Jag fick ett mycket gott bemötande av Stanislav Verbitski. Det var enkelt och smidigt att boka tid och samtalet upplevdes som både seriöst och noggrant med fokus på mina kvarstående besvär efter opera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Väldigt fint bemötande. Kanske lätt att man inte blir betrodd när man kommer i ett försäkringsärende men så var absolut inte fallet. Mycket bra undersökning och lugnt samtal om bestående men. Snab... Toon meer
Superbra bemötande av lyhörd och noggrann läkare. Utöver min ursprungliga sökorsak (invaliditetsintyg) som hanterades proffsigt, fick jag också hjälp med en annan skada som jag tidigare varit i kont... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi hjälper dig med utfärdande av invaliditetsintyg efter din skada på begäran av ditt försäkringsbolag. Tidigast ett år efter skadan brukar försäkringsbolagen fråga dig om du har kvarstående besvär. Om så är fallet, begär försäkringsbolaget att du kontaktar en ortoped för att utfärda ett invaliditetsintyg. Ortopederna Sverige utfärdar invaliditetsintyg åt alla försäkringsbolag. Korta väntetider. Erfarna ortopeder. Läs mer på vår hemsida!
Contactgegevens
David bagares gata 12, 11138, Stockholm, Zweden
- stockholm@ortopederna.com
- ortopederna.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
mycket nöjd
Ortopeden var väldigt noggran och professionell.
Mycket förtroendeingivande besök.
Bra kommunikation via mejl.
Jag rekommenderar verkligen denna mottagning.

Snabbt omhändertagande
Snabbt omhändertagande, trevligt bemötande, noggrann undersökning, snabb återkoppling med intyg.

Proffsig hjälp!
Kändes som jag fick mer hjälp och utredning än jag någonsinn fått innan och det hjälper mig troligen att komma vidare i smärthanteringen och ev medecinering.
Fantastisk hjälp!
Så tacksam för hjälp från Peter, proffesionell i sitt arbete och bemötande. Han förklarade varför min skada uppkommit som ingen annan läkare gjort tidigare och är så tacksam över det. Snabb på Mail och fick en tid redan dagen efter. Fantastisk hjälp! Kan verkligen rekommenderas!
Mycket noggrann och professionell…
Mycket noggrann och professionell undersökning, jag fick svar på flera frågor om min Skada och fick förklarat på ett mycket pedagogiskt sätt. Kan varmt rekommendera denna klinik.

Professionellt bemötande
Professionellt bemötande av ortopeden och undersökningen genomfördes noggrant. Rekommenderar denna mottagning!

Antwoord van Ortopederna Sverige
Ortopederna Sverige hjälpte mig med invaliditetsintyg efter korsbandsrekonstruktion
Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande. Träffade en kunnig och engagerad ortoped (Peter) som även delade med sig av råd och information kring "rehab". Bedömning och undersökning utfördes noggrannt. Kommunikation inför och efter besöket har varit toppen. // Madelene

Antwoord van Ortopederna Sverige
Det gick snabbt att få tid
Det gick snabbt att få tid, noggrann undersökning och trevligt bemötande.

Proffsigt omhändertagande!
Fick snabbt tid.
Bra kommunikation via telefon och mejl. Korta vägar!
Trevlig lokal.
Ortopeden var väldigt grundlig, professionell och trevlig!
Mycket förtroendeingivande besök.
Jag rekommenderar verkligen denna mottagning.
Mycket nöjd!
Toppen!
Fick tid snabbt. Trevlig ortoped som undersökte mig väldigt noggrant. Rekommenderas.
Dit is Trustpilot