Bij de naam Originalcarparts.nl denk je aan originele onderdelen, nou niks origineels aan.😒 Kocht een sleutelbehuizing voor Volkswagen voor €20,- maar had beter op AliExpress zo'n ding besteld. Had... Toon meer

Sturen een verkeerd onderdeel, terwijl er op de site duidelijk staat tot welk bouwjaar dit onderdeel van toepassing is. Mail gestuurd, geen bericht terug, na drie keer mailen pas antwoord, nu weer wac... Toon meer

1. Auto-accessoirewinkel

Original Car Parts levert nieuwe originele auto-onderdelen en accessoires aan bedrijven én particulieren over de hele wereld! Wat ons uniek maakt is ons ontzettend groot assortiment aan accessoires van diverse automerken. Bij ons kan je terecht voor alle originele onderdelen en accessoires die nog leverbaar zijn. We denken met je mee om zo de beste onderdelen en accessoires voor je te bestellen.

2,6

Slecht

Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed lezen voordat je besteld!

Ik heb voor het eerst bij originalcarparts.nl besteld en ja ik heb de reviews gelezen en de meeste zijn denk ik onterecht. Ik denk dat velen niet begrijpen hoe de meeste bestellingen bij originalcarparts.nl werkt. Als je het morgen nodig hebt, moet je hier niet bestellen IMHO (uitzonderingen nagelaten). In het onderdeel dat ik besteld was het ook op voorraad, maar dat betekent wellicht niet bij originalcarparts.nl, maar bij de leverancier. Zodra je het onderdeel in je mandje plaats krijg je de mededeling dat deze bij de leverancier besteld moet worden en dat er 1 tot 2 weken overheen kan gaan.

Bij mij duurde het een week en kon daar makkelijk 2 weken op wachten. Zeer scherpe prijs voor originele onderdelen en zelfs (veel) goedkoper dan bij de dealer.

Ik ga zeker weer een keer bestellen en kan het adviseren, maar verwacht gewoon dat je 1 a 2 weken moet wachten. Alles wat sneller geleverd worden is dan mooi meegenomen en goed lezen tijdens het bestellen.

Geen ervaring met de klantenservice

17 april 2026

Was ooit een top bedrijf maar de lol is…

Was ooit een top bedrijf maar de lol is er blijkbaar af. Leveren slecht, reageren slecht, kortom een bedrijf in verval. Zou er onder de conditie vooraf betalen geen bestellingen meer plaatsen.

25 maart 2026

Antwoord van Original Car Parts

Bedankt voor je bericht en spijt dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Heb je een bestelling bij ons geplaatst (en zo ja, onder welke naam/bestelnummer)? Dan kijken we meteen met je mee en proberen we het snel voor je op te lossen.

Omar

Lange levertijd/slechte klantenservice

15 januari een bestelling gedaan van een relais voor een mitsubishi lancer. Volgens de site was het relais in voorraad. Nu 2 weken later nogsteeds niks mogen ontvangen. Klantenservice meerdere malen gemaild, maar geen reactie. Uiteindelijk zal ik het (hoop ik) wel mogen ontvangen, maar de levertijd is erg lang(min.2wkn ook als iets in voorraad is).
Een verbeterpunt zou echt de klantenservice moeten zijn. Deze geeft totaal nergens respons op.
Ik wacht mijn bestelling af

*vervolg: na contact vandaag 31 jan. het produkt mogen ontvangen.
Alsnog goed afgelopen.

29 januari 2026

product voldoet aan verwachting

product voldoet aan verwachting, verzending was netjes op de voorspelde datum.

7 januari 2026

Beste Eric,

Bedankt voor je positieve review! Veel plezier van je bestelling.

Er klopt niks van al die negatieve…

Er klopt niks van al die negatieve reacties. Ik heb zelf contact gehad met dit bedrijf over een product. Het was een zeer fijn gesprek met alle tekst en uitleg. Mijn product werd diezelfde dag nog verzonden met track en trace en ik had het de volgende dag in huis. ik ga zeker vaker hier bestellen. Mijn product was origineel van VW.

5 januari 2026

Goede service!

Ik kan mij totaal niet vinden in onderstaande negatieve beoordelingen.
Meerdere keren heb ik hier onderdelen gekocht en altijd prima verlopen.
Soms had ikzelf iets verkeerds besteld. Dat is zeer klantvriendelijk opgelost, zelfs na het laat melden door mij omdat ik er pas laat achter kwam dat het artikel niet paste. Het laatste artikel had ik aangeschaft op 24 oktober en gisteren toch een nieuw onderdeel ontvangen na omruil.
Ik kreeg wat laat reactie maar daarvoor is netjes excuses aangeboden en geaccepteerd.

24 oktober 2025

Antwoord van Original Car Parts

Dank voor je positieve review! Super dat je tevreden bent. Mocht er toch wat zijn, helpen we je meteen en zo goed mogelijk. Fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!

al die slechte reviews kloppen.

al die slechte reviews kloppen.. niks is op voorraad hier, maar op de website worden dat niet aangegeven. Uiteindelijk word je pakket wel gestuurd als je erachter aan gaat door te bellen, en anders kan je nog ff maandje in je neus peuteren, en hopen dat het nog gestuurd word !

