Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke... Toon meer

Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Toon meer

Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is ec... Toon meer

“Flexibele slanghouder voor uw CPAP slang” Is correct afgeleverd. De vorige heeft bijna 8 jaar gewerkt, dus de prijs past voor mij prima. @Oxigo: Enige punt is dat ik had opgegeven achteraf te betale... Toon meer

1. Medische apparatuur leverancier
  2. Assistieve hulpmiddelen leverancier
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Zuurstofapparatuur leverancier

Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle en vriendelijke service

Onze pup had het neusmasker kapot gemaakt, en hadden dus zo snel mogelijk een nieuwe nodig, op donderdag was het Hemelvaartsdag, dus was bang dat hij op vrijdag pas binnen zou komen. Na telefonisch contact bleek er nog 1 op voorraad te zijn, gauw besteld en was de volgende dag al binnen!

11 mei 2024

Antwoord van Oxigo

Super bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, dat vinden we fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oxigo

Betrouwbaar en goed advies

Betrouwbaar en goed advies. Snelle levering van de bestelde artikelen.

3 mei 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor de beoordeling! Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens, het Oxigo team

Top bedrijf

Alles wordt zoals afgesproken Verwerkt en geleverd !!!

30 april 2024

Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snel

Snel, accuraat en proactief

10 april 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle reactie en alles op voorraad

Snelle reactie en alles op voorraad. Apparaat licht in gewicht en geruisloos. Masker moet ik nog beter afstellen.

20 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Neem gerust contact met ons op als we u kunnen ondersteunen met het masker. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering, met vooraf nog wat vragen om het toestel juist te kunnen instellen. Wel spijtig dat er enkel een Franse, Spaanse en Italiaanse gebruiksaanwijzing werd meegeleverd. Gelukkig is er het internet

21 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vreemd dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het product zat, deze sturen we vandaag alsnog per post naar u toe! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Eerste klasse zuurstofconcentrator en…

Eerste klasse zuurstofconcentrator en snelle levering met goede nazorg.

19 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat de zuurstofconcentrator bevalt. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snel geleverd

Snel geleverd

16 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Fijn dat de bestelling snel geleverd is, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Geen poespas. Gewoon snel en goed.

Een overzichtelijke site met veel keuze. 11-03 besteld en 12-03 verzonden. Prima shop waar ik zeker nog wel eens wat zal bestellen.

11 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is afgehandeld! Bedankt voor de beoordeling. We zien u graag weer verschijnen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Veel onderdelen voor apneu maskers/ aparaten

Een goede webshop met spullen die je niet snel zult vinden bij andere webshops. Ik heb hier losse onderdelen voor m'n apneumasker kunnen bestellen. Deze kon de verstrekker van mijn aparaat niet leveren.

12 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij proberen inderdaad een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden en voegen nog steeds nieuwe producten toe. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

zeer tevreden, snelle levering

Ik kreeg zeer snel een antwoord op mijn vraag rond een specifiek product, er werd ook zeer snel geleverd, communicatie zeer vlot. Product ook veilig en stevig verpakt.

12 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.
Netjes verpakt, en aftersales zeer goed, direct antwoord na het stellen van een vraag over de software.

4 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat we u van dienst konden zijn. Graag tot een volgende keer, het Oxigo team

Snelle levering en goede…

Snelle levering en goede klantenservice. Ik had een foutieve bestelling ontvangen en werd direct naar tevredenheid opgelost. Was sprake van terugbetaling, wat direct werd afgehandeld. Dus raad deze aanbieder zeker aan!

1 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling ondanks de foutief ontvangen bestelling! We zijn blij te lezen dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

klantvriendelijk, spoedig en behulpzaam

snelle levering. Ik had een probleem met de bestelde apparaat, mijn e-mail hierover was snel en behulpzaam beantwoord. Ik heb dan het apparaat teruggestuurd zodat ze het kon nakijken, ook dat was zeer spoedig gedaan. Deze bedrijf was zeer klantvriendelijk, spoedig en behulpzaam. Wat meer zou je willen?

1 maart 2024

Antwoord van Oxigo

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat we u, ondanks het probleem met het bestelde artikel, naar tevredenheid van dienst konden zijn. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Oxigo team