Outletuur Reviews

2.526

2,6

In Augustus 4 horloges besteld. Twee horloges ontvangen. Sindsdien geen contact meer mogelijk en staat de site al maanden op onderhoud.

Bestelling geplaatst. Armani horloge. Daarna (ja daarna pas hihi) reviews gelezen. Dat beloofde niets goeds! Maakte me meteen zorgen en wilde meteen mijn bestelling annuleren. Ik kreeg vrij snel react... Toon meer

Op12 augustus besteld ik yves saint laurent eau de parfum 90 ml betald 90.49 euro, al 42 dagen voorbij, ontvang ik steeds niets, elke e-mail van Daan G. beloofde de itemn is gestuurd en volgende week... Toon meer

Alle complimenten aan Outletuur. Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen. Krijg je gelijk in je email te zien. Uiteindelijk maar 3 weken gewacht. Sommige langer maar... Toon meer

1. Eten, drinken en tabak

✓9.0 gebaseerd op 3000 beoordelingen Ouletuur vraagt zijn klanten een beoordeling te plaatsen op WebwinkelKeur. - Oude negatieve reviews op TrustPilot zijn niet actueel. 95% ervan zijn namelijk opgelost, maar nooit aangepast. Op Trustpilot vindt u in het verleden vooral negatieve review. Dit komt doordat een tevreden klant hier niet terecht zal komen om zijn ervaring te delen. Een ontevreden klant is gemotiveerd om via verschillende kanalen, waaronder Trustpilot een slechte beoordeling te schrijven. - Bekijk WebwinkelKeur voor de actuele beoordelingen van Outletuur

Slecht

3K reviews

Alle reviews

(2.526)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit horloge en service bedrijf

Horloge besteld en om de paar dagen mailtje gekregen komt later en op de dag dat de verwachte levertijd bekend werd stond de post voor de deur terwijl het nog week zou moeten duren om te bezorgen.
Uitgepakt en kleine bandjes waren al uitgerekt die je horlogeband op zijn plek houdt en hier een mailtje over gestuurt.
2 dagen na dragen van horloge springt de band zelf hier ook melding van gemaakt maar hoor niks voor 2e keer mail gestuurt en als antwoord krijg ik wordt beoordeeld door de reparatieafdeling maar dus aan de hand van de foto.
Nog steeds na 3 weken niets gehoord vandaag maar weer mailtje aan besteed.
Update 5 dec te horen gekregen dat ik een nieuw pinnetje opgestuurt krijg moet even zelf erin zetten in dit 2 dagen oude horloge toen hij brak...

8 november 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback. Wij geven een indicatie van de levertijd en proberen onze klanten altijd op de hoogte te houden. Ondanks de aangegeven levertijd is het ons toch gelukt om uw bestelling eerder te versturen en daar zijn we erg blij mee.
Onze producten worden voor verzending allemaal nagekeken op defecten, er kan zijn dat er een foutje is gemaakt, of tijdens de verzending, dit is altijd mogelijk. Dit zijn echter unieke gevallen en onze oprechte excuses dat uw bestelling hierdoor niet naar verwachting is verlopen zoals u dat had mogen verwachten van ons. Wij begrijpen dat dit geen ideale situatie is en hopen dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

We hebben u om meer informatie gevraagd zodat we uw bestelling kunnen opzoeken.

U kunt ons mailen naar info@outletuur.nl zodat we het voor u in orde kunnen maken.
Vermeld graag uw ordernummer.

Horloge besteld op 01-11

Horloge besteld op 01-11
Levertijd op de site klopt niet ! Na de bestelling krijgt u reeds al een mail van een langere levertijd ! Oké het zijn maar 2 dagen … op 08-11 een mail van hun zelf dat mijn bestelling binnen de 4 a 8 werkdagen zou toekomen …. Wat dus ook weeral niet gebeurt is ! En ik dus had terug gemaild , daar krijg ik dan nu een reactie op dat ze mij niet vergeten en en ik al een tijdje aan het wachten was op hun reactie …. Klopt maar ik vermoed dan dat een andwoord sturen even lang duurt als een nutteloos mailtje dat mijn e-mail bovenaan staat op hun to do lijstje ? … nu zou de horloge verwacht worden in de eerste week van december ? Maar ondertussen wel herinneringsmails dat de betaal termijn via afterpay verstreken is ? Terwijl jullie voor het wachten korting zouden geven op de huidige factuur ! Maar de volle pot moet wel betaald worden of ze drijgen met extra kosten en incasso bureau ? Ben totaal niet te spreken ! Een aangezien de revieuw is deze werking van bestellen en niet kunnen leveren dood normaal voor deze webshop ?

