I just bought the Artic Air. Follow all instructions. Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en julegave midt i december og troede, at handlen var gået igennem. Da jeg nærstuderede indbakken 21. dec opdagede jeg, at jeg dagen efter købet havde modtaget personlig mail om at varen... Toon meer
Jeg har lagt noget i kurven hos OutdoorPro, men ikke købt noget. Alligevel synes OutdoorPro tilsyneladende, at de må sende mig nyhedsmails til den mail, jeg har udfyldt. Det er ikke okay. Nu købe... Toon meer
Den mest "personlige" nethandelsoplevelse til dato. "Butikken" skaffede med kort varsel nyhederne hjem fra leverandør, så min jul blev reddet. Blev igennem hele forløbet holdt ajour med status.. Kø... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Over Hadstenvej 29, 8370, Hadsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
I just bought the Artic Air.
Follow all instructions.
Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump pumping water to the cooling cartridge and they're dry.
I guess I have to return the unit.
Very disappointed.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Super service.
Hurtig levering.
Havde bestilt fem drikkedunke hvoraf to af dem ikke var på lager alligevel.
Efter et par mails, blev der fundet et alternativ og sendt fragtfrit.
Super god service!
Jeg finder en go pris på Aclima long pants og trøje. Bestiller 12/12-24. Da jeg ikke har hørt eller set noget den 18/18-24 kontakter jeg via mail. Får svar tilbage om at den nu er afsendt.. hmm mærkeligt. Nå men jeg modtager et par dage efter, dog uden trøjen. Kontakter igen, og får svar. De kunne ikke levere den inden jul, så de har bare fjernet ordren. Helt til grin.. hvornår skriver de ikke noget i den tråd vi havde i stedet for at tie. Og man fjerner da ikke en varer fra en ordre uden samtykke fra kunden. Hvem siger jeg skulle bruge den til julegave. Så ELENDIG service og kommunikation.. virkelig uprofessionel! Handler der aldrig mere.
Varen er på lager og jeg bestiller. Det går lidt langsomt med ordrebekræftelsen og så sker der ingenting. Der går flere dage og så pludselig...vi kan ikke levere varen og annullere ordren.
Jeg skriver en opfølgende mail men den svare man aldrig på.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle med denne wannabe outdoor shop
Bestilte den 6/1 sider nu her den 12/1 og har stadig ikke modtaget noget .så er meget skuffet.vis du går og tænker det kommer i morgen så må jeg kraftig råde dig til og finde en anden shop
Gode priser og hurtig levering, MEN alt jeg har modtaget lugter af at have været opbevaret et fugtigt sted. Ikke så lækkert med nye vandflasker der selv efter grundig opvask lugter af skimmel. Den frysetørrede mad jeg har købt smager ikke af skimmel, men poserne lugter ikke særlig godt, og er ikke noget jeg har lyst til, at have med i en rygsæk.
Bestilte Aclima strømper på tilbud samt en hue.
Dagen efter blev min ordre annulleret med begrundelse om at "der var lagerdifference på lageret og vi kan desværre ikke skaffe det bestilte foreløbigt. Derfor har vi annulleret din ordre."
På deres hjemmeside har de stadig strømperne på lager men har fjernet rabatten.
Jeg bestilte 21.12.24 2 stk Aclima T-shorts, som var på lager ifølge webshoppen. Ingen ordrebekræftelse og ingen reaktion på henvendelse og spørgsmål om status.
Det er markant dårlig service ift. de fleste webshop. Venter stadig på reaktion 😡
Thomas Melbye
Jeg var inde på deres webshop og kigge på skiundertøj Så de var nedsat med 20%.
Bestilte 2 stk. Så beskeden "Tak for din bestilling" osv men fik aldrig ordrebekræftelse, hvilket jeg også skrev om et par dage senere.
Trøjerne er nu ikke på udsalg mere og jeg mistænker at de måske aldrig skulle have været det.
Hørte ihvertfald aldrig tilbage.
Super flot og hurtig kundeservice. Jeg vovede pelsen, at bestille varer hvor der stod længere levering. Varen ankom indenfor et par dage og undervejs fik jeg opdatering på mail af den venlige medarbejder. Det kalder jeg flot service og et trygt sted at handle. I får 5 stjerner fra mig og jeg handler gerne igen hos jer.
Super service! Jeg var sent ude med køb af fødselsdagsgave til min søn, så Nicolai fra OutdoorPro var meget behjælpelig og lod mig hente gaven på adressen, så jeg kunne nå at få den i hus til overrækkelse på dagen 👍🏻😊
Og gaven var en stor succes 😁
Jeg bliver så glad når jeg støder på en ærlig og professionel kundeservice, hvilket absolut er tilfældet hos outdoorpro, jeg bestilte 2 varer, men da ventetiden på en samlet levering ville være meget lang, fik jeg leveret det ene produkt med fri fragt, det var sikkert en lille service fra deres side, men for mig en virkelig stor ting.
Og nu har jeg et trygt og ærligt sted at handle mine outdoor produkter .
Som ældre person, havde firmaets hjemmeside, åbenbart været lidt anderledes end andre jeg har brugt. Det resulterede i at jeg fik produktet leveret til døren i stedet for mit normale udleveringssted. Fragten blev eftergivet. Jeg er taknemmelig , og meget glad for min Petromax kaffe kande. Tak
Jeg kan kun anbefale OutdoorPro, de har en særdeles god kunde service, som lignende butikker kunne lærer af.
Super hurtig service og levering allerede dagen efter.
Bedste service jeg længe har oplevet.
OutdoorPro hjalp mig med at få mine varer hurtigt, også selvom nogle af tingene var med “længere leveringstid”. Denne fantastiske service gjorde at jeg fik mine ting inden datoen jeg skulle bruge dem på.
Helt igennem super god service! Og kvaliteten af de produkter jeg bestilte var også helt i top.
Forud for min bestilling har jeg fået særdeles venlig og kompetent vejledning. Den vare som jeg efterspurgte, var ikke på lager, men blev fremskaffet og leveret på rekordtid. Prisen på min vare var absolut den bedste. Jeg kan varmt anbefale OutdoorPro.
Der gik kludder i min ordre og OutdoorPro var behjælpelige og sendte mig en gratis returseddel på trods af en del af fejlen var på mine skuldre. Vil klart købe hos dem igen.
Nu køber jeg helt sikkert mine ting et andet sted.
Opdatering 31/7-24: OutdoorPro forsøger nu at få anmeldelsen fjernet, for at dække over deres fejl. Uacceptabel adfærd.