In Augustus 4 horloges besteld. Twee horloges ontvangen. Sindsdien geen contact meer mogelijk en staat de site al maanden op onderhoud.
Bestelling geplaatst. Armani horloge. Daarna (ja daarna pas hihi) reviews gelezen. Dat beloofde niets goeds! Maakte me meteen zorgen en wilde meteen mijn bestelling annuleren. Ik kreeg vrij snel react... Toon meer
Op12 augustus besteld ik yves saint laurent eau de parfum 90 ml betald 90.49 euro, al 42 dagen voorbij, ontvang ik steeds niets, elke e-mail van Daan G. beloofde de itemn is gestuurd en volgende week... Toon meer
Alle complimenten aan Outletuur. Ze geven een latere datum aan om teleurstelling te voorkomen. Krijg je gelijk in je email te zien. Uiteindelijk maar 3 weken gewacht. Sommige langer maar... Toon meer
✓9.0 gebaseerd op 3000 beoordelingen Ouletuur vraagt zijn klanten een beoordeling te plaatsen op WebwinkelKeur. - Oude negatieve reviews op TrustPilot zijn niet actueel. 95% ervan zijn namelijk opgelost, maar nooit aangepast. Op Trustpilot vindt u in het verleden vooral negatieve review. Dit komt doordat een tevreden klant hier niet terecht zal komen om zijn ervaring te delen. Een ontevreden klant is gemotiveerd om via verschillende kanalen, waaronder Trustpilot een slechte beoordeling te schrijven. - Bekijk WebwinkelKeur voor de actuele beoordelingen van Outletuur
Nederland
- info@outletuur.nl
- outletuur.nl
Mensen aub let op! OutletUur = fraude, fake
Mensen aub let op!
Koop niks, niks, niks bij OutletUur aub!
OutletUur is een scam webshop en de horloges en parfums die ze verkopen zijn nep, namaak, fake.
Klanten krijgen hun geld niet terug bij OutletUur en geen reactie op hun mails.
Voor klanten die hun geld of waar niet ontvangen, aub doe een melding van deze frauduleuze webshop, verneem stappen en ga achter jullie geld of waar aan.
Voor wie wat wil kopen bij OutletUur: NIET doen mensen, neppe, beschadigde troep die ze leveren en jullie geld is weg!
OutletUur = oplichting
OutletUur = scam webshop
OutletUur = dieven
OutletUur = reageert niet op mails
OutletUur = stuurde horloge verzekeringsmails
OutletUur = frauduleus
NIET bij OutletUur kopen mensen!
Horloge gekocht bij OutletUur van €106 en ze geven mijn geld niet terug met smoesjes en excuses reageren ze niet meer op mijn mails.
Stappen ondernemen om geld terug te vorderen!
Heb 16 okt wat besteld en nog steeds…
Heb 16 okt wat besteld en nog steeds niks ..steeds mails met erin hij komt over 2 weken .vorige week maandag een mail met erin track en tracé. Wat doen die flikkers ze maken een verzendlabel aan maar brengen niks naar post.nl. op geen 1 mail een reactie en wat krijg ik nu net een mail of ik een verzekering wil afsluiten ..nou stuur eerst mijn horloge maar op ..ik heb nu een adres van jullie in capella aan de ijzel en een adres in Rotterdam. Ik wil ook wel even langs komen hoor is ook geen probleem .dus mensen wees op je hoede bestel niks ...heb ook een brief naar de ombudsman geschreven. Krijg ik hem deze week niet dan ga ik het hoger opzoeken
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters! Niet hier kopen! Mijn beste vriend kocht dezelfde horloge ergens anders bij een erkende dealer, zijn horloge was veel zwaarder dus ben ik gaan wegen de mijne woog 180 gram die van hem 500 gram ook de details bij hem waren veel beter afgewerkt dan de mijne! Zeer slecht dit ze verkopen ze als 100% origineel maar niet dus.... Online staat het gewicht ook op 500 gram
bestelling nooit aangekregen
bestelling nooit aangekregen, dank je wel om de 73 euro de vuilbak in te gooien. Nooit geantwoord op mijn mails
Ik heb 6 december een horloge besteld
Ik heb 6 december een horloge besteld, echter vandaag pas ontvangen 5 januari. Beloofd was, na mailtjes heen en weer voor de kerstdagen. Horloge gaat zonder te hebben bekeken retour. Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat ik het geld terug heb. Erg jammer dat ze zo met hun (potentiele) klanten omgaan.
aanvulling op eerdere bericht
aanvulling op eerdere bericht: nu een track & Trace welke is doorgehaald op Post NL want mijn bestelling zou voor de zoveelste keer geleverd worden maar natuurlijk weer niets van prutsers Outletuur....