1 november 2022

Bedankt voor uw feedback.
Onze excuses dat u enige tijd heeft gewacht op uw bestelling.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat u langer op uw bestelling heeft moet wachten dan oorspronkelijk gepland en aangegeven is. U. heeft uw bestelling met een week vertraging ontvangen. Wij proberen altijd te compenseren voor het geduld wat onze klanten opbrengen, u bent natuurlijk geheel vrij om te kiezen wat u met uw bestelling wenst. Helaas kwam daarboven op ook nog eens dat de bezorger uw bestelling niet op de juiste manier heeft afgeleverd. We vinden het jammer te lezen dat u hierdoor geen fijne ervaring heeft en daar bieden we onze oprechte verontschuldigingen voor aan.

Zeer slechte communicatie

communicatie vanuit outletuur is dramatisch, een horloge wat na 4 dagen zou komen duurde een maand, mailen is de enige manier, maar op een reactie wacht je soms weken, tot een oplossing komen hoef je al helemaal niet van ze te verwachten. Een product testen zonder dat je het bandje open mag maken omdat er folie omheen zit, dan geld dat je niet meer mag retourneren. Volgens wetgeving mag je een product testen zoals je ook in een winkel zou kunnen doen, moeilijk als je het bandje niet kan openen.

20 november 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend om langer op uw bestelling te wachten dan u in eerst instantie is aangegeven. Indien de levertijd per abuis veranderd, wordt u altijd op de hoogte gesteld door middel van een status update mail. Ook bieden wij altijd een oplossing voor een langere levertijd en u bent altijd vrij om de bestelling te annuleren. Indien uw kwestie nog niet is opgelost voor u, dan kunt u ons een mail sturen naar info@outletuur.nl.

Defect horloge gekregen!

Voor mijn zoon een horloge besteld. Helaas bleek het horloge bij aankomst defect.Inmiddels is het 4 weken geleden dat ik het horloge retour heb gestuurd en nog steeds geen reactie van outletuur! Ik wacht nu al 4 weken op het ongedaan maken van de betalingsverplichting, maar geen reactie. Het is ook niet mogelijk om te bellen. Contact is alleen mogelijk via de mail.

16 november 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback. Onze producten worden voor verzending allemaal nagekeken op defecten, er kan zijn dat er een foutje is gemaakt, of tijdens de verzending, dit is altijd mogelijk. Dit zijn echter unieke gevallen en onze oprechte excuses dat uw bestelling hierdoor niet naar verwachting is verlopen zoals u dat had mogen verwachten van ons. We vinden het dan ook spijtig om te lezen dat er nog geen gehoor aan uw kwestie is gegeven en zien dat uw kwestie momenteel nog ter behandeling staat. We zullen dit intern opnemen en u met spoed een oplossing bieden. Wij snappen als geen ander dat dit geen ideale situatie is en hopen dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Ondanks dat er stond dat de levertijd langer was, toch snel binnen.

15 november 2022

Antwoord van Outletuur

Dank voor uw positieve reactie! Het doet ons goed om te lezen dat u de service en diensten positief ervaart zoals u dat van ons mag verwachten. We zien u graag terug in onze webshop!

Ik heb net mijn bestelling gekregen.ik…

Ik heb net mijn bestelling gekregen.ik heb voor mijn man en zoon besteld
Het was wel laat gekomen maar hier hebben ze me wel opde hoogte gebracht.
Ik heb echt leuke horloge binnen mijn zoon en mijn man was helemaal weg van. Bedankt voor alles

11 november 2022

Antwoord van Outletuur

Nog niets wel mail hoe bevalt u horloge.

Nog niets wel mail hoe bevalt u horloge.nooit meer daar een horloge kopen . Alles via mail. Na week antwoord. Nee nooit meer

9 november 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback. Uw order was ten tijde van bestellen op voorraad, zoals beloofd is uw bestelling de volgende werkdag ook verstuurd, u leest dit af in de track en trace die u ontvangen heeft. Helaas heeft u uw bestelling niet in ontvangst kunnen nemen vanwege een verkeerd opgegeven afleveradres. Hier kunnen wij helaas weinig aan doen. We nemen enkel de gegevens over die onze klanten invullen tijdens het bestellen. De zending komt automatisch retour afzender en is inmiddels ook aan u terug betaald. We adviseren u dan ook om nauwkeurig uw aflever gegevens te controleren tijdens het bestellen.

Levertijd niet okee.

Levertijd zeeeeeker niet okee.
Weken wachten. Betalen uiteraard wel al!
En ook vandaag, 21/11, opnieuw mailtje met het feit dat de verzending weer nog wat langer op zich laat wachten... Maar het lag aan mij zeker?

