I just bought the Artic Air. Follow all instructions. Fill the reservoir. It has been running for over an hour and still no cool air. When off and pushing the cool button only I do not hear a pump... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg bestilte en julegave midt i december og troede, at handlen var gået igennem. Da jeg nærstuderede indbakken 21. dec opdagede jeg, at jeg dagen efter købet havde modtaget personlig mail om at varen... Toon meer
Jeg har lagt noget i kurven hos OutdoorPro, men ikke købt noget. Alligevel synes OutdoorPro tilsyneladende, at de må sende mig nyhedsmails til den mail, jeg har udfyldt. Det er ikke okay. Nu købe... Toon meer
Den mest "personlige" nethandelsoplevelse til dato. "Butikken" skaffede med kort varsel nyhederne hjem fra leverandør, så min jul blev reddet. Blev igennem hele forløbet holdt ajour med status.. Kø... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Over Hadstenvej 29, 8370, Hadsten, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Man skal lede længe efter dårligere service. Bestiller 2 par støvler d. 15/1-2024. Bliver kontaktet dagen efter på mail at det ene par desværre er udsolgt, men bliver tilbudt et erstatningspar. Det takker jeg ja tak til. Derefter hører jeg intet fra firmaet. Kontakter dem per mail 2 gange for at høre status på ordren. Får svar d. 24/1 at de havde glemt at aktivere ordren, men fejlen var rettet. Om fredagen står ordren stadig under behandling, skriver til dem uden svar. Skriver igen mandag d.29/1 3 gange, hvor jeg endelig får svaret at de har solgt det ene par, og derfor skal bestille nye hjem. Skriver igen for at få en leveringstid men kan ikke få et svar.
Helt elendigt. Bestilte en Nalgene drikkedunk i juli, som havde lang leveringstid. Lidt senere kom der til at stå, at det ville tage ca. 21 dage. Efter en måned er den ikke kommet. Jeg ringer og får at vide, at der er lang leveringstid (I know, den er ligesom gået). Den er stadig ikke nået frem, og jeg har intet hørt?? Utrolig dårlig kommunikation.
Min fortrukne forhandler af outdoor udstyr. Jeg har købt alt ligefra trangia, liggeunderlag, taske, sovepose og mere til. Det gør oplevelsen en tand bedre når man har det rette udstyr. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Købte kniv, sav og andre småting til outdoor tur med min søn.
Afhentede ved fysisk lokation, nemt, hurtigt og god betjening.
I have not subscribed to this gooutdoorpro site, they have taken £6.45 out of my account today 4th 11 2023, I am reporting this site as fraud to my bank

Antwoord van OutdoorPro.dk
Bought Blundstone boots, sent them back for a size exchange. They sent me an all scratched and used boot. Sent them back and had to buy a new one since I’m going overseas. Faster option according to their staff. Got the refund on the used boot. Only thing is the other boot I bought was used and scratched as well. They promised through the phone they were going to send a new one. In summary. Paid twice for new boots but they only sent used ones. Now I’m overseas and can’t bother to return them. I paid for new ones not used. Scam. Shame.
Super god kundeservice og hurtig levering.
Kan kun anbefale at handle her.
Jeg købte for snart en måned siden 3 knive og en slibe blok. Jeg er fan af CRKT knive og de havde minimalist samlingen.
Jeg vidste at 2 af de 4 vare havde 3-7 dage leveringstid og de 2 andre havde 1-3. Det er helt fint. Efter 8 hverdage skriver jeg til dem da nu kun 1 af de 4 varer havde 3-7 dages leveringstid. Jeg gik ud fra at de muligvis ikke kunne få dem hjem til den tid de troede og skrev for at få en opdatering. Jeg hørte aldrig fra dem.
Yderligere omkring 7 hverdage går og jeg skriver til dem igen. Denne gang knapt så rar, men mere neutral tone, da jeg stadig ikke havde hørt noget. Jeg har stadig ikke hørt noget og pengene er stadig spærret. Da jeg ikke kan få kontakt kan jeg hverken få mine varer eller penge. Med mindre jeg kontakter banken, men jeg vil gerne have mine varer, da de er de eneste danske sælgere af disse knive.
OPDATERING (17/10/23):
Jeg har endelig hørt tilbage fra virksomheden. De fortalte hvad der var gået galt og fejlen er bestemt en fejl der kan forekomme. Mange produkter på en hjemmeside og fejl kan forekomme. Dette undskylder dog stadig ikke den meget lange stilhed fra dem. Havde de svaret tilbage meget tidligere kunne jeg havde ændret min ordre eller vurderet om det var ventetiden værd. Dette var bestemt også en mulighed jeg fik fra dem, men nu hvor jeg har ventet over en måned kunne jeg ligeså godt beholde min ordre. Min pakke er nu sendt og forventer at have den imorgen.
Hvis du vælger at købe herfra ville jeg kontakte dem omkring levering på det bestemte produkt. Det er hvis de gider at svarer. Jeg er klar over nogle virksomheder kan bestå af meget få personer, men det vil være en god ide at hyre en for jeres support. Selv en deltids position skulle kunne hjælpe jer. God support er ekstrem vigtig og efter den oplevelse jeg har haft har jeg bestemt ikke lyst til at bestille fra OutdoorPro.dk igen.
Pisse fede blundstone støvler. Hurtig levering og god rådgivning via telefon.
Ordre 58969
(Har nu ventet hele dagen, og de har ikke ringet tilbage som lovet, de 20x jeg har ringet op idag....der er nul point til outdoorpro, indtil videre!(Suplerende bemærkning!))
Når jeg ringer for at få info om de støvler jeg har betalt for 5 dage siden, så får jeg besked om at Jeg vil blive betjent af første ledige medarbejder, og såfremt jeg ønsker at blive ringet op, så kan jeg taste nr, og afslutte med firkant. jeg vil bare vente og tale med første medarbejder, men blir hægtet af med besked om at jeg blir ringet op. Det er så bare ikke sket.

