Nog eens een bedrijf waar je nog klant bent ipv een nummer. Ik reed vanuit België naar Utrecht en kreeg een vakkundige uitleg. Duidelijk dat dit bedrijf kijkt naar de noden van de klant en mogelijke... Toon meer
Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Toon meer
Oxigo doet wat het zegt, snel leveren. Zou ik ze aanbevelen? Jazeker! Echter is de kwaliteit van het geleverde product een beetje minder. Dit is ook terug te lezen in verschillende reacties, dit is ec... Toon meer
“Flexibele slanghouder voor uw CPAP slang” Is correct afgeleverd. De vorige heeft bijna 8 jaar gewerkt, dus de prijs past voor mij prima. @Oxigo: Enige punt is dat ik had opgegeven achteraf te betale... Toon meer
Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!
Proostwetering 27C, 3543AB, Utrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Duidelijke omschrijving van de producten. Snelle verzending.

Antwoord van Oxigo
Fijne en doortastende klantenservice. Snelle levering en een goede producten. Een aanrader!

Antwoord van Oxigo
Snelle levering en goede track en trace
De levering en afhandeling was ontzettend vlot, sneller dan eerder aangegeven zelfs. Top! Heel fijn als je mondstuk ineens een scheurtje vertoont en je zsm een vervanging nodig hebt!

Goed product,snelle levering.
Dat schept vertrouwen.

Geachte heer mevrouw,
Bij deze wil ik graag een klacht indienen. Ik heb een week geleden een soclean filterset bij jullie besteld. Om het voor de vervoerder gemakkelijker te maken en zeker te weten dat ik de bezorger niet zou mislopen heb ik gekozen voor een servicepunt levering. Op vrijdag 8 november had ik nog steeds niks gehoord en ben ik hierover gaan bellen met jullie. Er is toen door jullie contact opgenomen met DPD. Op zaterdag kreeg ik bericht van DPD dat het bezorgd zou worden. Vervolgens kwam er een bericht dat het service punt gesloten was. Dit is niet mogelijk omdat het een servicepunt bij de Vomar (supermarkt) betreft en deze is open op zaterdag. Ik heb hierover opnieuw met jullie gebeld. Later op zaterdag kreeg ik een bericht dat het pakket alsnog bezorgd was.
Wat blijkt nu dat het bezorgd is op een totaal andere plek (half uur heen en half uur terug fietsen door de regen) Oplossing van jullie werknemer was terug sturen naar jullie en opnieuw opsturen maar dat zou nogmaals 2 weken gaan duren. Ik heb de filter nodig en ben daarom met tegenzin toch gaan fietsen. Het lijkt mij verstandig om met een meer betrouwbare vervoereder te gaan werken. Ik ben een voorstander van kopen in Nederland van Nederlandse bedrijven maar als het zo gaat neig ik toch erg naar Amazon of Ali express (veel goedkopen en blijkbaar dus net zo langzaam). Om andere klanten te informeren ben ik wel voornemens om deze ervaring op trustpilot of een andere review website te gaan delen.
Overigens moet ik jullie wel een compliment geven over jullie bereikbaarheid en vriendelijke klanten service.

Antwoord van Oxigo
Tot nu bestelling niet ontvangen.
Blijkt verstuurd op verkeerd adres.
Mijn adres is Arendstraat 8/2 en bezorgders staat blijkbaar op Arbeidstraat.

Antwoord van Oxigo
Verkeerd masker besteld online, daarna netjes en snel opgelost door de service medewerker van Oxigo. Binnen 2 dagen in huis

Antwoord van Oxigo
Snelle reactie, goede prijzen, makkelijk op te halen op hun locatie

Antwoord van Oxigo
Prima, snel, goede service. Reageren direct. Behulpzaam.

Antwoord van Oxigo
goede afwikkeling van de bestelling, duidelijke en snelle melding dat het verstuurd is en stipte en snelle levering

Antwoord van Oxigo
Voortreffelijke ervaring leveringen geschieden binnen 24 uur en ook op de zaterdag.

Antwoord van Oxigo
Geen idee wat er allemaal fout gaat maar ik heb nog steeds niks. De levering is wederom uitgesteld. Ik geloof dat oxigo hier niks aan kan doen