I just bought the Artic Air. Follow all instructions. Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en julegave midt i december og troede, at handlen var gået igennem. Da jeg nærstuderede indbakken 21. dec opdagede jeg, at jeg dagen efter købet havde modtaget personlig mail om at varen... Toon meer
Jeg har lagt noget i kurven hos OutdoorPro, men ikke købt noget. Alligevel synes OutdoorPro tilsyneladende, at de må sende mig nyhedsmails til den mail, jeg har udfyldt. Det er ikke okay. Nu købe... Toon meer
Den mest "personlige" nethandelsoplevelse til dato. "Butikken" skaffede med kort varsel nyhederne hjem fra leverandør, så min jul blev reddet. Blev igennem hele forløbet holdt ajour med status.. Kø... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Over Hadstenvej 29, 8370, Hadsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De gange jeg har handlet, har jeg fået en god og hurtig service, jeg vil fortsat handle mit 511 udstyr hos outdoorpro.
Super professionelle og kundeminded, hurtig leveringstid.
Jeg er glad for den Ortovox fleece, jeg har købt, rigtig god service :-)
Dag til dag levering i mit tilfælde. Super lækkert når det sker. :D
Hurtigt leveringstid
Skaffer gerne ting hjem efter ønsker...
Havde bestilt to Aclima trøjer. Blev ringet op og fik at vide, at de - grundet det store salg under deres 50 % tilbud - desværre var løbet tør for den ene model trøje i sort - Ville jeg have den med det samme i grøn - eller vente ca. en uge på en sort? - Jeg ville så gerne have den i sort. Dernæst blev jeg spurgt, om jeg ville have den anden trøje sendt med det samme - Jo tak det ville jeg gerne - Den blev sendt med det samme uden ekstra porto og kunne hentes dagen efter. Super fin kommunikation og fin service at sende trøjen på lager med det samme! KLART ANBEFALELSESVÆRDIG
Dejlig at se en dansk side,med et godt udvalg af kvalitetsprodukter, og med en service i topklasse.
Ikke sidste gang der bliver handlet der😀
Det var en fornøjelse at handle med Outdoorpro.dk, god kundeservice og hurtig levering. :)
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Bestilte 2 5.11 pouches hos outdoorpro, det var nemt at tjekke ud - vælge gls pakkeshop og betale på deres shop. Det var endda via mobilen.
Pakken var der dagen efter. Kan hverken klage over levering, service eller kvaliteten af taskerne.
Kan klart anbefales herfra.
Jeg er meget tilfreds med min handel ved outdoorpro.
Hurtig levering og super service.
Stort udvalg og super skarpe priser, det er ikke sidste gang jeg handler ved dem:)
Jeg havde brug for nyt uldundetøj og her kunne Outdoorpro virkelig hjælpe mig. Hurtig levering og super kvalitet. Mit nye Aclima sæt har været kanon at træne i her i vinters.
Outdoorpro gav mig en god rådgivning mht til mine behov, tilmed hurtig levering. Jeg købte bla en ACLIMA WARMWOOL HOOD SWEATER, som nu er min nye favorit trøje til et væld af aktiviteter.
Billige priser, god service og hurtig behandling af køb
Har købt forskellige produkter fra ACLIMA, og er super godt tilfreds med dem alle. Specielt er jeg vild med "Lightwool crew necken", jeg bruger den primært på mine løbeture og det er med sikkerhed den bedste trøje jeg har på under jakke 👍
Jeg købte et Mio alpha pulsur hos dem om mandagen ved 15 tiden. Dagen efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente det i valgte pakkeshop. Det er sku hurtigt!!
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering, lige efter min smag!
Fuld kredit herfra!