Outletuur Reviews

2.526

2,6

In Augustus 4 horloges besteld. Twee horloges ontvangen. Sindsdien geen contact meer mogelijk en staat de site al maanden op onderhoud.

Bestelling geplaatst. Armani horloge. Daarna (ja daarna pas hihi) reviews gelezen. Dat beloofde niets goeds! Maakte me meteen zorgen en wilde meteen mijn bestelling annuleren. Ik kreeg vrij snel react... Toon meer

Op12 augustus besteld ik yves saint laurent eau de parfum 90 ml betald 90.49 euro, al 42 dagen voorbij, ontvang ik steeds niets, elke e-mail van Daan G. beloofde de itemn is gestuurd en volgende week... Toon meer

Alle complimenten aan Outletuur. Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen. Krijg je gelijk in je email te zien. Uiteindelijk maar 3 weken gewacht. Sommige langer maar... Toon meer

1. Eten, drinken en tabak

✓9.0 gebaseerd op 3000 beoordelingen Ouletuur vraagt zijn klanten een beoordeling te plaatsen op WebwinkelKeur. - Oude negatieve reviews op TrustPilot zijn niet actueel. 95% ervan zijn namelijk opgelost, maar nooit aangepast. Op Trustpilot vindt u in het verleden vooral negatieve review. Dit komt doordat een tevreden klant hier niet terecht zal komen om zijn ervaring te delen. Een ontevreden klant is gemotiveerd om via verschillende kanalen, waaronder Trustpilot een slechte beoordeling te schrijven. - Bekijk WebwinkelKeur voor de actuele beoordelingen van Outletuur

Slecht

3K reviews

Alle reviews

(2.526)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik doe hier nooit meer een bestelling

Ik heb een parfum besteld dacht dat het origineel was ik kwam er vrij snel achter dat dit niet zo was direct een email gestuurd dat ik het artikel wil annuleren en restitutie wilde. Antw. Krijg niet alles terug een gedeelte het artikel is nog geeneens Verzonden staat nog in behandeling. Nu hoor ik niets meer wel 6 x een email gestuurd.

23 februari 2024

Ik heb 2 horloges besteld en 1 terug…

Ik heb 2 horloges besteld en 1 terug gestuurd (aangetekend pakketje) maar krijg me geld niet terug!!

In het begin kreeg ik netjes reactie dat ze het geld terug gingen storten..

Helaas 5 mailtjes en 6 weken verder, niks ontvangen!! Zowel geen e-mail als geld.

Niks bestellen hier!!

21 februari 2024

Late levering en geen terugbetaling reparatie!

Het horloge is na maanden pas geleverd. Nu, 1,5 jaar later, is het horloge defect. Klantenservice is traag en zegt een vergoeding toe voor reparatie. Ik heb na vele herinneringen en aanmaningen geen vergoeding voor de reparatie vervangen. Het zijn oplichters!

21 februari 2024

Beter laat dan nooit

Eind december een parfum besteld met een megakorting, bevestigingsmail pas enkele dagen later gevonden in de SPAMfolder. Er was sprake van een levertijd tusen 3 en 14 werkdagen. Op 26 januari terug een mail met de bevestiging van verzending via GLS en de factuur. Uiteindelijk kon ik op 1 februari mijn pakje in het afhaalpunt gaan ophalen. Alles perfect in orde en dus zeker geen sprake van nep.
Communicatie kan beter.

1 februari 2024

Website, contact en toezeggingen kloppen voor geen meter

Een hele hoop dingen kloppen niet aan Outletuur.nl. Persoonlijk heb ik ook het vermoeden dat de laatste 6 geplaatste recensies op Trust Pilot nep zijn. Ten eerste omdat ze afkomstig zijn uit NL maar allemaal amerikaanse of engels namen hebben die op elkaar lijken en toevallig ook in de laatste 4 dagen zijn geplaatst.

Nu voor mijn persoonlijke ervaring:
1. Op de website zie je onderin alle betaalmethoden staan incl PayPal en Klarna. In mijn ervaring met webshops is dat als deze 2 opties mogelijk zijn het over het algemeen betrouwbaar is. Echter, bij het afrekenen krijg je deze betaalmethoden niet als optie. Dit klopt niet en is misleidend.
2. Over het algemeen sturen webshops altijd een ontvangstbevestiging na het plaatsen van de bestelling. Dit doet Outletuur niet. Zij sturen alleen een mail dat je bestelling is verzonden en je het binnen 2 a 3 werkdagen kan ontvangen. Een week later nog niets binnen. Als je op de meegestuurde link klikt blijkt het track & trace nummer onbekend bij GLS (in Italie).

