Elektikere på topp
Elektriker kom presis.Godt råd og godt utført arbeid.Veldig fornøyd..

Antwoord van Oslo Elektriske AS
Oslo Elektriske AS er en elektroentreprenørbedrift som utfører elektriske sterk- og svakstrømsinstallasjoner i Oslo og omegn, og vi holder til i Ole Deviks vei 44, 0668 Oslo. Vi utfører sterk- og svakstrømsinstallasjoner i flere typer bygg, så som kontorer, lagere, boliger, restauranter, barnehager og skoler etc. Oslo Elektriske AS ble stiftet i 1991, og er en elektroentreprenør med 18 ansatte, hvorav 12 er utstyrt med servicebil. Vi er også medlem av NELFO, Norges Elektroentreprenørforbund, samt Elkonor, en landsdekkende kjede av frittstående elektroentreprenører.
Ole Deviks vei 44, 0668, OSLO, Noorwegen
Elektriker kom presis.Godt råd og godt utført arbeid.Veldig fornøyd..

Antwoord van Oslo Elektriske AS
Svært effektive elektrikere. Hyggelige og detaljorientert.
Stilte på befaring på kort varsel og kunne starte opp tidlig med demontering av mitt elektriske utstyr.
Heller ingen overraskeler ivforhold til det økonomiske.
Et trygt valg!
Rask og god service. Bra priser. Anbefales!
Vi brukte Oslo Elektriske for å installere solceller på taket. Meget godt fornøyd både med jobben, pris, kommunikasjon og ansatte. Anbefales på det sterkeste. Kommer garantert til å bruke Oslo Elektriske igjen.
Meget god service og profesjonelt utført arbeid.
Hadde behov for bistand fra elektriker ifb. med totalrenovering av en enebolig. Meget behjelpelig hele veien. Ga gode råd om produkter og løsninger. Anbefales sterkt 5/5
Hadde problem med termostat på badet. Fikk estimert en sum over telefon for å skifte denne. Noen dager senere kom tekniker og skiftet dette til avtalt tid og sum som var forespeilet over telefon. Veldig trivelig elektriker som også ga meg gode råd om hvordan jeg burde stille inn termostatene
Min opplevelse med Oslo Elektriske var helt fantastisk. Jeg ble imponert over hvor profesjonelle og effektive de var. Elektrikeren ankom presis, var vennlig og svært kunnskapsrik. Jobben ble utført raskt og uten problemer, og de sørget for å rydde opp etter seg. Det er tydelig at Oslo Elektriske setter kunden i fokus og leverer tjenester av høy kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dem til alle som trenger elektrikerarbeid hjemme.
Proffe, kommer når de skal og gjør jobben som avtalt. Bonus med hyggelig folk
Utførte jobben til punkt og prikke! Meget godt fornøyd!
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.