4 november 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback en uw lopende bestelling. Wij begrijpen dat u natuurlijk met smart op uw bestelling wacht! Uw bestelling was niet op voorraad tijdens het bestellen, de levertijd is ook aangegeven op de productpagina. Uiteraard zullen wij ons best doen om uw bestelling eerder te leveren dan de aangegeven levertijd.

Op tijd geleverd en zeer tevreden

Na de recensies hieronder gelezen te hebben maakte ik mij toch wat zorgen nadat ik gisteren een bestelling plaatste. Maar niets bleek minder waar, vandaag stond de postbode al voor de deur met het pakketje. Erg blij met het mooie horloge wat cadeau wordt gedaan. Het armbandje wat er bij geleverd wordt is niet noemenswaardig, maar daarvoor heb ik het horloge ook niet gekocht. Wat mij betreft is Outletuur zeker een aanrader!

1 november 2022

Antwoord van Outletuur

Dank voor uw positieve reactie! Fijn dat uw horloge aan uw verwachtingen voldoet :) Wij werken hard om onze klanten een fijne ervaring te geven en het doet ons goed om te lezen dat het bij u is gelukt. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!

Slecht bereikbaarEr wordt niet geleverd volgens…

Er wordt niet geleverd volgens leverdatum.
Moeilijk contact te krijgen en ze schuiven alles af op Afterpay. Door vertraging van reacties en toezeggen van sturen van betaallink, was ik te laat met betalen. Kosten: 32 euro. Betaal op tijd!
Ps gratis armband bij horloge lijkt kinderarmbandje.

31 oktober 2022

Bedankt voor uw feedback.
Het komt helaas soms voor dat wij vertragingen oplopen bij populaire modellen.
Daar balen we zelf natuurlijk ook ontzettend van. Indien u gekozen heeft voor Riverty (Afterpay achteraf betalen), dan informeren wij Riverty ook de uiteindelijke daadwerkelijke leverdatum, ook de vertragingen maken wij bekend bij Riverty. Vanaf het moment dat uw bestelling is geleverd geldt de betaaltermijn van Riverty. Voor deze dienst heeft u immers gekozen. Een betaallink kunnen wij echter nooit toesturen, u maakt namelijk gebruik van de diensten van Riverty en dat loopt geheel via hen. Riverty heeft tevens haar eigen randvoorwaarden voor wat betreft retouren en ruilingen. Omdat u de financiele dienst bij hen afneemt dient u hiervoor met hen contact op te nemen.

Houden je na een bestelling netjes op…

Houden je na een bestelling netjes op de hoogte betreft verwachte levertijd. Toen horloge nog verder afgeprijsd was hebben ze verschil terug betaald en later hebben ze ook nog netjes kosten vergoed om horloge bij de juwelier te laten verstellen. Top service!

21 oktober 2022

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Gewoon pas 2 maanden leveren nadat je besteld hebt en iedere keer word je weer afgescheept met hetzelfde standaard mailtje. Telefonisch zijn ze eruit niet bereikbaar. Bij de levering van horloge zit het beloofde gratis armbandje er niet bij. Ze beloven dit na te sturen. 3 weken later nog steeds niks. Je kiest voor afterpay omdat je de site niet vertrouwd. Wat achteraf ook blijkt. Laten ze de factuur meteen na je bestelling versturen. Je neemt contact met ze op hierover en ze geven aan dat ze het doorgeven aan aan afterpay doen dit onjuist en ik kan nu incasso kosten gaan betalen terwijl ik mijn product nog geen 10 dagen in huis heb. De omgekeerde wereld. Bestel nooit iets bij dit waardeloos bedrijf! Betaal liever iets meer bij een andere site dan al dit gezeik!

20 oktober 2022

Bedankt voor uw feedback.
Onze excuses dat u enige tijd heeft gewacht op uw bestelling.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat u langer op uw bestelling heeft moet wachten dan oorspronkelijk gepland en aangegeven is. We behouden daarom ook het recht niet om een annulering of wijziging naar een model wat op voorraad is, voor onze klanten. Wij proberen altijd te compenseren voor het geduld wat onze klanten opbrengen, u bent natuurlijk geheel vrij om te kiezen wat u met uw bestelling wenst. U bent in contact geweest met de klantenservice omtrent uw Riverty factuur, onze klantenservice heeft verlengingen en kortingen voor u aangevraagd. Helaas loopt de communicatie soms even langs elkaar heen, maar dit wordt wel altijd opgepakt en doorgevoerd. Uw bijkomende kosten zijn daarom ook gecrediteerd zoals afgesproken, tevens ook de fikse kortingen. We vinden het jammer te lezen dat u hierdoor geen fijne ervaring heeft en daar bieden we onze oprechte verontschuldigingen voor aan.

