Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nettsiden er veldig fin og enkel å navigere. Jeg liker at de samarbeider med blant annet klarna og vipps, noe som gjør betalingsprosessen veldig smidig. Leveringstiden var kort, noe som er et stort pl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lett nettside, kom opp strålende forslag på hva mer jeg kunne handle, liker at det er rabatt på allerede lave priser, funksjon kasse og betal var bare noen klikk for å få de varene jeg ønsket å bestil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle egentlig bare kjøpe en massasjeball, men fant raskt flere produkter som både samboeren min og jeg hadde bruk for, blant annet treningsstrikk. Nettsiden var oversiktlig og enkel å bruke, og... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkel og grei handel. Lett å finne frem i nettsida. Minus er at ordren blir dobbel så dyr pga frakt. Hadde ikke behov for å handle mer enn det jeg gjorde for å få fri frakt.

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  2. Mobiliteitsmiddelen leverancier
  3. Voetverzorging

Geschreven door het bedrijf

Ortopedbutikken.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på ortopediske produkter og hjelpemidler – alt fra innleggssåler, støttestrømper og knebeskyttere til rehabiliteringsprodukter for rygg, nakke, hender og føtter. Vi tilbyr 2–4 dagers levering, 14 dagers åpent kjøp og betaling med Klarna.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,8

Alle reviews

642 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig enkelt å bestille.

Veldig enkelt å bestille.

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Linn Mari, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestillingen var veldig enkel. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å finne det jeg trengte

Enkelt å finne det jeg trengte. Enkelt å bestille og betale. Ryddig oversikt over produktene og godt utvalg.

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Dordi, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var enkelt å finne, bestille og betale, og at du likte utvalget vårt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Elsker nettsiden

Nettsiden er enkel å navigere seg frem på og kundeservicen er strålende! Fann mange hjelpsomme produkter som jeg trenger og shoppet over budsjettet da jeg stadig fann nye ting. Jeg har hEDS (hypermobil Ehler-Danlos) så støtte for både kner, ankler og håndledd samt pute for sideliggende posisjon i sengen kommer godt med.

Jeg fann ikke ALLE produkter jeg trenger,
(Smal og lav pute til å støtte under arm når jeg sideligger samt en ekstra rundt pute til å støtte midjen når den synker for langt ned når jeg ligger), - men en nettside kan ikke ha ALT enn trenger.. eller? :)

Ellers en nettside jeg 100% annbefaler til alle som trenger støtte og hjelpemidler til kropp og fungering 😊

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Sofie, tusen takk for en så fin og detaljert tilbakemelding! Vi er glade for at du fant produkter som hjelper deg i hverdagen, og at kundeservice ga deg god hjelp. Vi tar gjerne med oss ønskene dine om puter videre i vurderingen av utvalget. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Ny pute? Ja takk Google den dette er ekte (-:

Hei jeg ville ha ny pute så jeg så meg litt rundt å da jeg så denne puten ville jeg ha denn. Så jeg er litt skeptisk til nettsider jeg ikke kjenner til så jeg googlet med fram til ad denne nettsiden er trygg da. Den er ordentlig sertifisert. Siden støtter vips noe som kun godkjente aktører har tilgang til. Informasjonen på nettsiden er enkel å forstå og det er enkelt og komme seg fram. Jeg undersøkte også om denne puten var ekte vare istede for billig variant fra ali.OL. så disse putene er ekte vare så da kunne jeg være trygg på kjøpet. Jeg er spent hvordan puten vil virke for meg. Gleder meg

6 september 2026

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Per Arne, tusen takk for den grundige tilbakemeldingen! Godt å høre at du fant nettsiden trygg og oversiktlig, og at du fikk bekreftet at puten var ekte vare. Vi håper den blir akkurat det du trenger. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Syntes disse sokkene har elendig…

Syntes disse sokkene har elendig kvalitet.Har brukt et par 8-10 ganger og det er store hull under begge.Må bare kastes .

6 september 2026

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Roger, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen. Vi er lei for å høre at sokkene fikk store hull etter bare 8 til 10 gangers bruk, det skal ikke skje. Vi jobber alltid for å levere best mulig kvalitet, og produktene våre skal tåle bruk uten å gå i stykker. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@ortopedbutikken.no, så hjelper vi deg med dette med en gang. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

GIKK VELDIG GREIT Å BESTILLE

GIKK VELDIG GREIT Å BESTILLE
OG DET VAR GREIT BETALINGSORDNING
OG JEG FIKK LAGT INN INSTRUKSJON PÅ ADRESSEFELTET OM DEN SVARTE PORTEN JEG HAR SOM MÅ SKANNE MED QR-KODEN ELLER RINGE MEG FOR AT DE KOMMER INN PORTEN SÅ ALT BRA

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Angel, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestillingen og betalingen gikk greit, og at du fikk lagt inn nødvendig informasjon om porten. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt og greit å bestille.

Enkelt og greit å bestille.
Anbefaler

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Trond, tusen takk for tilbakemeldingen og for at du anbefaler oss videre! Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg snes at det å kan bruke det både…

Jeg snes at det å kan bruke det både inne sko og uten sko er veldig nyttig for meg, Siden jeg står og går på
hard betong gulv på jobben i minst 8 timer hverdag,
Det er lett å bestille og leveres i kort tid.

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Natasha, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at produktet fungerer godt både i og uten sko, spesielt når du står så mye på jobb. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Oversiktlig og enkelt å bestille

Oversiktlig og enkelt å bestille, liker at en kan handle med Klarna.

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Edel, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var oversiktlig og enkelt, og fint at Klarna passer for deg. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Produkt

Fløte produktet

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at du er fornøyd med produktet. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Enkelt

Enkelt og greit å bestille

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Inez, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var enkelt og greit å bestille. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Fornøyd

Jeg bestilte, betalte og fikk varen levert uten forsinkeise. Kan ikke ønske mrr enn det.

2 september 2026

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei igjen Tor, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at bestilling, betaling og levering gikk uten forsinkelse. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig enkelt å bestille å betale

Veldig enkelt å bestille å betale. Og et godt utvalg.

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Gro Cecilie, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var veldig enkelt å bestille og betale, og at du likte utvalget. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid snar levering,gode varer som…

Alltid snar levering,gode varer som hjelper . Oversiktig bestillingsseddel

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Elin Birgitte, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at leveringen alltid er rask og at bestillingsseddelen er oversiktlig. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Fort og greit

Fort og greit

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Jan Henrik, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at produktoversikten var god og at betalingen var enkel og fleksibel. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Brukervennlig og enkelt

God produktoversikt og produktforklaring. Kjøp og betaling var enkel, brukervennlig og hadde fleksible betalingsløsninger.

Enkelt

Enkelt, oversiktlig og kjapt👍🏼

Antwoord van Ortopedbutikken

Hei Torill, tusen takk for tilbakemeldingen! Godt å høre at det var enkelt, oversiktlig og kjapt. Vennlig hilsen, Ortopedbutikken.no

Dit is Trustpilot