Opgaver for børn Reviews

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hent og print en skattejagt til børnefødselsdagen, aktivitetshæfter til ferien eller vitser til madpakken. Her finder du alletiders offline underholdning til enhver lejlighed.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fantastisk Service

Lagde en natur skattejagt i kurven og der stod natur skattejagt i kurven og betalte så men fik tilsendt detektiv skattejagten. Hvad der gik galt vides ikke pt.
Men sikke en fantastisk service jeg fik og de er så søde og så på en søndag, så jeg er glad. Og vil helt klart anbefale denne hjemmeside 😊

13 april 2025

Købte naturskattejagt for børn i…

Købte naturskattejagt for børn i alderen 6-8år og 8-10år alderssvarende til deltagerne i to hold. Stor succes og opgaverne var gode og inspirende. I sidste ende løb et egern med noget af indholdet i den ene skattepose - hvilket gorde det hele mere sjovt. Kan kun anbefales.

22 juli 2023

Supergode opgavehæfter

Supergode opgavehæfter, vi prøvede til flere aldersgrupper i dag, og de var et godt indslag til en regnvejrsdag. Vi har tidligere prøvet skattejagt til fødselsdag, som var en kæmpe hit.

3 juli 2023

Rigtig tilfreds

Jeg købte gåder og vittigheder til at printe selv og putte i ungernes madpakker. Til glæde for forældre, unger, klassekammerater og lærere. 😂
Det fungerede rigtig fint. Og prisen var helt ok. 👍🏻

16 februari 2022
Logo Opgaver for børn

Antwoord van Opgaver for børn

Hej Sanne
Tusind tak for din feedback. Dejligt at høre madpakkesedlerne er til glæde for så mange :-)
Mvh Berit - opgaverforbørn.dk

Rigtig fine opgavehæfter

Rigtig fine opgavehæfter. Der er en god balance mellem læsning, problemløsning og sjov, så de er perfekte for min 6-årige datter. Kunne også være sjovt at prøve madpakkesedlerne.

26 juni 2020

Madpakke vitser

Madpakke vitser eller fakta hver dag i madpakken er guld værd. Børnene snakker om den fakta der står på den lille seddel . Der sniger sig viden ind på en sjov måde .

14 april 2019

Skattejagt

Har købt en skattejagt med sørøvertema var bestemt ikke 95 kr. Værd.

12 april 2019