Het zijn oprichters verkopen alleen maar goedkope troep uit China. Op de site ziet alles er goed uit, bij ontvangst alleen maar plastic schoenen kleding zonder label. Schoenen besteld product niet ont... Toon meer
Orlaamsterdam
Koop hier niks! Dit zijn oplichters en verkopen goedkope troep uit China zonder labels wat je niet meer terug kan sturen zonder enorm veel te betalen. Niks 'Scandinavische ambacht' en er is ook zeker... Toon meer
Hele slechte ervaring, Orla Amsterdam is niet gevestigd in Amsterdam. (Nederlandse e-mailadres) De artikelen zijn slecht gemaakt de maten kloppen niet!!!! Terugsturen (China)kost meer dan het product... Toon meer
Mensen keken ook naar
OrlaAmsterdam Mooie presentatie van waardeloze…
Mooie presentatie van waardeloze spullen. De foto ‘s zijn misleidend en de beschrijving van de kwaliteit klopt niet. Een polyester schoentje wordt aangeprezen als “orthopedisch” en in “suède” maar is stinkende plastiek. Hun producten zijn dus hoog geprijsd voor rommel.
Wat een ongelooflijk nep bedrijf is…
Wat een ongelooflijk nep bedrijf is dit, zeg!
Ik weet niet wat in mij vaarde dat ik me zo heb laten oplichten.
Ik dacht werkelijk te maken te hebben met een Scandinavische kwaliteits winkel die ging sluiten. Met producten van €100,- die nu voor €40,- te koop waren wegens opheffing. Ik dacht mijn slag te slaan en bestelde meerdere producten.
Dat ik daar intrapte! Ik trap normaal nooit in reclame. Maar het Scandinavische kreeg mij te pakken.
En 30 dagen retour mogelijkheid MAAR je krijgt slechts 25% terug en je mag de spullen houden. De vuilnesbak in ermee. Echte troep.
Echt een schande dit bedrijf! Foei! Dat zoiets kan bestaan. Ze zouden zich moeten schamen. Echt heel erg dit.
Hele slechte broek
Broek besteld. Lelijke synthetische stof en heel slecht genaaid. Maatvoering klopt ook niet. Echt zonde van mijn geld!
Trap er niet in!
Trap er niet in!! KOOP HIER NIKS!!
TRUSTPILOT met nep reviews op hun webpagina!!
Er bestaat geen fysieke winkel in Nederland. Dit bedrijf doet aan dropshipment, product komt rechtstreeks uit China. Niks kopenhagen/amsterdam. Ik heb de 2 artikelen wel na 2 weken ontvangen. Maar is van goedkope kwaliteit; geen merk-label in het product.
Retouneren is niet mogelijk
Schoenen besteld, helaas te klein.
Retouneren gaat helaas niet in de kleine letters staat dat je het op eigen kosten naar china moet retouneren, wat niet te betalen is. Aanbod 40% van de kosten terug gekregen en de te kleine schoenen mag je houden.
Hele slechte kwaliteit kleding
Hele slechte kwaliteit kleding, rechtstreeks uit China geïmporteerd. Pure oplichterij!
Wat een oplichterij … héél lang wachten…
Wat een oplichterij … héél lang wachten om een oerlelijke kunststof blouse te ontvangen die ook eens drie keer zo duur is als bij Temu of een ander chinees bedrijf . Het plaatje toonde een heel ander geheel .
Nu nog zien dat ik mijn geld terug krijg . !!
Helemaal nooit iets bestellen bij deze…
Helemaal nooit iets bestellen bij deze nepfirma. Je krijgt troep geleverd uit China en retourneren is er niet bij. Met veel geluk krijg je 15% terug van je betaling, dus NOOIT IETS KOPEN!
Helaas nog steeds onderweg
Helaas 13 dagen geleden besteld en betaald en nog steeds niks gekregen...
Orla verpest het online kopen!
Ik baal dat ik niet eerst de reviews heb gelezen, want dan had ik kunnen weten dat de foto’s niet kloppen met wat je krijgt, namelijk een ongelooflijk lelijke polyester blouse! Na negen werkdagen, 9 werkdagen wachten!!! Ik ga actie ondernemen: reviews op website laten alleen de 5 sterren zien en niet de 1 ster (meerderheid); aankoop komt niet overeen met het verkoopplaatje. Ik ga naar de winkel toe met de blouse. Misschien schakel ik een tv programma in en zeker weten de consumentenbond.
Is dropshipping uit China
Is dropshipping uit China. Site doet je denken dat boutique in Amsterdam gevestigd is (duidelijke misleiding), maar hier is niks van waar.
Verre weg van wat er op de foto lijkt
Dacht een luchtige leuke vintage broek te hebben gekocht. Maar was ik kreeg was een polyester lelijk bedrukte broek. Verreweg van luchtig. Mag 9.95 betalen voor de retour, en dan "gratis" product wissel. Nou laat maar! Heb nog om een andere oplossing gevraagd maar ik denk dat ik geen antwoord meer ga krijgen. Dus koop hier niks.
Orla Amsterdam is een nepbedrijf
Orla Amsterdam is een nepbedrijf. Alles wat op de site staat is gelogen. De kwaliteit van de kleding is verschrikkelijk. Terugsturen kan alleen als je zelf de verzendkosten betaalt en dat is naar China, dus komen er douanekosten bij. Ze gaan zielig doen in hun mails: wij kunnen u echt niet meer terug geven, dan kunnen we niet meer bestaan. Prachtige reviews op hun site, die ook nep zijn
Wat een oplichtersbende
Wat een oplichtersbende! Je krijgt je geld niet terug als het geleverde product tegenvalt. Valt erg klein uit, slechte kwaliteit😡🤬 Je moet 9,95 betalen om het terug te sturen maar je krijgt je geld niet terug. Voor je resterende bedrag ‘mag’ je iets anders uitzoeken 😱😡😤🤬
Mooi op foto’s maar echt zo lelijk
Mooi op foto’s maar echt zo lelijk, goedkoop en super slechte kwaliteit! Echt opgelicht!
Kijk uit
Ze gaan sluiten, maar website is van 2025. Fotos van kleding ziet er uit als AliExpress, ene foto zie je een model, andere niet, niks in zelfde stijl. Ze plaatsen trustpilot reviews waar je niet op kunt klikken en die niet bestaan. Lijkt me een scam.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Mooie foto’s, mooie praatjes maar er klopt niets van. Als dit uit Nederland kwam dan had je na hooguit 2-3 dagen het product al ontvangen. Ik kreeg al een vermoeden, toen het langer ging duren, dat het uit China kwam.
Ik hoop dat mensen de reviews eerst lezen zodat ze niet gaan bestellen.
Nep bedrijf
Nep bedrijf, mooie site. Mooi Amsterdams pand. Mooi verhaal van oprichtster. Neppe foto van trust pilot op de site. (Trustpilot doe daar wat tegen)
Alles komt bij AliExpress vandaan kom ik net achter omdat ik al lang wacht op mijn bestelling.