Super service.
Venligt og imødekommende personale . Har købt telt. Hurtig levering
Bestilte et par bukser, der gik et par dage og det opstod et spørgsmål til leveringstiden evt. pga. sommerferie at der kunne være forlænget leveringstid. Det er jo fair nok, men efter 15 dage har jeg ikke modtaget besked på denne mail.
Jeg modtog dog bukserne inden for normal leveringstid, men da jeg skulle have bukserne en mindre størrelse, så sendte jeg dem tilbage hurtigst muligt. Det er nu over en uge siden at pakken ifølge GLS er blevet leveret hos outdoorpro og jeg har stadig ikke fået en mail fra outdoorpro. Bare en mail om at de har modtaget mit ønske om ombytning af størrelse ville være nok til at gøre mig tilfreds, men jeg har ikke hørt noget og har nu et par bukser til 3000 kr, jeg ikke rigtig ved hvor er blevet af.
Når man ringer til telefon nummeret, siger den at de er gået på sommerferie og derfor ikke har åben telefon, men man kan skrive på mail... fair nok.
Samtidig inde på selve hjemmesiden står der også at de ikke er på telefon, men sender pakker som normalt.
Jeg forstår det sku ikke helt og ønsker bare kontakt til firmaet, så jeg ikke skal gå og mangle min pakke og dermed de mange penge jeg har brugt på dem.
Virkelig god kundeservice :)
Susanne var meget hjælpsom og fik strikket et godt tilbud sammen til mig. Jeg handler gerne der igen.
Købte et en vare hos dem, og havde en rigtig god oplevelse med deres kundeservice vedr. nogle spørgsmål jeg havde.
Desværre faldt varen ikke i min smag og den blev sendt retur til kreditering, inden for 5 dage havde jeg pengene retur på min konto, det hele skete meget hurtigt og uden problemer.
Super service og jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang.
Handlede hos Outdoorpro.dk en fredag og pakken kom lynhurtigt om mandagen.
Jeg er tilfreds og vil sikkert handle her igen
Har nu flere gange købt fiskeudstyr i pro-outdoor og altid med super vejledning.
Havde blandt andet købt en savage gear stang hvor den knækkede i spidsen ved et kast efter ganske få gange brug. Og der var ingen problemer ift reklamation.
Super service.
Bestilte et par støvler. OutdoorPro.dk trak pengene for støvlerne 2 gange. Det tog Ca. 3 uger inden de erkendte fejlen, som de både telefonisk og pr. Mail bare afslog med, det kan ikke lade sig gøre (når de endelig svarede).
Da der var en fejl I den ene støvle blev vi enige om, at de skulle bestille ét nyt par hjem, som jeg så tilbød at køre de små 300 km frem og tilbage for at prøve. De ville så give besked straks de havde støvlen hjemme.
Efter 2 uger, ringer jeg selv og får besked om at de da blot står og venter på mig, og beklager at jeg ikke har fået besked om dette.
Nej, jeg er bestemt ikke imponeret.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Hjelmehuerne er som forventet. Leveringen levede op til tiden.

Antwoord van OutdoorPro.dk
Hmm.. jeg bestilte et par bukser den 1. Februar og har intet hørt, har kun fået order beskæftigelse. Har skrevet en mail til dem, men har intet hørt....har de bare meget travlt eller?