outdoor i centrum er en hyggelig butik med rigtig fint udvalg. Med en finger på pulsen ang nyt grej spots osv. Kompetent personale med fødderne plantet på jorden. Føler mig velkommen i butikken. We... Toon meer

5 Stars is perfection and as yet i'm yet to experience that...but Outdoor I Centrum DK comes very close! Product cheapest I could find online anywhere (lots of searching!!). Arrived supper fast, as... Toon meer

Super service. Afleverede et par utætte waders, som var ca. et år gamle. Fik et par nye sendt til min adresse, efter ihærdigt arbejde fra Outdoors side, fik de fremskaffe et par i super kvalitet. Tus... Toon meer

Fandt den superlækker jakke som jeg længe har ønsket hos Outdoor i Centrum - nu til en rigtig god pris, den blev hurtigt leveret og fik endda en lille personlig hilsen og tegning med på ordresedlen -... Toon meer

1. Vissportwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Outdoor i Centrum byder et stort udvalg af alt til fiskeri og outdoor i butikken og vores webshop. Vi tilbyder også fisketure og udbyder konkurrencer.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vanvittig god service

Vanvittig service! Har aldrig før handlet med eksperter på det niveau. Virkelig en oplevelse udover det sædvanlige! Eneste sted jeg handler fremadrettet. Tak for kvalitets betjening og vejledning i et ellers dalende niveau i Danmark. Kan kun anbefales.

14 maart 2019

dygtigt personale, exceptionel service og gode produkter.

Outdoor i centrum er min to-go butik for tøj og grej. Deres varer er af høj kvalitet og butikken er overskuelig. Jeg har flere gange handlet ved outdoor I centrum og har altid fået god service af dygtige medarbejdere.
Da jeg var utilfreds med et produkt, tog de imod produktet og fik det byttet til et nyt uden omkostninger for mig.

14 december 2018

Helt ok

Selv om jeg kun har handlet der en gang kan jeg kun sige alt ok - god pris. hurtig forsendelse og god indpakning - så gerne igen.

6 december 2018

outdoor i centrum er en hyggelig butik…

Webshoppen er ikke tilvarende til butikkens udvalg. Men fungere dog udemærket. Levering sker hurtigt og forsvarligt indpakket.

4 november 2018

Varmt anbefaling!!!

Jeg har haft brug for en meget hurtig forsendelse, og det kunne de klare uden problem. Jeg fik varen allerede næste dag!!! Jeg var desværre nød til at returnere vare, for jakken har vist sig at være for stor, men også her har jeg oplevet meget god kundeservice. Så klar anbefaling fra mig!

2 maart 2018