6 weken geleden horloge besteld en nog…

6 weken geleden horloge besteld en nog steeds niet binnen ,erg jammer dit!

20 oktober 2022

Antwoord van Outletuur

Bedankt voor uw feedback en wat vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. We kijken graag mee met uw bestelling om de status voor u op te zoeken en u verder te informeren. We hebben u daarom om meer informatie gevraagd. Laat u het ons even weten via de mail? info@outletuur.nl , dan zoeken onze collega's van de klantenservice het graag verder voor u uit wat er aan de hand is.

Mooie horloge van Hugo Boss!

Mooie horloge van Hugo Boss!! Tweelingbroer erg blij meegemaakt. :)
Verder goed contact via email met updates etc! Zeer betrouwbare OutletStore.

18 oktober 2022

Antwoord van Outletuur

Dank voor uw positieve reactie! Fijn dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet en u uw tweelingbroer daarmee blij heeft kunnen maken :) Wij werken hard om onze klanten een fijne ervaring te geven en het doet ons goed om te lezen dat het bij u is gelukt. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!

Snelle service

Snelle service, snelle reactie van verkoper, artikel is netjes verpakt!

14 oktober 2022

Antwoord van Outletuur

Dank voor uw positieve reactie! Fijn dat uw horloge aan uw verwachtingen voldoet :) Wij werken hard om onze klanten een fijne ervaring te geven en het doet ons goed om te lezen dat het bij u is gelukt. We zien u graag terug in onze webshop!

Bang dat het heel lang ging duren door reviews

Alle complimenten aan Outletuur.
Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen.
Krijg je gelijk in je email te zien.
Uiteindelijk maar 3 weken gewacht.
Sommige langer maar in de reviews iedereen blij.
Mijn vrouw en zoon zeiden je bent opgelicht, maar is zeker niet het geval.
Volgende horloge wordt bij Outletuur besteld.
Horloge is mooi degelijk en goede kwaliteit.
Ik heb omdat ik bang was voor beschadiging het horloge door een juwelier laten verkleinen.
Nogmaals blijde zoon trotse papa .
Dank jullie wel.

10 oktober 2022

Antwoord van Outletuur

Dank voor uw positieve reactie!
Fijn dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet :) Wij werken hard om onze klanten een fijne ervaring te geven en het doet ons goed om te lezen dat het bij u is gelukt. Wij waarderen u als klant en zien u graag terug in onze webshop!

Heel tevreden over Outletuur.nl

Heel tevreden over Outletuur.nl
Het horloge werd eind augustus besteld en begin oktober kwam het pakketje met PostNL. We werden steeds op de hoogte gehouden en op een vraag kregen we direct antwoord. Voor de late levering werd een compensatie gegeven.

8 oktober 2022

Oplichters.

Koop hier GEEN horloge. Je wordt ontzettend hard opgelicht! Knopjes die aan de zijkant zitten werken niet. Belachelijk dat deze site nog bestaat. Als je het horloge af wil doen zit er geen makkelijk klik systeem je moet er veel moeite voor doen… KOOP HIER DUS NIET!!!

7 oktober 2022

Bedankt voor uw feedback.
Onze producten worden voor verzending allemaal nagekeken op defecten, er kan zijn dat er een foutje is gemaakt, of tijdens de verzending, dit is altijd mogelijk. Dit zijn echter unieke gevallen en onze oprechte excuses dat uw bestelling hierdoor niet naar verwachting is verlopen. U bent altijd vrij om ons hierover te informeren zodat wij een oplossing kunnen aanbieden en uw horloge kunnen laten nakijken. Wij zien echter geen verzoek van u bij onze collega's van de klantenservice.
Het is dan ook jammer dat u geen contact met ons heeft opgenomen om uw defect kenbaar te maken. U heeft nog steeds de mogelijkheid om dit te doen; mail ons daarvoor naar info@outletuur.nl zodat we u verder kunnen helpen.
Wat betreft het klik systeem; horloges hebben inderdaad diverse manieren om te openen of sluiten.

Volgens afspraak geleverd

Ik had een Hugo Boss horloge. Bij de bestelling was gemeld dat de levering wel 12 werkdagen kon duren. Dat werden er uiteindelijk 13.
Wel werd ik netjes via email op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd.
Prima horloge.

7 oktober 2022

Bedankt voor uw feedback.
Wij begrijpen dat u natuurlijk met smart zit te wachten op uw bestelling! Ondanks de aangegeven levertijd proberen wij natuurlijk altijd sneller uw bestelling te versturen. Dat is in uw geval net niet gelukt. We zijn dan ook blij dat u desondanks alsnog een tevreden ervaring heeft met ons. We wensen u veel draagplezier!