I just bought the Artic Air. Follow all instructions. Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en julegave midt i december og troede, at handlen var gået igennem. Da jeg nærstuderede indbakken 21. dec opdagede jeg, at jeg dagen efter købet havde modtaget personlig mail om at varen... Toon meer
Jeg har lagt noget i kurven hos OutdoorPro, men ikke købt noget. Alligevel synes OutdoorPro tilsyneladende, at de må sende mig nyhedsmails til den mail, jeg har udfyldt. Det er ikke okay. Nu købe... Toon meer
Den mest "personlige" nethandelsoplevelse til dato. "Butikken" skaffede med kort varsel nyhederne hjem fra leverandør, så min jul blev reddet. Blev igennem hele forløbet holdt ajour med status.. Kø... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Over Hadstenvej 29, 8370, Hadsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Tilbyder gratis levering ude på Googles side, men så snart man lægger varen i kurven ryger der 39 kr i fragt.
Jeg har efterfølgende haft en god dialog med outdoorpro som har vist stor velvillighed til at løse problemet. Jeg havde indtryk af at det ikke alene var deres skyld.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Stor anbefaling herfra. Bestilte lørdag og modtog tirsdag. De fedeste Blundstone støvler.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Super god oplevelse! Jeg bestilte en vare og én time senere var den sendt. Så alt i alt gik der under et døgn fra jeg bestilte, til jeg havde varen i hånden. Jeg er meget tilfreds :)

Antwoord van OutdoorPro.dk
Helt igennem en fantastisk oplevelse. Fra bestilling af produkt til levering.
Jeg handler 100% her igen mange gange frem over 🙂👍

Antwoord van OutdoorPro.dk
Jeg er mega kæmpe fan! Jeg bestilte en ting hos dem igår aftes og imorges var den ude i mit skur, sikke en service!! Der blev udover det skrevet en mail til mig om jeg var obs på lang leveringstid og om jeg ønskede et andet produkt i stedet for.😀👏🏼 Jeg ville sådan ønske jeg var et mere udendørs menneske som kunne købe mange produkter hos jer, for med den leveringstid kan man kun blive glad for😀 kæmpe anbefaling til alle der ønsker en god kunde oplevelse😀😀👍🏼

Antwoord van OutdoorPro.dk
Laver bestilling 8. juli 2022 - 6 dage senere stadig ingen kommunikation fra dem.
useriøs og dårlig kundeservice
kan ikke anbefales

Antwoord van OutdoorPro.dk
Great customer service, good selection of products and fast dispatch times. Will definitely order outdoor gear from this website again!
Alt er i top. Hurtig levering og gode tilbud.
Jeg har handler et par gange i Outdoorpro. Der er absolut intet dårligt at sige.
Det er sjældent at man får så god en betjening jeg fik bestilt en trøje i en forkert gave snakke med Outdoorspro hvorefter jeg fik byttet til den rigtige farve rigtig god service kan anbefale at handle her
Fantastisk oplevelse, imødekommende kundeservice og rigtig fine priser.
Hurtigste knallert på molen. Det helt sikkert. Skrev til dem og fik svar på ca. 10 minutter hvor der kom styr på det - ikke sidste gang jeg handler her!
Nem bestilling, med mulighed for valg af leveringsform, pakkeboks eller til døren.
Varerne ankom her på den anden side af Kattegat dagen efter og bedre kan det jo ikke blive.
Jeg bestiller en varer med leveringstid på 1-3 hverdage og et par dage efter ændres leveringstiden til ca 1 måned. Det er ikke helt okay at de ændre det efter køb..

Antwoord van OutdoorPro.dk
Suveræn oplevelse ifm. bestilling og håndtering af ordre af Blundstone støvler.
Hurtig levering og tårn-venlig service. Jeg var i tvivl om størrelsen og ombestemte mig for farven. Spurgte om det var muligt at komme forbi, det var det. Jeg fik hjælp til støvlerne, hvordan de skulle sidde og kunne prøve i flere farver. Var de rigtige der ikke kunne de bestille dem hurtigt hjem.
De var yderst hjælpsomme og smilende i deres service og satte virkelig kundens oplevelse højt.
Tilmed gjorde de mig opmærksomme på de efterfølgende havde sat varen ned i pris og at de da lige ville tilbagebetale mig differencen, selvom de ikke er forpligtede til dette. Super god service, bestemt et sted jeg vil bruge meget fremover :-)
Jeg fik den bestilte vare inden for tre dage. Alt er bare i orden.
Jeg bestilte min varer den 21.11.21 og kunne hente min pakke 04.12.21. fik hurtig en Ordrebekræftelse hvilket var fint. Jeg bestilte hos dem og levering var 3-7 hverdage. Når levering er så lang tid , har jeg bestemt en forventing om at den kommer til tiden. Jeg kontakter dem for at vide hvor min pakke er. De havde ikke pakken på lager, og derfor tog det ekstra tid.
" Det er også derfor vi skriver hverdage og ikke dage, der er pga. fragten".
Men så er det okay ikke at holde købsaftalen når man skriver "hverdage"?
Det er sgu for dårligt at de ikke kontakter mig. At jeg skal skrive til dem fordi jeg er bekymrede for min pakke

Antwoord van OutdoorPro.dk
Super god service og de holdt hvad de lovede. Var lidt nervøs ift om den rygsæk jeg bestilte rent faktisk kunne leveres, da den var umulig at finde andre steder, og på ordrebekræftelsen stod der et forbehold. Ringede for at få det bekræftet, og de lovede den ville være hos mig 3 dage efter.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Bestilte torsdag, og fik varen fredag. Det bli'r ikke bedre. Tak.