Orderly Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse. var forbi lageret for at hente varer. synd vi ikke kan give 10 stjerner . Dagens bedste oplevelse . Tak for stor hjælpsomhed . Heidi Gregersen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god oplevelse at besøge Orderly . Tak for som altid stor hjælpsomhed. God weekend fra Heidi & Lone I fortjener langt mere end 5 stjerner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ordentlig og vældig smart shopping af genbrugsting fra mange forskellige private i en ordre - og man skal kun betale fragt en gang, da de er samlet i ét varehus. Man kan også sende sine egne ting ind,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fornuftigt koncept. Flink og hjælpsom kunderservice. Har fået leveret en håndfuld defekte varer, men fik refunderet varens pris med det samme. Dog meeeget sløv til at pakke og levere. Forvent at der g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marktplaats

Geschreven door het bedrijf

Orderly er en ny salgsplatform, der fjerner alt besværet ved at handle gode ting mellem private. Vi har alle sælgeres ting på vores centrale lager, hvorfra vi sender til dig. Visionen er at give købere en attraktiv handelsoplevelse, der nærmer sig nysalg.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

63 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aldrig mere salg på Orderly - Spild af tid og penge

Spørgsmål til din udtalelse "Du kan selvfølgelig sagtens få dine varer retur, men det koster altså 5 kr. per vare, hvilket er præcist hvad det koster os."

Det koster jer simpelthen 5 kr. at finde hvert item? Hvad er denne udregning baseret på?

Aldrig mere Orderly!
Det er spild af tid og penge. Jeg har mange gode mærker i god stand (Wheat, Petit by Sofie Schnoor, Angulus etc.), og jeg har fulgt deres anbefalede (og lave) priser.
Efter 2 salg på cirka 2 måneder kan jeg se, at jeg kun har tjent 10 kr. (på grund af deres gebyrer).
Jeg ønsker egentlig at få mit tøj retur, så jeg kan sælge et andet sted, men de oplyser, at der vil være en omkostning på 5 kr. per annonce plus fragt for at få mine varer hjem. De hævder, at det tager tid at samle varerne sammen på deres lager. Desuden blev jeg forsøgt lokket til at vente flere måneder på en markedsføringskampagne, som de hævder, vil øge salget. Det er utroligt, at de mener, at det er acceptabelt at bede deres kunder om at vente på en usikker kampagne i stedet for at håndtere deres nuværende mangler.
Alt i alt er min erfaring med Orderly ekstremt skuffende.

21 februari 2024

Hej Astrid

Jeg forstår fuldt at det er irriterende, når ting ikke sælger. Det er mindst lige så irriterende for os, for vores primære fortjeneste ligger i salget. På den måde har vi og vores sælgere heldigvis helt fælles interesser.

For at få solgt mest muligt lægger vi alle vores annoncer både i vores egen webshop og på DBA, Gul&Gratis, Google m.fl. for at annoncerne når så bredt ud som muligt. Kan en vare sælges på DBA, kan den derfor sælges hos os.

Men der kan være mange grunde til at varer ikke sælger.

Du kan selvfølgelig sagtens få dine varer retur, men det koster altså 5 kr. per vare, hvilket er præcist hvad det koster os. Det skulle gerne være ret tydeligt i vores prissektion.

Og vi går ganske rigtigt i gang med en større markedsføringskampagne om lidt, som burde være værd at vente på. Det var nu ment som en servicemeddelelse og ikke en provokation, som det vist blev tolket som. Det er jeg selvfølgelig ked af.

Hurtig levering, god hjemmeside

Jeg bestilte et sæt med salt- og peberkværn og modtog det to dage senere. Produktet var i rigtig god stand, hvilket var nemt at gennemskue på hjemmesiden. Helt klart anbefalelsesværdigt.

29 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

109,- ud af vinduet

Næste gang I sætter kasserede biblioteksbøger til salg på jeres hjemmeside, er I nok lige søde at anføre det i parentesen efter titlen, ikke sandt?
Den tegneserie, som jeg købte, røg direkte i skraldespanden.
Én erfaring rigere; 109,- fattigere. Øv!

27 januari 2024

Antwoord van Orderly

Hej J.R. - det må du undskylde. Vores sælgere bestemmer hvad vi har i shoppen, men normalt beskriver vi loyalt standen. Hvis den er smuttet på din ordre beklager vi det selvfølgelig mange gange. Næste gang vil jeg anbefale at skrive til vores support. Vi har jo 14 dages fortrydelsesret, så vi finder altid en løsning, hvis en vare ikke lever op til det forventede.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god oplevelse her som…

Super god oplevelse her som førstegangs-køber. Godt varesortiment, super skarpe priser, hurtig levering, fair fragtpris og top ansvarlig indpakning. Tak herfra, jeg er kunde fremover :)

6 januari 2024

Antwoord van Orderly

1000 tak for den flotte anmeldelse! Vi håber bestemt at se dig en anden gang :-)

Det var godt nok nemt…

Det var godt nok nemt og det gik vildt hurtigt, fik pakken allerede næste dag.

28 december 2023

Antwoord van Orderly

Mange tak for den fine anmeldelse, Naja!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.