Oordopjes Kopen Reviews

2,7

Een week voor de vakantie oordopjes besteld in verband met een buisje in het oor. De bestelling was onderweg maar is door DHL retour gestuurd wegens een beschadiging (?). Contact gezocht met de klante... Toon meer

Proefpakket oordoppen besteld, maar niet gekregen. na 2 weken gevraagd om track & trace informatie, hadden ze niet, want volgens hen was het per reguliere brievenbuspost verstuurd. Ze zouden het... Toon meer

Goede contact met medewerker gehad die me vriendelijk gelopen had met de beste kop telefoon te kiezen. Ik had per ongeluk een verkeerde gekozen en de medewerker zij geen probleem en hielp mij met ee... Toon meer

1. Geld en verzekeringen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Al bijna 9 jaar het grootste online aanbod aan oordopjes en oorkappen! Wij zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw gehoor. Vragen over onze producten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb 2 weken geleden 200 oordopjes…

Ik heb 2 weken geleden 200 oordopjes besteld maar nog steeds niet ontvangen 😡 via contact formulier op hun eigen website gevraagd waar mijn bestelling bleef en toen antwoorden ze dat in week 9 verstuurd zou worden het nu week 10 en niks ontvangen mijn bestelling nummer is 7917379 PS als ik deze week geen antwoord krijg dan wil ik€33,19 terug en ik besteld niet meer bij oordopjeskopen.nl!!!!!

9 maart 2022

Waardeloze levertijden

Inmiddels 2 keer hier besteld. 1e keer duurde levering extreem lang. Maar bij oordopjes-kopen hadden ze een “goede” reden. Nu de 2e bestelling geplaatst en wederom extreem lange levertijd. Op 15 november besteld en vandaag dus 11 dagen later en nog steeds niets. Voor mij de laatste bestelling hier!

26 november 2021

Aangepaste Review

Edit: Na een review geplaatst te hebben kreeg ik een meer professionele e-mail toegestuurd n.a.v. onderstaand verhaal. Hierin is een goede oplossing geboden en heb ik deze review aangepast.

Originele Review:
Eerste keer bestellen bij Oordopjes-kopen ging het goed,echter toen ik mijn telefoonnummer wou wijzigen kreeg een melding dat dit niet mogelijk is. Alleen als je het contactformulier invult, kunnen ze de gegevens aanpassen. Dit is zeer omslachtig, gezien we in 2021 leven. Vervolgens wou ik het contactformulier invullen, daar de optie 'gegevens wijzigen' was niet beschikbaar. Dus mijn gegevens heb ik niet kunnen wijzigen.

Tijdens het bestellen van een product, wou ik het overzicht zien van het totaal bedrag. Nadat ik de betaalmethode had geselecteerd, kreeg ik dat pas te zien. Uiteindelijk was ik van gedachte veranderd, en ging ik mijn winkelwagen legen. Toen ik terug naar mijn bestelling overzicht ging, bleek dat het product in de winkelwagen besteld was zonder mijn toezegging. Na het invullen van het contactformulier met de mededeling dat ik de 'niet geplaatste' order wil annuleren, heb ik in goed vertrouwen wel een bewuste nieuwe aankoop gedaan. Echter kreeg als antwoord op de eerder genoemde e-mail simpelweg te horen dat ze de meest recente bestelling hebben geannuleerd. Ik vind dit een zeer amateuristisch! Want als ze de e-mail goed hadden gelezen had dit voorkomen kunnen worden.

23 augustus 2021
Logo Oordopjes Kopen

Antwoord van Oordopjes Kopen

Allereerst bedankt voor je reactie! Wij horen graag waar wij het beter kunnen doen. Per mail hebben wij gereageerd op je opmerking. Nogmaals excuses dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad. Wij proberen onze klant zo goed en vlot mogelijk te helpen. Aangezien er twee aansluitende mails door je werdt verstuurd, was het voor ons niet duidelijk dat 1 order mocht blijven staan. Dit is een vervelende miscommunicatie en we hopen dat de oplossing die we je bieden toch je ervaring met ons kan verbeteren. Met vriendelijke groet, Team CoolSafety

Bestel hier al jaren

Bestel hier al jaren. Goede prijzen, snelle levering.
De Moldex soft spark plugs zijn erg prettig om mee te slapen (je moet er de eerste nachten wel even aan wennen, maar daarna wil je niet meer zonder).

