Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.
Geschreven door het bedrijf

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Nohabgatan 14, , 461 53 , Trollhättan, Zweden

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Talade precis med Ellen i kundtjänst och hon var så trevlig, tillmötesgående och löste mitt problem direkt! Är också väldigt nöjd med kollagenet från Oslo Skin Lab så kan varmt rekommendera en prenumeration!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
WOW ! Vad glad jag är som började med Oslo Skin beauty collagen, huden är märkbart slät, inte bara i ansiktet utan på hela kroppen. Flera födelsemärken har bara lossnat som jag haft i många år. Helt underbart ! Ser ingen anledning att någonsin sluta med min dagliga dos kollagen.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag är 65 år, har bra gener. Har fått hört att jag ser ut som 40-55 år. Hade the solution länge, sen måste sluta. Jag märkte skillnaden direkt på huden celliuter m.m. ,Nu börja igen.
Alla vill väl se vacker, bra ut, spelar ingen roll hur gammal man är. Jag gör det för min skull, inte för nån annan.
Jag är värd att stråla varje dag.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Supernöjd! Tack Emelie på kundtjänst . Är 39 år och vill inte börja använda fillers i första hand och har nu börjat få några tunna fina linjer när jag ler. Alltid skött min hud med försiktighet och mycket omsorg, men blev nyfiken på deras kollagen produkt då huden förändras fort. De ville hjälpa mig utifrån just mina behov och bakgrund. Fick bra vägledning samt evidensbaserad information . Hon svarade aldrig ”det vet jag tyvärr inte” utan hon delade med sig av andra kunders feedback som haft liknande hud åkommor som jag- uppskattas. Enda minus var väl priset - men de är fraktfritt och 70 % på första beställningen samt ingen bindningstid , vilket är bra!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Fantastiskt kund bemötande, trevliga och gör allt för att hitta lösningar. De har produkter som faktiskt fungerar bra då jag har både psoriasis och rosacea 🌸

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag har tagit tillskottet i över ett halvår och ser ingen som helst skillnad. Osmidigt att man behöver ringa kundtjänsten och inte kan mejla. Känns som att man vill göra allt för att fortsätta sälja

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag tycker att produkten har hjälp till lite efter några månader och påverka celluliter på låren men inte lycka mycket som visar på reklamen det behövs kanske använda ett år för en synlig resultat, jag har bestämt mig att försätta

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
I had a severe allergic reaction that landed me in the ER. I had a horrible rash all over my face & it itched SO BADLY!!!! I have been on steroids for a week! At first I thought it was from some creatine gummies that I had started taking on the same day that I started this product.
I obviously stopped taking everything asap!
I came home from the hospital and threw away all of the creatine Gummies, thinking that it was the creatine and that it couldn’t possibly be collagen. So, fast-forward to today when the rash has FINALLY cleared (after a WEEK!) & I start retaking this Oslo skin lab collagen. My entire face has broken out in a rash again! It started about 1 hour after taking it!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Har testat i 6 månader med en helt utebliven effekt.
Kan kanske funka för andra.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Känner mig återfuktad på hela kroppen och behöver inte längre smörja in mig efter dusch och bad vilket är fantastiskt. Rynkorna finns fortfarande där men upplever absolut mer spänst i huden. Men den största vinsten skulle jag säga är att jag slipper känna mig torr på kroppen, hårbotten, ansikte och läppar!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
I saw Abbey Clancy advertising it and thought I would give it a go. The product arrived the next day, beautifully packaged and presented. The sachets are easy to use and I am confident that I will see visible benefits after a couple of weeks of using it.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Huden blir så mjuk. Rynkorna är svårt att se skillnad på. 🙂. Men jag kämpar på! Snart så!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Så trevligt bemötande av deras kundtjänst som jag varit i kontakt med ett par gånger av olika anledningar. Dessutom väldigt nöjd med produkten! Går ofta komplimanger för mitt glow :)

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Otroligt nöjd med produkten och servicen!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Har nu fem oöppnade paket. Vill inte ha fler leveranser!! Trots uppsägning skickar ni bara fler. Så dåligt.

Har tagit nu drygt 2 o en halv månad börjar se lite skillnad nu

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Lees meer over geverifieerde reviews.