Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Toon meer
“Flexibele slanghouder voor uw CPAP slang” Is correct afgeleverd. De vorige heeft bijna 8 jaar gewerkt, dus de prijs past voor mij prima. @Oxigo: Enige punt is dat ik had opgegeven achteraf te betale... Toon meer
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke oplossingen aangeeft zonder de duurste te promoten.
Bedankt

Prima service !
IK kon nog dezelfde dag een concentrator ophalen . Communicatie is vlot en en de kwaliteit van de geleverde artikelen is uitstekend ,

Antwoord van Oxigo
Ik wilde bestellen, tot ik erachter kwam dat ze geen vermelding maken van de verzendkosten wat toch een verplichting is wil je verkopen in Nederland. Ook geen aansluiting bij een webwinkel keurmerk.
Voor mij is dit te dubieus niet te vertrouwen

Antwoord van Oxigo
Prima geholpen - CPAP filters besteld maar er bleken 9 in plaats van 12 filters in het zakje. Geen discussie, maar netjes nog een zakje ontvangen (met dit keer wel 12 filters) - keurig afgehandeld en netjes te woord gestaan.

Antwoord van Oxigo
Het nieuwste neusmasker bestel voor Asap, ik kan er totaal niet mee slapen wat ik ook probeer er ontsnapt zoveel lucht dat je gewoon niet kan slapen, word niks mee gedaan door de klantenservice ! 138 euro kwijt, en dan durven ze ook nog te zeggen dat je als klant niet echt sympathiek bent🤬

Antwoord van Oxigo
Gisteren net voordat we op vakantie gingen hadden we een nieuwe slang nodig. Ondanks dat ze nog niet open waren hebben ze ons geholpen aan een nieuwe slang. Super aardig en hele goede product

Antwoord van Oxigo
Oxigo is een klein maar erg prettig bedrijf. Problemen met daar aangeschafte apparatuur worden snel en adequaat opgelost. Vriendelijk en betrokken.

Antwoord van Oxigo
Snel en adequaat geleverd, zodra produkt weer beschikbaar was!
Alles ging makkelijk. Alleen de levering was vertraagd
Uitstekende vlotte service. Ze denken met de klant mee en nemen contact op om te verifiëren dat alles goed is. Daardoor heb ik zelfs items uit een bestelling kunnen halen die ik niet nodig bleek te hebben. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is echter simpel op te lossen door de stang te laten ondersteunen door één beugeltje waardoor hij wel stevig staat.
De masker van mijn man was plots kapot, kon niet meer goed slapen, en oxigo heeft er 2 heel snel gestuurd. De enige die kon zo snel leveren. Echt top!

Antwoord van Oxigo
Makkelijk te bestellen, goede betaalmogelijkheden en snelle levering. Dus dit bij elkaar gevoegd, brengt mij tot deze beoordeling.

Antwoord van Oxigo
Geweldig winkelnvoor cpappatient. Ik kan daar kopen als ik nodig hebt. Ik gebruik cpap sinds december. Speciaal hygiëne heel fijn winkel

Antwoord van Oxigo
Duidelijke website, ruime keuze en erg snel geleverd. Toppie!