1 december 2020

Uiteindelijk is t goed gekomen

We hebben 2 sets oordopjes besteld.
Na 2 weken bellen we waar onze bestelling blijft. Een dag later krijgen we 2 foute geleverd.
Moesten we weer bellen, waarna we 1 goede set krijgen.
Dus moesten we weer bellen waar de 2e set bleef.
De volgende dag kregen we onze 2e goede set oordopjes.
We zijn gebeld geworden dat men t jammer vond dat t bij ons zo was gelopen, met excuses.

18 juli 2019
Logo Oordopjes Kopen

Antwoord van Oordopjes Kopen

Hoi Angelique,

Dat is heel vervelend om te horen! Ik kan helaas niet achterhalen bij welke bestelling deze review hoort. Ik kom graag met je in contact om dit direct voor je op te lossen! Je kan ons bereiken via +31(0)33-303 0814, of via info@oordopjes-kopen.nl.

Kind regards,

Robert - Oordopjes-kopen.nl

Alles in orde

Alles in orde. Goede communicatie, verzending correct verlopen, wel pas na 2 werkdagen verzonden (dit mag wel sneller voor een webshop), goed ingepakt.

1 maart 2019

Goeie afhandeling

Had een bestelling geplaatst waarvan ik de helft van mijn bestelling kreeg. Gelukkig werd hier niet moeilijk over gedaan en na een mailtje kreeg ik alsnog mijn hele bestelling binnen. Goeie service.

17 februari 2017

10+ klantenservice!

Ik had per ongeluk een onjuiste maat oordopjes besteld en had op korte termijn het juiste formaat nodig. Twee minuten met de klantenservice gebeld die mij direct het juiste formaat heeft toegestuurd. Volgende dag had ik het juiste product in huis zonder dat er extra kosten voor werden gerekend. Dat noem ik nog eens klantenservice!

6 juni 2016

slecht ,heel slecht.

Ik heb 2 weken geleden oordopjes besteld , k kreeg geen mail binnen van een bevesteging wat ik al raar vond ... Na een week ongv heb ik ze gemaild waarom ik er niks van hoor het hoort allang binnen te zijn toen stuurde ze trug je hebt je huisnummer niet ingevuld , heb k trug gekeken of dat idd zo was maar ik had het gewoon goed ingevuld , dus ik stuurde ze een mailtje met mn adress helemaal opnieuw zodat het duidelijk was.
Kreeg ik de dag erna een mail dat ze het naar een ander huisnummer gaan laten verzenden dus ik gelijk geandwoord met dat ze het weer verkeerd hebben , ik dacht echt nouja zeg word ik hier voor de gek gehouden ? , toen eindelijk zeiden ze het naar de goede verzonden te hebben nu heb k een mail het binnen 3 dagen te krijgen .
Maarja ik zou de volgende keer zoizo ergens anders bestellen want dit kan natuurlijk niet net als dat voor 15.00 besteld morgen in huis , niks van waar !

16 februari 2015

Super service

Ook ik werd benaderd n.a.v. mijn beoordeling op de website van Oordopjes Kopen. Gratis werd er voor een grandioze oplossing gezorgd. En zonder de vraag of ik mijn beoordeling wilde wijzigen. Ik adviseer deze winkel aan iedereen die oordopjes nodig heeft.

4 september 2014

Geweldige service!

Ik had een product gekocht, en was niet geheel tevreden over het product zelf. Dit had ik gemeld in een recensie op de website. Een paar dagen later werd ik opgebeld met de vraag wat er precies mis was. Ik uitgelegd dat het product waarschijnlijk te groot was voor mij. Er werd erg vriendelijk gereageerd en we hebben samen de mogelijkheden doorgesproken. Ik krijg een gratis nieuw product toegestuurd, wat waarschijnlijk beter zal aansluiten op mijn wensen. Echt, top service!

7 januari 2014