In Augustus 4 horloges besteld. Twee horloges ontvangen. Sindsdien geen contact meer mogelijk en staat de site al maanden op onderhoud.
Bestelling geplaatst. Armani horloge. Daarna (ja daarna pas hihi) reviews gelezen. Dat beloofde niets goeds! Maakte me meteen zorgen en wilde meteen mijn bestelling annuleren. Ik kreeg vrij snel react... Toon meer
Op12 augustus besteld ik yves saint laurent eau de parfum 90 ml betald 90.49 euro, al 42 dagen voorbij, ontvang ik steeds niets, elke e-mail van Daan G. beloofde de itemn is gestuurd en volgende week... Toon meer
Alle complimenten aan Outletuur. Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen. Krijg je gelijk in je email te zien. Uiteindelijk maar 3 weken gewacht. Sommige langer maar... Toon meer
✓9.0 gebaseerd op 3000 beoordelingen Ouletuur vraagt zijn klanten een beoordeling te plaatsen op WebwinkelKeur. - Oude negatieve reviews op TrustPilot zijn niet actueel. 95% ervan zijn namelijk opgelost, maar nooit aangepast. Op Trustpilot vindt u in het verleden vooral negatieve review. Dit komt doordat een tevreden klant hier niet terecht zal komen om zijn ervaring te delen. Een ontevreden klant is gemotiveerd om via verschillende kanalen, waaronder Trustpilot een slechte beoordeling te schrijven. - Bekijk WebwinkelKeur voor de actuele beoordelingen van Outletuur
Nederland
- info@outletuur.nl
- outletuur.nl
Snelle levering en goedkoper dan in de…
Snelle levering en goedkoper dan in de winkel
Eerlijk snel goed
Eerlijk bedrijf echte spullen alles is perfect gewoon zelf ervaren en geloven zo moesten alle webwinkels zijn
Product niet ontvangen - oplossing geboden
Product via GLS niet ontvangen ondanks zij aangeven dat het is afgeleverd. Outletuur bied GEEN oplossing hierin en doet de aanname dat ik hierover lieg. Nu heb ik een dubbele aankoop (elders) moeten doen en bieden zij 0 oplossing. = opgelost !!

Antwoord van Outletuur
Nooit ontvangen packet
heb een bestelling geplaatst op 2 september 2023 en heb tot de dag van vandaag 27 september nog niks ontvangen. Wanneer ik hun probeer te contacteren lukt dat niet. Heb meermaals mails gestuurd en gevraagd over een update maar krijg geen antwoord.
Zeer slechte service.
Antwoorden niet op mails.
Verzendtijd duur super lang.

Antwoord van Outletuur
Een erg slechte ervaring met outletuur
Een erg slechte ervaring met outletuur.
Na het bestellen van een parfum een foute parfum gekregen. (mei 2023) De doos was origineel, maar in de doos, zat een foutieve fles Miss Dior.
Hierna contact gezocht met de klantenservice die snel reageerden en aanboden de parfum terug te nemen of 50 % te willen vergoeden. Daarna hele lange tijd geen reactie. Uiteindelijk wil men niet overgaan tot vergoeding en ben ik bij teruggave een deel van het bedrag kwijt. Men zegt niets te kunnen doen. (september 2023)
Al met al een ervaring die ver afstaat van klantvriendelijk en kwaliteitsgericht.
Ik dacht “Black opium” te hebben…
Ik dacht “Black opium” te hebben gekocht, maar het is absoluut niet de originele!!!
Zoals vele anderen wil ik ,helaas uit eigen ervaring, adviseren GEEN “parfum” te kopen!
Betr dior sauvage for men
Betr; Dior Sauvage for men esp.Beste mensen waak U voor Uw eventuele bestellingen bij dit bedrijf,gezien de vele negatieve reviews kan ik ook niet achter blijven met mijn ervaring bij dit bedrijf.Na ontvangst van mijn bestelling en het gebruik ervan werd mij al gauw duidelijk dat ik hier te maken had met een dummy,lucht verdwijn zeer snel,denk dat ik hierover duidelijk kan oordelen omdat ik dit merk/flesje ook heb beoordeeld op braderie waar ze ook te koop werden aangeboden.Verder was er in de actie 1 monsterflesje als gratis bijlevering afgesproken,dit monsterflesje is ná herhaaldelijk verzoek weken later alsnog toegestuurd(leeg en zonder merknaam)Zou eventuele toekomstige mensen die bij deze zaak iets zou willen bestellen,waak U .Een gewaarschuwd mans telt voor 2
Ik heb een parfum besteld bij outletuur…
Ik heb een parfum besteld bij outletuur welke ik heb geannuleerd na het lezen van enkele reviews. Ik heb dit gedaan via mail. Ik ben zeer goed geholpen en de terugbetaling was al na 2 dagen een feit. Ik vind dat mensen onrechtvaardig zijn tegenover deze bedrijf.
