Top firma. Mooi product, prima klanten service. Zeer behulpzaam en klant vriendelijk
We kunnen er een heel verhaal van maken maar ze doen precies wat ze zeggen, ik klik op bestel en betaal, twee dagen later staat er een prachtige Eames stoel achter mijn bureau. Ze leveren snel en... Toon meer
Helaas hebben we geen goede ervaring met Furnaround. Onze enige order die we bij hen hebben geplaatst heeft een dubbel zo lange levertijd gehad door onverklaarbare, meerdere vertragingen. Toen het ein... Toon meer
Updated: 1e beoordeling: - Stoel besteld; de ontvangst werd vervolgens gepland op 29/12. Een paar dagen later op 18/12. De dag erna op 18/01. En de dag daarna op 5/12. - Vandaag is het 5/12.... Toon meer
We are very happy to welcome you to OurEdition.com. OurEdition.com has been created for the love of furniture. We aim to help you find your dream interior.. Choose from our carefully selected collection and create the interior of your dreams. We buy our products straight from the supplier, so we can guarantee superior quality and quick delivery.
Nederland

Antwoord van Ouredition
klantencontact prima, levering 1 dag na bestelling, kortom top!

Antwoord van Ouredition
Wow vanmiddag gebeld vanwege kapotte gasveer en binnen 3 minuten opgelost. Echt top geregeld.
Na 2 jaar een rugleuning kapot, gratis en snel een nieuwe geleverd, top!

Antwoord van Ouredition
Zelden met een bedrijf zaken gedaan dat problemen zo adequaat en klantgericht oplost. Echt heel erg plezierig

Antwoord van Ouredition
Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Top service, snelle levering, correcte afhandeling van uw orde!

Antwoord van Ouredition
Supersnel geleverd,furnaround communiceerd uitstekend en verleend goede service ,niets dan lof voor Furnaround.Ook mijn bestelde eetkamerstoelen voldoen uitstekend en ben blij met mijn aankoop.Zoek niet verder hier heb je volop keus en service👍👍

Antwoord van Ouredition
Uitstekend , goede service en klantvriendelijkheid .
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Antwoord van Ouredition
Snelle levering, goede communicatie. Artikelen zijn van goede kwaliteit en ze geven 2 jaar garantie! Aanrader!

Antwoord van Ouredition
Erg leuke stoel gekocht voor eerlijke prijs. Mooi afgewerkt product.
De bestelling verliep goed. Er was veel zorg besteed aan de verpakking ter voorkoming van beschadiging. Ik ben erg tevreden.

Antwoord van Ouredition
Goede keuze, mooie replica producten, makkelijk te bestellen, levertijd iets vertraagd! Niet voor een betaalde tijd besteld en dan volgende dag in huis maar twee dagen later!

Antwoord van Ouredition
Zeer tevreden, alles altijd snel en correct geleverd

Antwoord van Ouredition
Uitstekende website, mooi product, passende prijs,snelle levering, zeer professioneel verpakt. Kortom een tevreden klant.

Antwoord van Ouredition
Deze stoel wordt op allerlei sites aangeboden met verschillende soorten leer en kwaliteit. Opgelet dus wat u precies besteld en hoe belangrijk u dit materiaal vindt, want er zijn grote prijsverschillen. De service van Furnaround was verder uitstekend, dag na bestelling geleverd.

Antwoord van Ouredition
Dar stoel replica. Een prima zitcomfort, makkelijk in elkaar te zetten. Ben heel erg tevreden.