Antwoord van Outletuur
Parfum besteld op 12 december en nog…
Parfum besteld op 12 december en nog steeds niet ontvangen op 4 januari
ben bang dat dit lang gaat duren en mijn geld kwijt ben

Antwoord van Outletuur
3december een parfum besteld tot op de…
3december een parfum besteld tot op de dag van vandaag nog steeds niet binnengekregen wel om de 2dagen een mailtje dat het morgen in huis zou zijn niet dus ik raad iedereen af om hier op te bestellen want je word opgelicht waar je bij staat

Antwoord van Outletuur
Levering veel te laat maar ik werd zeer…
Levering veel te laat maar ik werd zeer goed geïnformeerd door de afzender.
Ook wij zijn er helaas ingetrapt !!!!!
Ook wij zijn er helaas ingetrapt !!!!!! Horloge besteld en netjes een mail ontvangen horloge wordt gegarandeerd tussen 28 en 29 /12 geleverd .
Mail gestuurd en tot op heden niks van gehoord wij gaan hier werk van maken !!
Asociaal gewoon trap er niet in !!!
Zeg het voort !!!!!!

Outletuur=oplichtingswebsite!
Horloge van het merk Diesel besteld bij Outletuur. Ging allemaal soepel. Was helaas niet op voorraad. Over en weer gemaild, allemaal netjes en prima.Na een kleine twee weken horloge ontvangen; zag er netjes uit.
Echter, het verkleinen van de horlogeband lukte mij niet, vreemd. Hierop naar mijn vaste juwelier gegaan. Deze vertelde mij dat hij de band enkel aan 1 zijde kon verkleinen; niet gebruikelijk bij Diesel. Vertelde dat Michael Kors en Diesel zeer veel worden vervalst en dat dit vermoedelijk een valse was. Hierop meerdere malen gemaild met het verzoek aan te tonen waar dit horloge is geïmporteerd/gekocht, gezien men pretendeert dat de horloges aantoonbaar origineel zijn. Tot op heden 0,0 reactie mogen ontvangen.
Gelukkig heb ik Afterpay gedaan. Afterpay geïnformeerd ivm uitstelling van betaling. Wacht nog steeds op een reactie van outletuur wat ze willen ...
30/12/2022;
Na ruim 1,5 maanden en meerdere emails richting Outletuur eindelijk een reactie ontvangen; optie 1 horloge terug nemen, optie 2 50% geld retour, optie 3 75% terug en iets uitzoeken in de webshop.
Met andere woorden; ze walsen over je klacht heen en doen er niets aan. Ben nu al maanden bezig de aankoop ongedaan te maken terwijl ik in mijn14 dagen herroepingsrecht zit. Wordt zelfs nu gesuggereerd dat er gebruikersschade zit aan het ongedragen horloge!
Zojuist een mail gestuurd dat ik de opties niet accepteer en mij beroep op mijn herroepingsrecht. Wordt vervolgd....
Zelfde verhaal als de mensen voor mij…geen bestelling ontvangen
Zelfde verhaal als de mensen voor mij betreffende een gekocht horloge.
!0 december besteld en betaald ( helaas ) bijna drie-dagelijks een ( automatische ) mail met de garantie dat het horloge voor kerst binnen is. niet dus. vervolgens weer een mail onderschreven door een zekere Louis W. dat ik het zeker tussen 28 en 29 december 2023 binnen heb, wederom niets. Verder uiteraard meerdere keren contact gezocht via mail, want bellen gaat niet. krijg automatisch antwoord per mail, ( reactie binnen 1 tot 3 werkdagen ) niets dus...........er gebeurt gewoon niets.......en vandaag zie ik dat ze volledig uitverkocht zijn op hun website????? alles weg van parfum tot horlogebandje??????? Waar blijft mijn horloge?????