Er worden dus toezeggingen gedaan door Outletuur die niet nagekomen worden. Als je hierover contact opneemt krijg je een terugbetaling van 5 euro met opnieuw een toezegging die niet wordt nagekomen.

Al met al na het wijzen op het niet nakomen van toezeggingen en de Algemene Voorwaarden en het terugeisen van het reeds betaalde bedrag, het toaalbedrag de volgende dag terug ontvangen.

Ik zou iedereen ten zeerste afraden om hier iets te bestellen en je zelf een hoop hoofdpijn en energie besparen.

25 januari 2024

Een bestelling geplaatst van 3 horloges…

Een bestelling geplaatst van 3 horloges waar van ik er 2 na 3 weken heb ontvangen .
Na een mail te sturen dat 1 horloge ontbreekt kreeg ik een reactie om aan te geven welke ik mis er werd mij gemeld dat dit uitgezocht gaat worden en dat ze bij mij op terug zouden komen .
Dit is inmiddels 2weken geleden dus totaal vanaf moment plaatsing bestelling 4 weken en ze scham zich er niet voor om wekelijks te melden met een automatische antwoord we zijn u niet vergeten nou volgens mij wel
En als je vragen hebt of een mail stuurt krijg je geen reactie ik zou iedereen ten zeerste afraden hier te bestellen

1 december 2023

Beste Ahmed,

Allereerst bedankt voor uw bestelling.

U gaf in uw email inderdaad aan dat u enkel 2/3 van de bestelde horloges had ontvangen.

Hier hadden wij meteen een onderzoek naar gedaan, dit gaven we ook aan in onze mail naar u toe. Dit duurt altijd een aantal weken om te achterhalen wat er precies was mis gegaan. Vandaar onze vertraagde reactie, hier was u ook van op de hoogte.

Na onze onderzoek zijn we er achter gekomen dat alle 3 horloges wel bij u waren geleverd.

Hier heeft u tot nu geen reactie op gehad, graag horen wij nog van u :)

Erg slecht bedrijf!

Ik heb daar een heren horloge gekocht. Helaas was deze erg snel kapot. Vele mails gestuurd waarop slecht geantwoord is. Uiteindelijk horloge terug gestuurd maar sindsdien geen gehoor maar ook geen horloge meer. Erg slecht bedrijf. Koop hier niks je wordt bedrogen!!!

14 november 2023

Beste Ingrid,

Allereerst bedankt voor uw review.

U had uw horloge inderdaad retour gestuurd voor reparatie, nadat u ons hierover had gecontacteerd gaven wij meteen aan dat wij uw horloge zouden terugsturen omdat hij was gerepareerd.

Hier zat inderdaad wat vertraging in vanwege een achterstand bij de verzendbedrijf, helaas was dit buiten onze controle.

Maar gelukkig bent u er nu wel blij mee, en kunt u van uw horloge genieten :)

Nogmaals bedankt voor uw bestelling, wij wensen u veel plezier!

OPLICHTING BEDRIJF

Echt een oplichting bedrijf ,spulen verkopen met defect en zo dra je wilt later repareeren want zo genaamd heeft 2 jaar garantie ,nou de garantie kun je vergeten want de gasten doen ze niets aan .
Horologe gekocht met defect hellas had ik de bon niet meer om meteen terug te kunnen stuuren maar ik kwam later toch tegen maar ja naturlijk weigeren om wat te doen toch want doen d oplicters
Mensen oplichten ,diefen gewoon om geld van jouw te pakken

7 november 2023

Beste,

Bedankt voor uw review.

U had ons inderdaad gecontacteerd omdat uw horloge stuk was gegaan nadat u deze had laten vallen.

Hier hadden wij u meteen over geïnformeerd, dat dit niet onder de garantie valt (best logisch).

Bovendien hadden wij u ook de optie aangeboden om uw horloge te laten repareren bij ons, alhoewel niet kosteloos.

Dit vond u helaas geen goede oplossing.

Dus er is helaas weinig wat wij voor u kunnen betekenen.

Als u uw horloge nog wenst te repareren door ons, wij staan altijd klaar om u te helpen :)

MVG,

De eau de toilette van dior sauvage is…

De eau de toilette van dior sauvage is niet de echte. Veel betaald voor een vals parfum.

24 september 2023

Beste Mireille,

Bedankt voor uw review.

Wat jammer dat u niet tevreden bent met uw bestelling.

Helaas zie ik dat u ons niet heeft gecontacteerd hierover. Wellicht is er wat mis met het product wat u heeft ontvangen.

Wij willen u alsnog graag de kans geven om ons te contacteren hierover, zodat wij hier een onderzoek naar kunnen doen en u een nieuwe fles kunnen aanbieden.

Wij horen het graag!

MVG,