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Zoals vele omschrijven heb ik ook een sauvage gekocht. En blijkt nep te zijn
(Te laat reviews gelezen)
Alhoewel ze heel erg de best hebben gedaan om het echt te laten lijken. 79€ betaald voor water met kleurtje en klein luchtje. De streepjes code klopt zelfs. Dat dit bedrijf gewoon kan adverteren en kan blijven bestaan!!!!
Heb 1 ster gegeven maar is zelfs geen 1 ster waardig
Let op FAKE parfum!
Let op FAKE parfum!! Gewoon aangifte doen en ook in Duitsland, het retouradres is nl bekend. Het is een schande dat dit bedrijf dit al zo lang kan doen. Heel lullig ook voor mensen die sparen
Dior Sauvage
Dior Sauvage esp besteld. Lijkt bijna hetzelfde maar de kleur van de fles is lichter en de spraydop lekt en is net iets anders. Er hangt een zware alcohol geur met in de verte wat tonen van Sauvage als je hem opspuit. Echt heel vies! Ik heb het bedrijf gemaild en deze hebben verschillende oplossingen aangedragen. Ik heb gekozen voor terugsturen (moest naar Duitsland dus het kostte me wel 10 euro). Vrij snel nadat het pakketje door hen is ontvangen hebben ze het aankoopbedrag teruggestort. Ik ben niet blij met de nep parfum die ze hebben opgestuurd maar ik ben wel tevreden met de oplossing en de afhandeling hiervan. Toch zou ik hier niet meer opnieuw kopen omdat ik bang zou zijn om weer namaak parfum te ontvangen.
Parfums besteld zonder te kijken naar…
Parfums besteld zonder te kijken naar reviews achteraf blijkt dat mensen die bij outletuur parfums besteld hebben
Groot gelijk hebben dat parfums nep zijn
Puur oplichting door outletuur
Hoop dat leideng en medewerkers van outletuur dat geld nodig zullen hebben voor hun medicijnen
Ik wens ze ergste toe omdat ze mensen oplichten
Heb geprobeerd om bestellingen te annuleren maar outletuur trek zich niks van aan ze reageren gewoon niet
Dure Parfum die ik besteld heb gaat maar paar uur mee daarna ruik je niks
De prijs van het product was goedkoop.
De prijs van het product was goedkoop.
Het duurt hele erg lang tijd tot je ontvangt jouw bestelling. Ongeveer tussen 5 en 7 dagen. Ik herhaal, het was echt goedkoop.
Retour goed en snel verwerkt
Retour goed en snel verwerkt , 1 min punt is wel dat het me 12 euro kostte om terug te sturen!!
Geen oplichters dus
Ik had mij vergist ik las dat outletuur oplichters waren.Mijn excuus!
1juli besteld En 18, juli kwam mijn parfum.Het duurt alleen wat lang voor je het hebt.En ik denk dat ze langs e.lkaar heen leven of zo.Zo kreeg ik drie mail op 1Dag.1 was we hebben het geld terug gestuurd.2de mail helaas niet op voorraad 3de mail pakje is onderweg.5Dagen lag het pakje bij gls.Dus ook en beetje schuldig dat het zo laat komt.Outlet uur bedankt blij met mijn parfum
Ook ik heb een geurtje besteld .
Ook ik heb een geurtje besteld .
Normaal controleer ik de site maar dit keer vergeten .
Het is water met 10%geur en is na 5 min weer weg.
Dus hartstikke nep dus.
Dit mag toch niet!!!
Kapot horloge na het dragen van een half jaar
Een duur horloge gekocht van deze webiste, maar na minder dan een jaar was het bandje al gebroken. Dit heb ik uitgelegd aan de klantenservice, maar krijg te horen dat de garantie enkel geld voor fabricage fouten en dat de enige oplossing is om een nieuw bandje te kopen van €50,-. Heb hierop geantwoord dat ik dan bang ben om over een half jaar weer terug te moeten komen i.v.m. het bandje, maar hierop geven ze geen antwoord meer. Het enigste wat ik kreeg was een automatische mail dat mijn probleem boven aan hun lijst staat en dat ze me niet vergeten zijn. Echt wat een onzin, ben niet blij en zit nu met een horloge wat kapot is. Hugo Boss (merk van het horloge) zelf bied ook geen hulp aan, terwijl er eigenlijk 2 jaar garantie op zit. Ik koop hier nooit meer een horloge en raad het ook niemand aan. Je kunt niet eens bellen met de klantenservice enkel mailen.