update 30-12-2022, na deze post heeft outletuur mijn geld terug gestort ( op mijn verzoek ) netjes en direct. dit is dan wel weer poitief!
Het uurwerk die we een jaar geleden…
Dit verhaal is een aanvulling op onze ervaring met outletuur. Eerst lees je deel 2 van 30/1/2023 dan de eerste review van 29/12/2022.
We zijn nu een maand verder en hebben het volledige bedrag terug gestort gekregen van onze aankoop. Eind goed al goed ! Dankzij een juwelier kwam alles in orde. Een nieuw horloge kopen we dus nu aan bij een echte juwelier.
Hieronder onze eerste review van 29/12/2022
Het uurwerk die we een jaar geleden aangekocht hebben was stuk. We brachten dit horloge naar een winkel die het merk van het horloge ook verkochten.
Het horlge is dan door de juwelier naar het horloge merk opgestuurd. We kregen van de juwelier een brief die hij van de verdeler van het merk kreeg. Ons horloge die we bij outletuur kochten bleek een namaak horloge te zijn. Daarin staat vermeld dat we best contact opnemen met de politie om aangifte te doen van een frauduleuze transactie. Onze volgende stap is dus aangifte te doen en ons geld terug te eisen van deze frauduleuze aankoop.
Geen levering
Geen levering, diverse mails gekregen dat het horloge onderweg zou zijn. Vreemd dat er op dit moment niks meer te koop is op de site. Zaakje stinkt wil mijn geld terug.

Antwoord van Outletuur
Ik heb op 29 november een bestelling…
Ik heb op 29 november een bestelling geplaatst en tot op heden alleen maar excuses en levertijd beloften gekregen maar nog steeds geen horloge???hoop het nog dit jaar te mogen ontvangen

Antwoord van Outletuur
Ik heb er een horloge van diesel…
Ik heb er een horloge van diesel besteld.
Ga langs de juwelier en zegt mijn dat het een neppert is.
Nog steeds niets gehoord
Voor 5 december een horloge ontvangen.
Helaas een ander horloge toegestuurd gekregen.
Na contact te hebben gehad, moest ik het horloge weer terugsturen en zou ik de juiste krijgen.
Na wat mailcontact helaas nog steeds geen antwoord over hoe nu verder. Het verkeerde horloge is inmiddels al 2 weken geleden teruggestuurd.
Heel erg jammer.
4 januari
Vandaag eindelijk gehoord dat mijn geld wordt terug gestort….

Super mooi horloge!
Vandaag vrijdag 23 december mijn bestelde Diesel horloge DZ4329 binnen gekregen schitterend! ben er heel erg blij mee. Outletuur bedankt voor de toch nog vlotte levering voor de kerstmis.
Sjonny een heel tevreden klant!

Prima kwaliteit horloge
Prima kwaliteit horloge. Er zat een kleine vertraging op de levering van een paar dagen, maar uiteindelijk een goed verpakt pakket ontvangen.
Zonde om te zien dat andere mensen slechtere ervaringen hebben gehad. Ik ben heel tevreden en kan dit bedrijf aanraden.

Heel goeie communicatie
Heel goeie communicatie! Ze hebben alternatieve en maken geen probleem van eventuele terug betaling. Zeker een aanrader!