd op vakantie.
had fikse oorontsteking en medische zorg nodig op vakantie en is door de arts in het hotel behandeld.
Ze heeft alles betaald, flink bedrag, daardoor in financiele problemen maar krijgt na veel omwegen een grijpstuiver vergoed.
Dit valt me toch wel zwaar tegen van onvz.
Mooi praatjes maar als het erop aankomt zetten ze alles op alles om maar niet te hoeven betalen.
Volgende ronde 5 verzekerden minder.
Niet eens een ster waardig wat een dom…
Niet eens een ster waardig wat een dom zooitje daar!! Luisteren niet, liegen, verdraaien, geen antwoord krijgen op vragen want ze weten niks en snappen niks! OPLICHTERS!!
slechte app
slechte app, opent nooit
moet via digi d maar daarna opent iedere keer een andere pagina en niet de ONVZ app
bedriegers, leugenaars en oplichters
ONVZ misbruikt haar positie als machtige partij in het contract door de contractvoorwaarden willekeurig te wijzigen, ook met terugwerkende kracht. doet valse beloften om klanten te behouden terwijl ze een middelmatige service leveren, wijst geldige claims af (die meerdere keren opnieuw moesten worden gedaan) of plaatst onnodige barrières om klanten ervan te weerhouden hun vergoeding aan te vragen.
Klantenservice antwoordt terug? Ja. Levert het bevredigende resultaten op? Zelfs niet één keer.
Het ergste is? het is niet eens goedkoop.. geen enkel excuus voor zo'n slechte service.
Waardeloze zorgverzekering
Lekkere zorgverzekering. Je kan hun mail met afwijzing van de declaratie niet beantwoorden! BELACHELIJK. Ook kopie maken van de mail lukt niet om hier een bestand van te maken!
Klantenservice via chat niet te…
Klantenservice via chat niet te bereiken vanuit buitenland. Via mail lukt niet want staat men niet toe bij ONVZ. Jarenlang verzekerde maar service is tegenwoordig volledig weg!
Zo blij dat trustpilot bestaat
Zo blij dat trustpilot bestaat. Ik zou bijna de fout in gaan, als ik de recensies niet had gelezen. Bedankt mensen, ik ga mij niet aansluiten Bij onvz
ONVZ geeft wederom "niet thuis"
Ben al 25 jaar verzekerd via ONVZ en was altijd erg tevreden. Dit jaar hebben ze me echter meerdere keren zwaar teleurgesteld! Tandartskosten worden niet vergoed, omdat "eten en drinken uitgesloten is op de ongevals-clausule". Stoppen met roken (zit in de basisverzekering) wordt niet vergoed omdat deze methode niet erkend wordt. Ben overigens wel succesvol gestopt, dus waarom geen erkenning? Omdat er geen pharma verdient aan deze methode??
Een klacht ingediend omdat ik het niet correct vind dat iets afgewezen wordt zonder goede uitleg over de redenen of navraag naar mijn situatie tbv een goede beoordeling.
Een bevestiging ontvangen van de klacht, echter is de termijn waarop ik iets zou horen ruim overschreden zonder een bericht.
Zo ga je niet met trouwe klanten om ONVZ! Hebben jullie er geen zin meer in of zo?
Ik ben geen switcher, maar moet nu toch maar eens aan de bak voor een andere zorgverzekering.
Hoedt u voor deze verzekeraar
Stoppen met hun gebrul over de beste verzekeraar met de beste dekking en de beste service te zijn terwijl men in de praktijk blijk geeft ontlasting aan hun verzekerden, de geschillencommissie en de ombudsman te hebben. In mijn optiek- en inmiddels helaas ook veel ervaring- een bijna professionele oplichtersbende.
ONVZ is een prima verzekering.
Erg dankbaar dat onvz de kosten heeft vergoed voor een ingreep in het buitenland. Ik ben al 25 jaar klant en nooit geen problemen gehad. De service is goed.
