Product word niet geleverd, schandalig. Afzetters! Hoe ik moet persoonlijk contact opnemen via e-mail. Zoals u schrijft in u reactie op mijn slechte review. Denkt u dat ik dat niet gedaan heb... Toon meer
Koop hier niet! De 'Katoenen Voorvoet Ondersteunings-inlegzolen Schokabsorberende Pads' zijn PIEPKLEIN (alsof voor voet van 6-jarig meisje). Retourzending moet met track and trace naar Polen dus, onda... Toon meer
Twee duimbraces besteld bij Ortorex.nl. Ging ervanuit dat het een Nederlands bedrijf is gezien de opzet van de website, eindigend op .nl. Toen ik zag dat het pakket uit China moest komen daalde mijn... Toon meer
Ik had klachten over de kwaliteit en daardoor de prijs van mijn bestelling en heb dit gemeld per mail. Daar is de volgende dag al op gereageerd en als oplossing kon ik het terug zenden, wel op mijn ko... Toon meer
Ortorex™ is a European company that offers a wide selection of products with the focus on orthopaedic goods. Our vision is to provide life-changing items to people who are interested in self-development and leading a healthy lifestyle. Improving people’s everyday life is the ultimate goal we pursue.
Dravnieku iela 7 – 46, LV-1021, Rīga, Letland
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mijn mama is blij met haar orthopedische pantoffels, ze zitten zeer goed aan haar voeten.

Antwoord van Ortorex
Dacht met betrouwbare Nederlandse website van doen te hebben. Is pure dropshipping dus misleidende site. Staat nergens genoemd dat de goederen uit China komen. Koop volgende keer gewoon weer in de fysieke winkel

Antwoord van Ortorex
Sinds ik de gelzooltjes in mijn schoenen draag zijn mijn hielspoorklachten voor 100% verdwenen. Ik ben naar Parijs geweest en lopen ging uitstekend.

Antwoord van Ortorex
Echt verschrikkelijk dit bedrijf. Doet alsof het in nederland zit maar producten zijn slecht ( China kwaliteit) en niet volledig. Ondanks verschillende mail nog niet opgelost.

Antwoord van Ortorex
Ik heb begin 2025 een paar oplaadbare inlegzolen gekocht. Na slechts 11 maanden gebruik laden de batterijen niet meer op, waardoor het product onbruikbaar is geworden.
Na contact via e-mail met de verkoper kreeg ik te horen dat er geen enkele garantie wordt gegeven. Dat vind ik onacceptabel voor een product met oplaadbare batterijen dat nog geen jaar oud is.
De kwaliteit valt zwaar tegen en de klantenservice biedt geen enkele oplossing. Ik raad dit product en deze verkoper dan ook niet aan.

Antwoord van Ortorex
Ik heb bh's besteld die veel te klein waren. Ik heb ondertussen 3 mails gestuurd en word afgepoeierd met eerst 40% retour daarna 50% retour maar ik heb 2 bh's niet eens uit de verpakking gehaald. Dus wil 100% retour. Niet duidelijk waar ik mijn spullen naartoe moet sturen en nu geen gehoor meer
Week later:
Ook nu krijg ik een mail van ortorex dat ik 30% terug kan krijgen maar geen adres of telefoon nummer terwijl ik daar herhaaldelijk om vraag. Dus ik krijg alleen maar minder terug😡Het telefoon nummer op de website geeft geen medewerker
Niet mee in de gaan dus!!!!

Antwoord van Ortorex
Dit bedrijf is zeer misleidend heb hielspoor zooltjes besteld voor 10euro .
Terwijl ze op een Chinezen website staan voor 3 euro per 4 stuks.
Voortaan eerst op zo'n Chinezen site kijken.

Antwoord van Ortorex
De levering van de handgreep duurde meer dan een maand en dit werd niet vermeld op de site. Toen het eindelijk geleverd werd had ik het niet meer nodig. Terugsturen bleek erg lastig te zijn.

Antwoord van Ortorex
Je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Vervelend dat je blijkbaar ieder bedrijf eerst moet checken, want nu blijkt het product uit China te komen.
17 december besteld en vandaag op 30 december nog niet in huis.
Vermeld er dan gewoon duidelijk bij dat het product uit China komt dan had ik het wel in de winkel gekocht en meteen dezelfde avond het artikel kunnen gebruiken.
Echt heel vervelend!

Antwoord van Ortorex
Levertijd is lang. Inmiddels 2x mail gestuurd.
Houd daar rekening mee.
Bestelling na 14 dagen ontvangen.
Deze levertijd hoort te worden vermeld op hun website

Antwoord van Ortorex
Goedkope Chinese troep die niet aankomt of pas na 14 dagen. Is niet duur, maar kan gelijk de kliko in.

Antwoord van Ortorex
12 december 2025 ‘steunzolen’ besteld die op voorraad waren. Nu 29 dec. en nog steeds niks ontvangen. Zou volgens service mdw op de post zijn. Is nog niet eens aangekomen bij DHL. Conclusie: SHIT uit China! EERSTE KEER EN TEVENS LAATSE KEER HIER BESTELD!

Antwoord van Ortorex
Wacht al meer dan een maand op een paar handschoenen. Ze reageren niet op mail en je kan ze niet bellen. Mijn advies....bestel nooit wat bij dit rotbedrijf

Antwoord van Ortorex
Stel oplichters, reageren niet op je vraag als je mailt. Krijg elke keer een standaard mail antwoord. Bestelling is al weken onderweg. Is gewoon een dropshipping bedrijf. Heb het artikel gisteren nodig en niet pas over 4 weken. Doe het niet!!!

Antwoord van Ortorex
Ik heb al eerder een review hier achtergelaten omdat ik in augustus een bestelling heb gedaan welke nooit is aangekomen. Mijn mails met verzoek om terugbetaling worden pas ruim een maand later beantwoord met een standaardreactie (We hebben je mail ontvangen en komen zo snel mogelijk met een reactie), er komt dus nooit een vervolg hierop.
In reactie op mijn review kreeg ik een verzoek om aanvullende informatie, netjes gedaan, óók vervolgens helemaal geen reactie op gekregen .. echt, waardeloze gang van zaken, niet hier bestellen!

Antwoord van Ortorex
Ik heb pantoffels besteld met goede ondersteuning in verband met peesplaat ontsteking/hielspoor. De pantoffels lieten erg lang op zich wachten. Toen ze uiteindelijk aankwamen, wist ik waarom. Ze kwamen uit China. En het ondersteunend voetbed? Er zit meer ondersteuning in een vaatdoek.

Antwoord van Ortorex
Ik had pantoffels besteld en zijn op tijd binnen voor de kerstmis.
Maar wat een goedkope troep, niet opgelet dat het uit China werd geleverd . Eerste en laatste keer