14 november 2025

Antwoord van Original Car Parts

Wij hebben heel veel producten op voorraad liggen, maar inderdaad niet alles is op voorraad. Daarom hebben wij ook de gemiddelde levertijd per artikel op de website vermeld staan zodat je van tevoren kan zien hoelang het duurt wanneer je je bestelling kan verwachten.

Helaas weten we niet om welke bestelling dit gaat. Als je contact met ons wil opnemen en je bestelnummer doorgeeft kunnen we bekijken wat er mis is gegaan.

Wieldoppen Ford

Wieldoppen van Ford besteld, redelijk snel geleverd en zeer goede kwaliteit.

25 september 2025

Antwoord van Original Car Parts

Bedankt voor je positieve review!

Veel plezier van je Ford wieldoppen!

Tevreden van het geleverd artikel!

Enkele dagen geleden heb ik motorkap isolatie besteld voor een VW.Na het lezen van enkele negatieve reviews was ik er niet gerust in maar dit gevoel was onterecht!De isolatie werd na enkele dagen geleverd en past perfect!

5 september 2025

Beste Davy,

Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je ondanks de enkele negatieve reviews ons toch een kans hebt gegeven en hebt kunnen ervaren dat wij wél betrouwbaar zijn. Vaak lijkt het zo dat men eerder geneigd is een negatieve review achter te laten, dus jouw bericht waarderen we enorm.

Veel plezier van je bestelling en we hopen je gauw weer te mogen verwelkomen!

Zeer scherpe prijs voor originele…

Zeer scherpe prijs voor originele onderdelen.Die netjes verpakt en zonder gedoe geleverd zijn. 👍

2 september 2025

Hoi Wilbert,

Bedankt voor je postieve review en het leuke gesprek dat we gehad hebben. Ik wens je heel veel plezier van je bestelling, maar ik ga ervan dat het helemaal goed gaat komen. Ik ben benieuwd naar de foto's van het eindresultaat!

Professionele behandeling

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling van originele Fiat onderdelen. Tijdige en correcte communicatie.

30 augustus 2025

Beste Johan,

Heel erg bedankt dat je je positieve ervaring hier op Trustpilot uit jezelf hebt gedeeld. Dit waarderen we heel erg.

Veel plezier van je bestelling en wie weet tot een volgende keer!

Opgelicht?

Op 5 augustus armsteun besteld en betaald. Nog steeds niet ontvangen. Vorige week mail gestuurd maar geen enkele reactie.

29 augustus 2025

Beste Ina,

In ons systeem stond dat deze armsteun al verstuurd was naar je na de dag dat je deze bestelling bij ons gedaan hebt. Ik zie bij PostNL dat dit pakket daar niet gescand is en niet zichtbaar is. Ik vermoed dat je bestelling kwijtgeraakt is. Onze excuses hiervoor.

We zullen je vandaag een nieuwe armsteun sturen. Deze heb je dan als het goed is morgen of overmorgen binnen.

Zou je ons willen informeren zodra je bestelling bij je aangekomen is?

Alvast bedankt!

Sleutelbehuizing Fiat

Sleutelbehuizing voor een Fiat besteld, er staat 1 afbeelding op de website van een complete sleutelbehuizing, wat krijg je geleverd, alleen de twee kapjes.

Plaats dan een duidelijke foto van wat er geleverd word aub.

21 juni 2025

Beste Hans,

Onze excuses voor het ongemak.

Ik heb zojuist gemerkt dat de omschrijving van dit artikel niet volledig was. Dit is inmiddels aangepast.

Je kunt deze sleutelbehuizing kosteloos retourneren. Stuur ons hiervoor gerust een e-mail, dan sturen wij je een retourlabel toe.

Original Car Parts

Top, Armster 2 middenarmsteun voor Hyundai I20

Armster 2 middenarmsteun besteld voor Hyundai I20 van 2016.
Duurde in totaal 8 kalenderdagen voor het vandaag geleverd was, maar dat kwam vooral door een weekend en vertraging bij PostNl.
Artikel kwam keurig aan, keurige schadeloze verpakking en absoluut origineel onderdeel. Zit al in de auto gemonteerd, past perfect!

30 mei 2025

Bestelnummer 100033629

Vandaag bestelt, morgen in huis hoeft voor mij niet. Maar wacht nog op een bestelling die geplaatst is op 18 april 2025. Geen reactie op email. Ik heb mijn twijfels.

12 mei 2025

Beste heer Boogaard,

Uw bestelling is op 19 april naar u verstuurd als een brievenbuspakketje. Het lijkt erop dat het niet bij u is aangekomen.

We zullen het artikel vandaag nogmaals naar u verzenden. We hopen dat hiermee het probleem is opgelost.

Onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld.

23 januari Bestelling

23 januari een bestelling gedaan. Een bevestiging ontvangen. Daarna niets meer. Uiteindelijk kreeg ik een mail terug. Mijn bestelling was niet op voorraad. Was daarna binnen week geleverd. Nu was het niet wat ik verwachtte dus ik moet het retourneren. Maar al met al waren ze vriendelijk en behulpzaam.

23 januari 2025