In Augustus 4 horloges besteld. Twee horloges ontvangen. Sindsdien geen contact meer mogelijk en staat de site al maanden op onderhoud.
Bestelling geplaatst. Armani horloge. Daarna (ja daarna pas hihi) reviews gelezen. Dat beloofde niets goeds! Maakte me meteen zorgen en wilde meteen mijn bestelling annuleren. Ik kreeg vrij snel react... Toon meer
Op12 augustus besteld ik yves saint laurent eau de parfum 90 ml betald 90.49 euro, al 42 dagen voorbij, ontvang ik steeds niets, elke e-mail van Daan G. beloofde de itemn is gestuurd en volgende week... Toon meer
Alle complimenten aan Outletuur. Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen. Krijg je gelijk in je email te zien. Uiteindelijk maar 3 weken gewacht. Sommige langer maar... Toon meer
✓9.0 gebaseerd op 3000 beoordelingen Ouletuur vraagt zijn klanten een beoordeling te plaatsen op WebwinkelKeur. - Oude negatieve reviews op TrustPilot zijn niet actueel. 95% ervan zijn namelijk opgelost, maar nooit aangepast. Op Trustpilot vindt u in het verleden vooral negatieve review. Dit komt doordat een tevreden klant hier niet terecht zal komen om zijn ervaring te delen. Een ontevreden klant is gemotiveerd om via verschillende kanalen, waaronder Trustpilot een slechte beoordeling te schrijven. - Bekijk WebwinkelKeur voor de actuele beoordelingen van Outletuur
Nederland
- info@outletuur.nl
- outletuur.nl
Libre Intense YSL 90 ml
Kijk, ik heb een namaakparfum gekregen, weet die 87 euro ben ik misschien zelfs kwijt, maar ik ga morgen heel vroeg naar de politie om een proces te openen zodat je nooit meer andere mensen bedriegt, deze keer verdien je een groot probleem omdat ik mijn rechten niet zal opgeven!
Ik haat wat je mensen aandoet! belachelijk!
Weet dat ik zal vechten en al het mogelijke en onmogelijke zal doen voor de politie om de verantwoordelijken te vinden en te straffen!

Antwoord van Outletuur
NIKS BESTELLEN GEEN REACTIE GEEN PARFUM…
NIKS BESTELLEN GEEN REACTIE GEEN PARFUM ZEEEEER SLECHT !!!
Niet tevreden geen reactie op tijd
Niet tevreden. Gisteren bestelling geplaatst en de status is nog steeds onveranderd. Status is in wacht… belofte om te leveren de dag na bestelling voor alle bestellingen geplaatst vóór 20 h. Tot op dit moment geen enkele reactie op de mails. Ik heb de parfum nodig morgenavond voor een feestje… dus afwachten maar als ik de vorige ervaringen zie van kopers belooft het niet veel goeds!
Mijn bestelling is nooit aangekomen
Mijn bestelling is nooit aangekomen, ik heb verschillende mailtjes gestuurd maar nog steeds geen reactie. Daarbij zijn we al bijna een maand verder. Dus absoluut niet hier bestellen!!!!

Antwoord van Outletuur
Koop niks bij outletuur oplichters
Koop niks bij outletuur. Ze zijn oplichters. Op e-mails reageren ze nooit. Ik had 10 e-mails gestuurd en nog steeds geen reactie terug gekregen. En als je je bestelling binnen hebt gekregen en je wilt hem retouren zou ik niet doen. De kans is super groot dat je je bestelling en je geld niet terug zou krijgen.
Zeer slecht..
Zeer slecht..
Geen enkele reactie etc op een stuk horloge
Inmiddels 3 mails verder..maar geen reacties..niets..nul..
Koop hier niets mensen..
Waardeloos..🤮
Nep!!!!!!
hier niet kopen.
het is allemaal namaak.
helaas eerst besteld en erna gegoogeld.
toen wist ik t al, en helaas is het waar.
Namaak!
Niet hier kopen
Niet hier kopen
We hebben een horloge besteld in December, de horloge is nooit gekomen, pas 15 mei krijgen we onze geld terug.
Horloge snel ontvangen na service 👎
Horloge snel ontvangen.
Na 2 weken zaten de wijzers los. Horloge in garantie terug gestuurd voor te laten maken. Verzonden in november. Na herhaaldelijk mails te sturen eindelijk antwoord. Maanden later. Dat ze m’n horloge gevonden hadden en ze daar voor kwijt waren. Maar dat ze opgestuurd was en ik ze einde van zou ontvangen.
Nu 2 weken later zoude ze het bedrag terug gestort hebben. Want blijkbaar was ze nog steeds kwijt.
Na service trekt op geen niets. Ook de manier voor hen te bereiken trekt op niets enkel via mail !!
