Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede på en mail jeg havde skrevet vedrørende ændring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig og kompetent tilbagemelding på e-mail-henvendelse om skifte til andet cvr-nummer af aftaler

Antwoord van Ørsted
sød betjening- medarbejderen forstod straks hvad jeg mente

Antwoord van Ørsted
Hurtig svartid på telefonen, klart svar og efterfølgende hurtig levering af materiale

Antwoord van Ørsted
Vi har altid fået god service af Ørsted. Altid meget hjælpsomme.

Antwoord van Ørsted
Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent.
Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

Antwoord van Ørsted
Fastholder rykkere, de selv har påsat, fordi deres system ikke kunne trække pengene på det samme kort, som hele tiden har været tilknyttet

Antwoord van Ørsted
Meget dårlig service og nærmest på grænsen til en truende adfærd. Et godt råd, gå en lang omvej fra dette skandaløse firma.

Antwoord van Ørsted
Ørsted er helt væk, når det omhandler service.
Hvis man ringer til, så er det ikke muligt at blive videresendt til den afdeling ens spørgsmål omhandler.
Det virker hellere ikke til, at Ørsted har styr på tingene, for de lovede, at det ikke ville blive nødvendigt med ny kapital, men det blev det alligevel.

Antwoord van Ørsted
kort ventetid og imødekommende hjælp og betjening!

Hjælpsom kundeservice-
Hurtig ehandling af mit spørgsmål og inden for 1 time en fil med de ønskede 5 års hændelser - Jeg kipper med flaget.

Antwoord van Ørsted
Charlotte D. was incredibly helpful and quickly resolved my question with clarity and efficiency. I truly appreciated her support!

Antwoord van Ørsted
Jeg besøger dem aldrig igen. Virklig dørlig kundeservice ringet til dem her i går hvor de bad mig skrive en mail om mit spg så forstår jeg ikke hvorfor de har et nummer da jeg så skrev til dem hville de ikke svare på mine spg besøgerr dem aldrig mere!!!!

Antwoord van Ørsted
Ørsteds digitale kundeoplevelse er helt håbløs. Det er umuligt at gennemskue betalinger og fakturaer. Der følger ingen betalingsoplysninger med fakturarerne. Og når jeg bliver bedt om at betale et udestående via Mit Ørsted, findes denne mulighed slet ikke i mit tilfælde.

Antwoord van Ørsted
Lees meer over geverifieerde reviews.