Ben in december overgestapt van Univé…
Ben in december overgestapt van Univé naar ONVZ omdat het goedkoper zou zijn. Wat een stomme keus was dat zeg!Bij de klantenservice zitten kinderen die net basisschool afgemaakt hebben en kunnen je nergens mee helpen. Er wordt zonder dat je wil van je rekening bedragen afgeschreven. Als je netjes contact opneemt met de klantenservice om betaalregeling te treffen, wordt dat geweigerd. Komen niet met oplossingen en je moet overal constant achteraan als je geen incasso aan je broek wil hebben. Ronduit de slechtste zorgverzekeringmaatschappij die ik ooit gehad heb.
Na 30 jaar trouwe klant te zijn geweest…
Na 30 jaar trouwe klant te zijn geweest en weinig gedeclareerd gaat ONVZ nu muggen swiften.
Wij gaan emigreren dus moesten de verzekering opzeggen omdat onvz geen expats verzekerd in het buitenland land. Nog wel van te voren Nieuwe steunzolen aanlaten meten (welke in ons pakket zitten) gelijk betaald en factuur opgestuurd,
Vanwege vakantie konden we ze pas later ophalen, dit gedaan maar geen vergoeding door ONVZ.
Reden wij houden leverdatum aan en niet factuur datum(datum bank transactie) of datum dat ze zijn aangemeten. Dus geen vergoeding, ongelofelijk na zoveel jaar.
Wat denken ze bij ONVZ dat je ze niet ga ophalen nadat ze zijn aangemeten en betaald. Zoooooo flauw en niet te begrijpen dat ze leverings datum aanhouden.
Weten jullie raad of moet ik alle kleine lettertjes door lezen?
Help jezelf en zoek een andere verzekeraar!
Jaren klant van onvz. Was altijd netjes en weinig problemen.
Tot dat het jaar 2024 aanbrak en ze over bijna alles moeilijk doen. Specialisten waar ik zorg heb geven zelf ook aan dat ze zo extreem kwa kleine lettertjes en moeilijkheden niet eerder hebben meegemaakt bij welke zorgverzekeraar dan ook. Ook de klantenservice is erg "onbeschoft" (onkundig) om netjes de klant te woord te staan. Ook hier de ijsblokjesdouche voor onvz!
IVF TRAJECT buitenland? KIES NIET VOOR ONVZ
Ik volgde een IVF traject in Nederland, maar ik heb een second opinion gedaan in België na 9 terugplaatsingen (zonder resultaat). In Nederland was geen verder onderzoek mogelijk naar mogelijke oorzaken, dit was het.. Ik kon oneindig terugplaatsingen doen, maar het voelde niet goed. In België vonden ze een afwijkende vorm baarmoeder en een myoom in de baarmoederwand. De vorm is gecorrigeerd en de myoom verwijderd. In Nederland wordt een afwijkende baarmoeder vorm niet erkend als mogelijke oorzaak voor implantatiefalen. Er is niet genoeg wetenschappelijk bewijs. Ik kreeg van ONVZ slechts 1 consult vergoed voor de second opinion. Alle onderzoeken en behandelingen hebben wij zelf moeten betalen. Voor de operatie heb ik toestemming gevraagd en deze werd afgewezen. Daarna ging ik daar weer op in, omdat ze ook een myoom vonden die in Nederland niet gezien is. Maar wederom is het verzoek afgewezen, want de operatie had inmiddels plaatsgevonden. Ik had moeten wachten met de operatie als ik nog meer wilde aanvoeren tegen de afwijzing van het verzoek.. Maar deze nieuwe informatie was pas beschikbaar na de operatie, toen ze de myoom vonden.
Als je in een IVF traject zit en het buitenland overweegt kies dan AUB NIET voor een ONVZ zorgverzekering. Ze zoeken alles om het af te wijzen en vergoeden vrijwel niets!
ruim 20 jaar klant ONVZ. Omdat verwijzing van huisarts is naar huidtherapeut ivp dermataloog geen vergoeding wel voor verzekerd.
ruim 20 jaar klant ONVZ. Aanvullend verzekerd. Declareer voor kinderen niets. Zoon met ernstig Acne. Schoonheidsbenadelingen werken niet. Niets gedeclareerd. Dan naar huisarts, cremes, antibiotica weer een creme. Inmiddels serieuze littekens. Doorverwijzing naar huidtherapeut. Contact met ONVZ over de verwijzing. Akkoord, telefonisch overleg met ONVZ je mag naar de huidtherapeut en is verzekerd. Dien nota maar in. Nu wordt de nota afgewezen je moet via de dermataloog en niet via de huisarts doorverwezen worden. Terwijl eerst goed gekeurd. Dus wij belasten de gezondheidszorg extra is dit het verdienmodel ONVZ! Serieus hoe duur is onze gezondheidszorg! Schaam je ONVZ.
