Jag fick ett mycket gott bemötande av Stanislav Verbitski. Det var enkelt och smidigt att boka tid och samtalet upplevdes som både seriöst och noggrant med fokus på mina kvarstående besvär efter opera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Väldigt fint bemötande. Kanske lätt att man inte blir betrodd när man kommer i ett försäkringsärende men så var absolut inte fallet. Mycket bra undersökning och lugnt samtal om bestående men. Snab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Så tacksam för hjälp från Peter, proffesionell i sitt arbete och bemötande. Han förklarade varför min skada uppkommit som ingen annan läkare gjort tidigare och är så tacksam över det. Snabb på Mail oc... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi hjälper dig med utfärdande av invaliditetsintyg efter din skada på begäran av ditt försäkringsbolag. Tidigast ett år efter skadan brukar försäkringsbolagen fråga dig om du har kvarstående besvär. Om så är fallet, begär försäkringsbolaget att du kontaktar en ortoped för att utfärda ett invaliditetsintyg. Ortopederna Sverige utfärdar invaliditetsintyg åt alla försäkringsbolag. Korta väntetider. Erfarna ortopeder. Läs mer på vår hemsida!
Contactgegevens
David bagares gata 12, 11138, Stockholm, Zweden
- stockholm@ortopederna.com
- ortopederna.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb hjälp med bedömning
Fick tid mycket snabbt hos Stanislav ortoped för besök och sedan återkoppling med utlåtande ett par dagar efteråt.

Antwoord van Ortopederna Sverige
Stort tack Stanislav Verbitski för ditt…
Stort tack Stanislav Verbitski för ditt super proffsiga och trevliga bemötande och hjälp med invaliditetsintyg gällande min fot.
Rekommenderas varmt!
Rekommenderar verkligen
Rekommenderar verkligen! Önskar att jag kom hit direkt när jag blev skadad och inte flera år efter alla problem uppkommit. Dom är otroligt kompetenta och jag har fått fantastisk hjälp när flera sagt att man inte kan göra något åt mina problem
Invaliditetsintyg
Jag behövde invaliditetsintyg för bruten fotled och blev rekommenderad Ortopederna Sverige som hade väldigt flexibelt bemötande då jag var tvungen att boka in tid i överensstämmelse med flyg till Sverige i och med studier utomlands. Jag bokade tid med Stanislav och han har varit fenomenal, fint bemött och svar på alla mina frågor samt snabb återkoppling med intyg.
Mycket nöjd med Stanislav Verbitski, Överläkare i Ortopedi hos Ortopederna Sverige
Ortopederna Sverige´s Stanislav Verbitski, Överläkare i Ortopedi hjälpte mig med invaliditetsintyg för bruten fot. Jag visste ej vart jag skulle vända mig för att få tag på en Ortoped som kunde utför mitt invaliditetsintyg. Mitt försäkringsbolag tipsade om Ortopederna Sverige som sedermera skickade mig till Stanislav. Stanislav var mycket snabb och hjälpsam med att boka in mig på en tid i närtid, han hade även ett oerhört professionellt och trevligt agerande när jag träffade honom för undersökningen. Jag kan varmt rekommendera Stanislav och Ortopederna Sverige och det är mycket bra att de finns tillgängliga för oss som behöver invaliditetsintyg.
Fick snabbt svar över mejl och tid bara…
Fick snabbt svar över mejl och tid bara några dagar senare. De skickade mig till en specialiserad läkare för min skada där jag fick en enligt mig ordentlig och rättvis bedömning. Är mycket nöjd med hela processen!
Snabbt och god hjälp
Jag fick hjälp snabbt och det kändes verkligen som att det lyssnade på mig och brydde sig om det jag hade att säga
Fick tid väldigt snabbt
Fick tid väldigt snabbt. Peter är erfaren och noggrann, kände att han lyssnade på mig och utförde en grundlig undersökning.
Rekommenderas varmt.
Så nöjd med Peter Steer
Så nöjd med Peter Steer. Han lyssnade på vad jag hade att säga och även kom med bra råd gällande min skada. Väldigt snabb med svar för bokning av tid och även för allmänna frågor.
Blev vidare skickad från ortopederna…
Blev vidare skickad från ortopederna till Mats Hallberg det va det bästa som kunde hända.
Han är grymt lyhörd och professionell ut i fingerspetsarna. Kan rekommendera Mats alla dagarna i veckan.
Fick tid direkt och Stanislav var…
Fick tid direkt och Stanislav var väldigt snabb på att svara och det var en smidig och proffsig process
Stanislav var metodisk i sin…
Stanislav var metodisk i sin undersökning. Han förklarade på ett enkelt sätt för att jag skulle förstå.
Bra och snabb återkoppling
Bra och snabb återkoppling, både före besök och efter!
Proffsigt bemötande
Proffsigt bemötande, kompetent läkare och snabb handläggning!
Otroligt professionellt bemötande hela…
Otroligt professionellt bemötande hela vägen och inte minst väldigt kunnig och uppmärksam läkare Stanislav Verbitski. Stark rekommendation.

Proffsigt bemötande och förståelse
Proffsigt bemötande och förståelse. Även stor kunskap, som gav svar på frågor samt funderingar.
Tack!!
Professionellt bemötande och noggrann…
Professionellt bemötande och noggrann undersökning. Bra och snabb kommunikation både före och efter besöket!

Antwoord van Ortopederna Sverige
Superbra bemötande av lyhörd och…
Superbra bemötande av lyhörd och noggrann läkare. Utöver min ursprungliga sökorsak (invaliditetsintyg) som hanterades proffsigt, fick jag också hjälp med en annan skada som jag tidigare varit i kontakt med vården utan framgång. Fick en ny förklaring samt konkreta råd.
Intyget som skrevs var utförligt och omfattande. Mycket nöjd!

Mycket nöjd!
Fick snabbt jättebra hjälp av Peter som gjorde en noggrann undersökning. Han fångade mina besvär på ett bra sätt och gav handfasta råd för hur jag kan hantera dem i fortsättningen. Jag är mycket nöjd!
Dit is Trustpilot