Armani horloge gekocht voor mijn vriend…
Armani horloge gekocht voor mijn vriend voor kerst, na niet overdreven 2 dagen brak de kroon af, zonder dat deze ergens tegenaan getikt is of iets anders mee gebeurd is. Duidelijk een productiefout. Hierover gemaild waarop ik 2 weken na herhaaldelijke mails pas reactie kreeg. Ik kreeg een drietal opties: 1. Laten repareren door een horlogemaker waarvan hun 15 euro vergoeden (na bij een aantal juweliers te zijn geweest blijkt dit minstens 55 euro te kosten en is de kans bijna 100% dat het uurwerk kapot gaat of niet meer goed loopt waarna dat gemaakt moet worden en dit word door veel juweliers geweigerd vanwege t vermoeden van niet echte armani horloges ondanks certificaat, als, kost het tussen de 125 en 175 euro.
2. Hem ter reparatie terugsturen haar outletuur. (Weken, als niet maanden horloge weg en krijg je hem onbekrast en gemaakt terug?)
3. Ze konden ook een nieuwe kroon opsturen, ik, die niet beter wist als leek dacht dat het dan simpel opgelost was en koos voor optie 3. Geld terug was geen optie. Tot vandaag nooit de kroon gekregen (ruim 2 maanden later) dus zelf naar juwelieren gegaan, toch besloten dan maar zelf de kroon te repareren. Blijkt dat dit helemaal niet zo makkelijk gemaakt is met een nieuwe kroon, dat het uurwerk vaak als niet bijna altijd kapot gaat als de kroon vervangen word, dat dit ook niks is om zelf te doen als leek. Ik heb dus een duur gloednieuw kapot horloge en kan helemaal niks ermee. Hoe word dit opgelost?
Uiteindelijk na vele mails heb ik 75% van het aankoopbedrag teruggekregen.
Slechte service (batterij)
Hugo Boss horloge gekocht. De batterij was binnen een jaar leeg. Maanden moeten wachten op een antwoord en dan een antwoord ontvangen ‘kijk het nog een weekje aan’. Bar slechte service dus.
Beste ,
Beste ,
Op 8 mei heb ik via jullie website een bestelling geplaatst en betaald twv78€.
Tot op heden heb ik daar nog niets van ontvangen. Geen bevestigingsmail,geen producten.
Het product was nochtans op voorraad en zou binnen de 1,3 dagen geleverd worden.
Graag uw reactie.
Pascal
Deze mail heb ik gestuurd zonder antwoord van outletuur. Ik denk dat ik mijn centen kwijt ben.
Hoe is dit mogelijk, als je Google zoekt komt de website als eerste tevoorschijn. SCHANDALIG!!! Ook van Google.
ZEKER NIETS BESTELLEN.
Geen antwoord op mails, horlogebandje snel stuk
Ik had een horloge gekocht bij outletuur. De bestelling ging allemaal goed en het was een erg mooi horloge. Nu is het horloge stuk gegaan na 5 maanden is het bandje stuk gegaan. Ik heb 16 april een mailtje gestuurd en het is nu 12 mei en ik heb nog steeds geen antwoord gekregen.
Parfum besteld
Parfum besteld, wel binnen gekregen maar verkeerde? Gemaild maar geen reactie terug.. als ik zo de reacties lees ben ik ook bang me geld kwijt te zijn.. de parfum die ik nml ontvangen heb kwam uit Italië en is nota bene mannen geur terwijl ik echt dames parfum besteld heb…
Ik heb op 14/04 een eau de toilette…
Ik heb op 14/04 een eau de toilette gekocht Sauvage van Christian Dior.
Tot op heden ( 10/05 ) niets ontvangen.
Ik heb al verschillende mails gestuurd en krijg telkens een automatische mail terug maar dit is alles !
Geen reactie , niets van jullie !
Een heel teleurgestelde klant
Oplichters
Oplichters!
Parfum is duidelijk fake! De letters op de doos zijn gewoon weg scheef gedrukt en het geseald plastic was vanboven al los! Ik krijg geen reactie op de mails die ik stuur… Ik wil mijn geld terug! Indien geen antwoord ga ik hogerop een klacht indienen om er hopelijk voor te zorgen dat jullie dit andere eerlijke mensen ook niet kunnen aandoen!
Ik heb in november een Hugo Boss klokje…
Ik heb in november een Hugo Boss klokje Besteld en betaald niets ontvangen en geen geld terug 170€ achter de wagen ! Echte een oplichters dit !! Ze sturen telkens het zelfde bericht, van een ogenblik geduld er helpen uw snel , . Nou 7 maanden later nog niets gehoord .
Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf, ik wacht al sinds januari op mijn horloge we zijn al mei, mijn geld krijg ik ook niet terug. Altijd dezelfde mail "we helpen u zo snel mogelijk". Niets daarvan, ik ga elke dag een recensie schrijven hoelang dit al bezig is. Kelly
Blijf weg van deze site
Na een aantal maanden was het uurwerk van mijn horloge stuk, meerdere nette mails gestuurd maar geen reactie. Ook een klacht indienen heeft niet geholpen, niks kopen hier, als ze het fatsoen niet eens hebben om te reageren
Nep bedrijf. Geen reactie op klachten
Horloge van zoon kapot binnen 3 maanden. 4 x gemaild, geen reactie. Kan bedrijf ook niet bellen. Via hun klachtenlijn een mail gestuurd. Ook geen reactie. NIET KOPEN HIER!!