Doe jezelf een plezier en kies niet voor ONVZ
Doe jezelf een plezier en kies voor Ohra, of zo'n beetje elke andere willekeurig zorgverzekering. Je hebt geen vrije artsenkeuze, en elke factuur wordt afgewezen. Het is totaal ondoorgrondelijk waarom (ze weten het zelf vaak ook niet eens) en zelfs medisch specialisten die bij Ohra en Interpolis gewoon vergoed werden (een neuroloog...wordt niet vergoed!) zonder gedoe moet je zelf betalen. Hun vergoedingen overzicht is heel ondoorzichtig en moeilijk (niet) te vinden. Alleen als je een verzekering afsluit staat er van alles overzichtelijk, maar als je doorzoekt is het opeens onvindbaar. Het lijkt wel een soort scam. Helaas heb ik een dure aanvullende verzekering bij ze afgesloten en zit ik een jaar aan ze vast.
Niet meer de verzekering wat het was…
Het is niet meer de zorgverzekering wat het geweest is. Het is één van de duurdere verzekeringen, maar ze doen er alles aan om niet te hoeven betalen. Jammer!
Ook hier draait het helaas om geld en niet de verzekerde…..
Niet erkende storing
Het weekend en maandagochtend werkte de betaallink vanuit de app niet. Ook de websitelink werkte niet vanuit de app. Maandagochtend 20 minuten vragen beantwoord, waarna de uiterst vriendelijke dame, het telkens overlegde met haar collega, die er meer van af wist. Een IT afdeling of deskundige om het probleem op te lossen kreeg ik niet direct te spreken. Na 20 minuten de conclusie dat het een lokaal probleem is. Maw het lag aan mijn kant. Doordat ik alle IT maatregelen al had doorgenomen hier, wist ik dat dit niet kon. Er is op mijn verzoek genoteerd dat ik zo niet kan betalen. Maandagavond blijkt het probleem opgelost, zonder verdere berichtgeving. De service en het ontbreken van direct contact is een groot minpunt aan het worden bij ONVZ. Volgend jaar overweeg ik over te gaan stappen, omdat het onderscheidene servicelevel dat men ooit had, is verdwenen
Toppertjes
Een dienstverlener die zijn zaakjes goed op orde heeft. De digitale mogelijkheden functioneren; je vult iets in, verstuurt het, en naast ontvangstbevestiging krijg je ook snel een reactie. Vaak de volgende werkdag. Dat kom je bij verzekeraars als NN niet meer tegen, maar bij ONVZ wel.
Een koude douche voor ONVZ
Circa 50 jaar aangsloten bij ONVZ. Gelukkig nooit een ergstig probleem gehad , dus nagenoeg geen relevante declaraties. Voor het eerst nu tijdens mijn vakantie in het buitenland heel ziek geworden en met sirenes en zwaailichten naar het ziekenhuis gebracht. Alles zelf vooruit betaald. Niet nagedacht om een bonnetje te vragen. Was er ook nagenoeg niet toe in staat. Alle medische rapporten, onderzoeks en behandel resultaten van de lokale artsen en van het ziekenhuis naar ONVZ opgestuurd MET de afschriften van de bankbetalingen. Dus met volledige bewijsvoeribg. Maar geen bonnetje, dan ook geen vergoedig , aldus ONVZ. Ook al lig je aan de hartmonitor en het infuus met alle doodsangsten vandien, dan heb je toch maar aan het bonnetje te denken.
Een koude douche voor ONVZ. Een dikke 3.
Ab Troost - Hendrik Ido Ambacht